Κοινωνία 12/12/2014

Την έκανα λαχείο... με εντολή Σαμαρά και πατήρ Ρωμανού

Το ´´σύστημα´´δεν ζει χωρίς Πολυτεχνεία,γνωστούς-άγνωστους και Γρηγορόπουλους και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Δημοκρατίας μας που δεκαετίες τώρα δεν την αφήνει να ωριμάσει.
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΕΙΟ

Νέο καθεστώς παροχής κινήτρων προς τους φορολογούμενους για τη συλλογή αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών προωθεί η κυβέρνηση μέσω λαχειοφόρων αγορών που θα διενεργεί σε μηνιαία βάση.Το μέτρο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργού, μπορεί να αποφέρει κατ'ελάχιστον 500 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία.

Ωστόσο, το πρόβλημα που διαπιστώνεται είναι ότι κάθε φορολογούμενος μπορεί να ζητά δύο,τρεις ή και περισσότερες μικρότερες αποδείξεις για μικροποσά, αντί για μεγάλης αξίας που θα έπαιρνε κανονικά για το σύνολο κάθε συναλλαγής, προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των λαχνών του που θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια κλήρωση!


Ξέροντας τον Έλληνα,καταλαβαίνετε τι θα γίνει.


Τα έσοδα του κράτους θα τα εγγυούνται πλέον τα λαχεία.Η τεχνογνωσία θα παρασχεθεί από γνωστό χρηματοδότη κόμματος που..διαγωνίσθηκε μόνος του και κέρδισε κρατική επιχείρηση.

Μαζί,θα παρασχεθούν και διάφοροι σύγχρονοι μέθοδοι στησίματος κληρώσεων.

Τα ευφάνταστα ισοδύναμα ''τρώνε'' τ' αυτονόητα μέτρα περιορισμού της κρατικής σπατάλης και αυτό εφαρμόζεται εδώ και πέντε χρόνια μέχρι τελικής πτώσεως.

Εσείς δεν θέλετε τρόικα,θέλετε γ@@@σι χωρίς σάλιο.


Εγκληματείτε,γιατί εκτός των άλλων έχετε ανοίξει την όρεξη του κόμματος των κατσαπλιάδων και έτσι οδεύουμε στην οριστική λύση του χρέους via..χρεοκοπίας.

ΠΑΤΗΡ ΡΩΜΑΝΟΥ

Ένας πατέρας οφείλει να είναι αυστηρός με τον γιό του σε θέματα ηθικής τάξης,γιατί όσο τον κανακεύει δεν τον βοηθάει στην ωρίμανσή του,μ´αποτέλεσμα το παιδί να γίνει κακομαθημένο και ουσιαστικά αντικοινωνικό,αφού δεν έχει μάθει να χειρίζεται την ελευθερία του μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής συμβίωσης.

Ο συγκεκριμένος πατέρας έχει μεγάλη ευθύνη σ´αυτόν τον τομέα και η τοποθέτησή του στην συνέντευξη,έδειξε ότι αυτός είναι η πηγή του κακού,αφού υιοθετεί και πυροδοτεί τις απόψεις του θολωμένου από εγωισμό μυαλού του γιού του.

Η ανωριμότητα του πατέρα τον καθιστά και επικίνδυνο ,γιατί δίνει βορά τον γιό του στο ´´σύστημα´´, το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η χειραγώγηση της δημοκρατίας και γι ´ αυτό χρησιμοποιεί κάθε μέσο.

Το ´´σύστημα´´δεν ζει χωρίς Πολυτεχνεία,γνωστούς-άγνωστους και Γρηγορόπουλους και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Δημοκρατίας μας που δεκαετίες τώρα δεν την αφήνει να ωριμάσει.

 

ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ
(αντικαθιστά την δημοκρατία)

Ο Σαμαράς δεχόμενος τους γονείς του Ρωμανού,δεν νομιμοποιεί όλο το σκηνικό που στήθηκε γύρω από την υπόθεση αυτή;

Το σκηνικό ξεκινάει από την ληστεία,συνεχίζεται μ'εκβιασμό νόμων και συνειδήσεων και εξελίσσεται σ'εκμετάλλευση του θέματος από τους ακραίους.

Όλο αυτό το πλέγμα το νομιμοποιεί,αντί να το ξεδιαλύνει.

Ψηλός με κοντό ''ανάστημα''.


Γ.Παράσχος
μέλος ΕΕ
Δημιουργίας,ξανά!

Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση