Υγιείς και καρκινοπαθείς απαντούν στην ερώτηση «Τι σε κάνει ευτυχισμένο;»

«Τι σε κάνει ευτυχισμένο; Αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις μια ευχή, ποια θα ήταν;»
 
Αυτές τις δύο ερωτήσεις κλήθηκαν να απαντήσουν υγιείς άνθρωποι και νέοι με καρκίνο, όπως και οι συγγενείς τους σε βίντεο που γυρίστηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό εφήβων και νέων με καρκίνο στην Ισπανία. Οι υγιείς κάθισαν δίπλα στους παθόντες με τέτοιο τρόπο ώστε να μη μπορούν να δουν ο ένας τον άλλο.
 
Η διαφορά των απαντήσεων που έδωσαν είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ένας άνδρας, με σύνδρομο down, κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του

H ιταλική εταιρεία Saatchi & Saatchi κυκλοφόρησε μια νέα καμπάνια για το CoorDown, τη συντονισμένη Εθνική Ένωση των ατόμων με σύνδρομο Down στην Ιταλία. Η εκστρατεία έχει ως στόχο να δώσει περισσότερες ευκαιρίες για τα άτομα με σύνδρομο Down όσον αφορά την ένταξή τους στην κοινωνία.

Η διαφήμιση αποσκοπεί στη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι τα άτομα με σύνδρομο Down έχουν δικαίωμα στην ευτυχία ακριβώς όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Φέτος η διαφήμιση έχει ως θέμα το όραμα για τα ζευγάρια που ζουν με σύνδρομο Down. Όπως ο καθένας, έτσι και αυτοί έχουν το δικαίωμα στον γάμο και την οικογένεια, σε μια φυσιολογική, ανεξάρτητη ζωή.

Αλλαγή των εκπαιδευτικών προτύπων, του Ken Robinson

Μία άκρως ενδιαφέρουσα, υποτιτλισμένη στα Ελληνικά, ανάλυση για την εκπαίδευση από τον "Sir" Ken Robinson, συγγραφέα και σύμβουλο, καθηγητή Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Warwick.

Λόγοι να ψηφίσεις ΚΚΕ, από τον κωμικό Σίλα !

Μια κωμική ματιά στην πολιτική. Εσύ για ποιους αστείους λόγους θα ψήφιζες κάποιο κόμμα ;

Δείτε τους πρόσφυγες με άλλη ματιά

Βίντεο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ενάντια στην ξενοφοβία. Το βίντεο δημιούργησε η εταιρεία "New Moment New Ideas", για την Αντιπροσωπεία της Υ.Α. στη Βουλγαρία.
Σελίδα 1 από 4
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.