Κοινωνία 18/03/2015

Άλλος ένας Alex

Σήμερα ξαναθυμηθήκαμε το Bullying…
Σήμερα έκλεισε γράφτηκε για τον Βαγγέλη η τελευταία πράξη της ζωής του και αυτή να διαδραματίζεται στο νεκροταφεί του χωρίού τουμ όπου γονείς, φίλοι , συγγενείς τον συν΄δευσαν στην τελευταία κατοικία.

Μια μάνα να σπαράζει απο πόνο και να μην έχει συνηδητοπιήσει τι συμβαίνει , ένας πατέρας μου έχασε τον παιδί του και μια αδερφή η οποία μοιάζει εντελώς χαμένη μέσα σε αυτό το ομιχλω΄δες τοπίο.

Δεν ξέρω ποιος απο τους τρείς έχει μεγαλύτερο πόνο, ίσως και οι τρείς να πονάνε το ίδιο αν μπρούσαμε να μετρήσουμε τον πόνο με ένα ‘’πονόμετρο’’, σίγουρα όμως ο πόνος είναι μεγαλύτερος όταν αναλογίζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις, γιατι δεν το έκανες και τι θα μπορούσες να αλλάξεις στην μοίρα. Αυτό το γιατί θα ακολουθεί τους τρεις ανθρώπους μέχρι την τελευταία τους πνοή.

Δεν είναι καθόλου ευκολο να χάνεις το παιδί σου και για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος μιας και ουσιαστικά ανατρέπεται η ροή της ζωής....
Στην περίπτωσή μας όμως το χειρότερο είναι τα ανθρωποφάγα τέρατα και ΟΧΙ δεν είναι τα άλλα παλικάρια, όχι φίλοι μου..είναι τα ΜΜΕ που αντί για την μνήμη του παιδιού να σταματήσουν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια στον βωμό του χρήματος, της διαφήμισης και την τηλεμέτρησης είναι έτοιμα να πατήσουν κάθε ίχνος ανθρωπινη αξιοπρέπειας.

Τώρα θυμηθήκαμε το Bullying; Όχι το θυμηθήκαμε και με τον μικρό Alex για κάποια εποχή...αλλά βλέπετε ασχοληθήκαμε για ένα διάστημα και μετά το ξεχάσαμε. Δεν έφερνε νούμερα...δεν ήταν πιασάρικο- εξ΄ου και δεν έπαιζε στα δελτία ειδήσεων.

Σήμερα ξαναθυμηθήκαμε το Bullying……μέχρι τα νούμερα να ξεφτίσουν και ο επόμενος θάνατος να μας το υπενθυμίσει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ...............
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση