Τζήμερος Θάνος

Τζήμερος Θάνος

Πολιτική 13/04/2018

Δούρειος Όνος

Όταν η μοναδική διοικητική σου τεχνογνωσία προέρχεται από τη θητεία σου “παρά τους πόδας” του Άκη, αυτά που έμαθες εκεί, αυτά προσπαθείς να εφαρμόσεις και στην Περιφέρεια.

Οικονομία 27/02/2017

Τα μόνα φιλολαϊκά κριτήρια είναι τα ιδιωτικοοικονομικά

Δεν ξέρω πόσοι “αριστεροί” έχουν αντιληφθεί ότι τα χρήματα που ξοδεύει μια κυβέρνηση δεν της τα στέλνει ο Θεός, αλλά τα παίρνει από τις τσέπες των φορολογουμένων και μάλιστα με το “έτσι το θέλω”
Πολιτική 28/05/2016

Ο κομμουνισμός δημιουργεί θύματα ακόμα και νεκρός

Η περιώνυμη “ελαστικότητα” την οποία οι ανεπάγγελτοι εργατοπατέρες και οι επαγγελματίες ευαίσθητοι έχουν δαιμονοποιήσει είναι προϋπόθεση επιβίωσης, δεν είναι κόλπο του καπιταλισμού για να έχει υπερκέρδη. Υπερκέρδη στον καπιταλισμό δεν υπάρχουν, διότι έρχεται ο ανταγωνισμός και σου ψαλιδίζει κάθε "υπέρ" σε dt.
Κοινωνία 07/08/2015

Το ακριβότερο μάθημα αξιοπρέπειας κοστίζει 10 ευρώ

Δεν θα αγοράσω τίποτε με αυτό το 10ευρω. Θα το βάλω σε ένα κουτί, μαζί με τις ζωγραφιές της μικρής, που έχει χαρίσει κατά καιρούς στη μάνα μου, και θα το δώσω στον γιο μου όταν αρχίσει να καταλαβαίνει την έννοια της αξιοπρέπειας.
Οικονομία 16/07/2015

Τρεις και το λουρί του Λουράντου

Ο ελεύθερος ανταγωνισμός σε ένα πλαίσιο κανόνων και ευνομίας έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες και φτηνότερες υπηρεσίες και προϊόντα για τον πολίτη. Πάντα.
Πολιτική 04/07/2015

Σουρεάλ Σουργεάλ

Πού θεωρείς, κυρά-Μαριγώ, ότι θα φτάσει το χρέος το 2022 ως ποσοστό του ΑΕΠ: στο 124% (Α σενάριο) στο 135% (Β’ σενάριο) ή στο 142,2%(Γ’ σενάριο); Αν δεν είσαι σίγουρη, ρώτα τον μπαρμπα-Μήτσο.
Πολιτική 25/06/2015

Ο βασιλιάς είναι ξετσίπωτος!

Ας βρουν οι ψυχίατροι από ποιο ακριβώς σύνδρομο πάσχει. Δεν είναι δική μας δουλειά. Δική μας δουλειά είναι να τον απαλλάξουμε από έναν ρόλο που δεν μπορεί ούτε καν να κατανοήσει, πόσω δε μάλλον να ασκήσει.