Εμπόριο

Διευρωπαϊκές μεταφορές και ελληνικά δίκτυα

γράφει ο
Οι μεταφορές και τα δίκτυα είναι, αυτονόητα, κομβικός παράγοντας στην Ευρωπαϊκή (και όχι μόνο) οικονομία και ανάπτυξη. Η νέα πολιτική υποδομών της ΕΕ στοχεύει στη δημιουργία ισχυρών δικτύων μεταφορών στις 28 χώρες μέλη προκειμένου να υποστηριχθεί η ανάπτυξη και ο ανταγωνισμός.

Πούλα και Μετάνιωνε

γράφει ο
Τα ακίνητα των τραπεζών είναι το αύριο της κτηματομεσιτικής στην Ελλάδα και θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της αγοράς ακινήτων τα επόμενα χρόνια.

Ευκαιρία ανάκαμψης οι εξαγωγές

γράφει ο
Ακόμα, η ανάπτυξη των εξαγωγών θα βοηθούσε την παράλληλη ανάπτυξη όλων των νομών της Ελλάδος και κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές.

Ποια η αξιοπιστία στις συναλλαγές του ηλεκτρονικού εμπορίου;

Η σημαντική άνθηση του ηλεκτρονικού επιχειρείν δυστυχώς δεν συνοδεύεται από μια ανάλογη εξέλιξη των ασφαλών συστημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών-πληρωμών και αν τα άνωθεν δε ληφθούν υπ’ όψιν τότε η αποθάρρυνση των χρηστών θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

“Προστασία των δημιουργών” η συσκότιση στο διαδίκτυο

γράφει ο
Είναι ο ορθολογισμός που πρέπει να διαπρέψει και η παραγωγικότητα που πρέπει να γίνει τρόπος μέτρησης της ανθρώπινης εξελικτικής διαδρομής, ώστε η κατακλείδα σε κάθε συζήτηση ενεργών πολιτών να βρίσκει ένα κείμενο προτάσεων και ιδεών πίσω της. Ελεύθερα.
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.