Κοινωνία 09/03/2015

Ημέρα της γυναίκας - ο Kill Bill των εορτών

Ευτυχώς περάσαμε την εποχή που μας δίναν με συνοικέσιο, που μας βγάζαν τα σεντόνια με τα αίματα έξω, που δίναν και ένα σπίτι δώρο μαζί με 15 πρόβατα για να είμαστε καλύτερη προσφορά.
Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και χαζομάρες. Ναι θυμηθείτε μας λες και είμαστε είδος υπό προστασία. Ασθενείς, ζώο υπό εξαφάνιση ή κάνας Άγιος. Η πιο καλή μου μέρα όλου του χρόνου. Θα βαφτώ, θα ετοιμαστώ, θα μιλήσω με τις φίλες μου και αν συνεννοηθούμε θα βγούμε να το γιορτάσουμε χωρίς τα αγόρια μας, αλλά με καμιά πενηνταριά λιγούρηδες τριγύρω, που έχουν μάθει το πανέξυπνο πλάνο των γυναικών για αυτή τη μοναδική μέρα.

Ευτυχώς περάσαμε την εποχή που μας δίναν με συνοικέσιο, που μας βγάζαν τα σεντόνια με τα αίματα έξω, που δίναν και ένα σπίτι δώρο μαζί με 15 πρόβατα για να είμαστε καλύτερη προσφορά. Ευτυχώς που περάσαμε από το στάδιο-της-Εύας, «φταίνε για όλα οι γυναίκες», έστω και πολύ προσφάτως, αφού ευτυχώς αντικαταστάθηκε με το «φταίει για όλα ο Παπανδρέου». Να ‘ναι καλά αυτός ο αγνός φεμινιστής, που το πήρε πάνω του.

Και ερχόμαστε πάλι στη μέρα που γιορτάζουμε τον αγώνα μας στο κλαμπάκι. Και εκεί που εμείς γελάμε, μας συζητάν λέγοντας «τι πράγμα είσαι εσύ», «δεν έχει οπίσθια, πλάκα είναι», «φοράει τακούνια, είναι πόρνη» και άλλα πράγματα που θα έλεγες για οτιδήποτε άλλο παρά για άνθρωπο. Και μεις δεν ακούμε, γελάμε για τη γιορτή και τη νίκη μας. Δεν είναι καλύτερο το τώρα από το πριν;

Μπορούν, (αν δεν μας κάναν ακόμη τίποτα Πασόκοι), να μας κάνουν και ΜΚΟ! Ό,τι έχει σχέση με τη γυναίκα πουλάει. Και να έχουμε υποστηρικτές άντρες, που θα μας αντιμετωπίζουν με περισσή στοργή, λες κι αν μας υποστηρίζουν δεν συνιστά σεξισμό!!

Καλύτερα όχι. Για μένα, καλύτερα όχι. Αν είναι να κάνετε γιορτή για τη γυναίκα με σκοπό να λέτε: «εσείς γιορτάζετε όλο το χρόνο», τότε καταργήστε την, να γλυτώσουμε κάποια μέρα κι από τα σάλια σας.
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

+2 #1 Κυριακούλα Δεγετζή 10-03-2015 00:11
H Ημέρα της γυναίκας μέρα ιερά αφιερωμένη στη γυναίκα εργαζόμενη, στη γυναίκα μανούλα, στη γυναίκα που δεκαετίες τώρα πασχίζει να παραμείνει με δικαιώματα ίσα στη δουλειά, με αξιοπρέπεια για ένα καλύτερο αύριο για αυτήν και τα παιδιά της, η ημέρα αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει μέρα εμπορευματοποίη σης και εθισμένων στο clubing κοριτσιών θα έλεγα και όχι γυναικών αλλά μία τρανή απόδειξη ότι υπάρχει έστω και συμβολικά μία έστω μέρα αφιερωμένη στους καθημερινούς της αγώνες.Είναι ντροπή να εκφράζεστε έτσι προσβλητικά για την ημέρα αυτή!Κρίμα πολύ κρίμα!
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση