Κοινωνία 30/09/2016

Ναζί κανείς ή ν' απομυζεί;

Το σημερινό διακύβευμα δεν είναι ποιος θα αφομοιώσει το 10% της Χ.Α. Το σημερινό διακύβευμα είναι, αυτό το 10% να αφομοιώσει επιτέλους την ιστορική γνώση και τη Λογική.
Διαβάζω τούτη την ώρα ομολογουμένως ενδιαφέρουσες και εν μέρει εύστοχες κοινωνικοπολιτικές συγκρίσεις μεταξύ της εξόφθαλμης εγκληματικότητας της Χ.Α και της συγκεκαλυμμένης ''εγκληματικότητας'' των  μεταπολιτευτικών κομμάτων διαχρονικά, με πρωτοστάτες τα κόμματα του δικομματισμού. Φοβάμαι πολύ πως ακόμη και τώρα τούτη την όμορφη, ηλιόλουστη πολιτικά μέρα ρέπουμε προς το λάθος, την απλούστευση, τον αποπροσανατολισμό.

Τι είναι η πολιτική ''βία'' που ασκήθηκε πρωτόγνωρα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα και φέρει ακέραιη την ευθύνη για την ασταμάτητη πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατρακύλα της χώρας;

Είναι δόλος.
Είναι (στην πρωτοτυπία, τη βαρύτητα και την έκταση του) μοναδικό ελληνικό φαινόμενο.
Είναι η παντελής απουσία πολιτικού ορθολογισμού,αξιοπρέπειας και αξιοκρατίας.
Είναι η στιγμή που η πολιτική φιλοδοξία, ζαλισμένη απ τα φώτα της δημοσιότητας, της ισχύος, των φλας, της δημοφιλίας, καταντά αθεράπευτος δόλος, παραοικονομία, φοροδιαφυγή. Η στιγμή που ο πολιτικός, καταντά από εκπρόσωπος του λαού,παντοδύναμος και ανενόχλητος διαχειριστής των χρημάτων του λαού και συνάμα αγωγός του λαού προς την ανομία, πρότυπο παρανομιών, βολέματος και αμειβόμενης αεργίας.
Είναι αυτό, που όσο κι αν τώρα απορεί και εξίσταται ο μέσος νεοέλληνας, το στήριξε με όλες του τις δυνάμεις. Βούτηξε το δάχτυλο στο μέλι και δεν το τράβηξε ποτέ πίσω, παρα μόνο όταν το μέλι τελείωσε. Είναι αυτό που η μέση ελληνική οικογένεια όχι απλά το ανεχόταν αλλά, άλλοτε με απόλυτη συναίσθηση κι άλλοτε από απλή ανοησία, το ψήφισε, το γιγάντωσε, το παγίωσε, το καπηλεύτηκε(βλ δικομματισμός στο 70%).
Είναι αυτό που έκανε τις σοκολάτες, τα ποτά, τα τσιγάρα, τα βιβλία και τα υποβρύχια σε τούτη τη χώρα να πωλούνται ‘’μιζωδώς’’ ακριβότερα. Είναι αυτό που οδήγησε τα παιδιά της χώρας να προσδοκούν με κάθε τίμημα, μια θέση στο ‘’εγκληματικό’’ πολιτικό σύστημα, τον καλοπληρωτή που σε γαλούχησε με το απλό και σύντομο μότο, ‘’Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο’’.
Είναι αυτό που οδήγησε την ελληνική κοινωνία να πάσχει από πολιτικό Alzheimer, να αγνοεί το σωστό και το λάθος ή ακόμη χειρότερα, να το βαφτίζει απλά ως ‘’δε βαρίεσαι το κάνουν όλοι’’.  Είναι αυτό που εσύ κι εγώ, οι γονείς σου κι οι γονείς μου, οι θείοι σου κι οι θείες σου το βίωσαν, το γέννησαν, το μεγάλωσαν και το σπούδασαν.
Είναι αυτό που κατάφερε να καταντήσει ακόμη και τον συνδικαλισμό των δικαιωμάτων, του εργάτη, του απλήρωτου, του καταπιεσμένου, σε πάρτυ δημοσιότητας, εντυπώσεων και εμετικής κομματικής συνδιαλλαγής.
Είναι αυτό που έμαθε μια ολόκληρη κοινωνία, γενιές ανθρώπων να ζουν μια ψεύτικη, πολυτελή ζωή, πιστωτικής κάρτας, αγνοώντας εντελώς τις επερχόμενες ‘’δόσεις’’.
Είναι αυτό που ως ‘’ηθικός αυτουργός’’ τελικά δολοφόνησε και οδήγησε στην αυτοκτονία, την Κοινή Λογική, παρέα με πλατιές μάζες εξαθλιωμένου - στο τέλος της ιστορίας- λαού.

Τι είναι ναζισμός;

Είναι η ανοησία, η αμάθεια, η αυθαίρετη ερμηνεία βιολογίας και γενετικής από αδαείς που αγνοούν ακόμη και τις βασικές αρχές των εν λόγω επιστημών.
Είναι θλιβερό διεθνές και ιστορικό φαινόμενο, που καταδεικνύει την ανεπάρκεια του ανθρώπου να ασκήσει επιρροή πάνω στις σοβαρές παθογένειες του νου.
Είναι αυτό που άλλως περιγράφεται ως  Εθνικοσοσιαλισμός, αντέχοντας να χωρέσει μέσα του (ω! τι ειρωνικό άραγε) ως δεύτερο συνθετικό τη λέξη ‘’σοσιαλισμός’’.
Είναι η έννοια που γεννήθηκε από το πρόγραμμα του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος το 1920, που αργότερα έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ στην εξουσία το Γενάρη του 1933. (Τέταρτο παιδί του τελωνειακού υπαλλήλου Αλοΐσιου Χίτλερ και της τρίτης του γυναίκας, Κλάρας Χίτλερ, μιας ανηψιάς του(!), που δεν δίστασε να κάψει ακόμη και τα χωριά των παππούδων του για να εξαφανίσει τα σύννεφα γύρω απ την ενδεχόμενη εβραϊκή τους καταγωγή).
Είναι αυτό που συνοψίζεται στις λέξεις, ρατσισμός, αντισημιτισμός, Ολοκαύτωμα, εξύμνηση της άρειας φυλής, ευγονική και «φυλετική υγιεινή», η οποία επιβλήθηκε στο λαό με τους φυλετικούς Νόμους της Νυρεμβέργης και το Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4(απαγόρευση αιμομιξίας μεταξύ ‘’καθαρών και βρώμικων’’ φύλων).Απολυταρχισμός, σύστημα Φύρερ και μιλιταρισμός με αυστηρότατη ιεραρχική ιδεολογία και συγκέντρωση εξουσίας σε μια κεντρική ηγετική προσωπικότητα.
Είναι αυτό που μας μιλά για ‘’ανώτερους και κατώτερους’’ γενετικά ανθρώπους, λησμονώντας προφανώς, πως ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στον πλανήτη ήταν έγχρωμος και ο ευφυέστερος άνθρωπος όλων των εποχών Εβραίος.
Είναι αυτό που προσπάθησε να εξηγήσει με γενετικούς και βιολογικούς όρους την υπεροχή κάποιας φυλής έναντι άλλων, το 1933, τη στιγμή που μόλις το ’53 ο Γουάτσον κατάφερε να περιγράψει τη  δομή του ανθρώπινου γονιδιώματος(DNA) και τη στιγμή που το ανθρώπινο γονιδίωμα είναι κατά 97% κοινό με εκείνο του πιθήκου.
Είναι αυτό που  προπηλακίζει, μαχαιρώνει, δολοφονεί ανθρώπους στο δρόμο με μοναδικό άλλοθι το χρώμα του δέρματος και τη γλώσσα τους. Είναι αυτό που αντέχει να καίει ανθρώπους ζωντανούς σε φούρνους και να ευθύνεται για μαζικούς θανάτους εκατομμυρίων ανθρώπων στο ρου της Ιστορίας, με μοναδική αιτία τη ‘’φυλετική ανωτερότητα’’.
Είναι ένα επικίνδυνο τερτίπι του μυαλού, που εξελίχθηκε σε κοινωνικοπολιτικό κίνημα, γενετικής και βιολογικής αυθαιρεσίας και κατέληξε από μια απλή παρανοειδής ιδέα σε επικίνδυνο όπλο που στρέφεται οπλισμένο προς τον συνάνθρωπο και τη διαφορετικότητα.

Υ.γ Το σημερινό διακύβευμα δεν είναι ποιος θα αφομοιώσει το 10% της Χ.Α.
Το σημερινό διακύβευμα είναι, αυτό το 10% να αφομοιώσει επιτέλους την ιστορική γνώση και τη Λογική.
Καλή μας τύχη
Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

0 #1 ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 04-10-2016 20:50
Ενδιαφερουσες αποψεις απο καποιον που καταφανως ποτε δεν διαβασε τι λεει ο ιδιος ο Χιτλερ και οχι οι αντιπαλοι του και αναπαραγει τις ηλιθιοτητες περι εβραικης καταγωγης και τις τερατολογιες που ακουστηκαν στην στημενη δικη της Νυρμβεργης.
Εγω φιλε μου δεν θα προσπαθησω να σε μαθω αυτα τα οποια επρεπε να εχεις διαβασει πριν αισθανθεις οτι εισαι ετοιμος να μιλησεις γι αυτα.
Θα ασχοληθω ομως με τα σημερινα, αφου αποφασισες και σ αυτο το θεμα να μιλησεις για πραγματα που καταφανως δεν γνωριζεις.
Το 10% της Χ.Α δεν θα το αφομοιωσει κανενας οσο υπαρχει αυτο το κομμα. Το θεμα ειναι οτι μετα τις διωξεις για τις οποιες το πανελληνιο ακουσε τον Μπαλτακο πως στηθηκαν και θαυμασε και τις ευφραδεια λογου του Σαμαρα που εδινε εντολη στον Ντογιακο να γαμησουν τους τρεις χρυσαυγιτες βουλευτες που θα πηγαιναν να ανακριθουν, στησανε το αντιρατσιστικο με το οποιο φιλοδοξουν να κρατησουν σε ομηρια ολους τους εθνικιστες.
Ειμαι σιγουρος οτι δε θα το ξερεις οτι τρεις βουλευτες και δυο δημοσιογραφοι της Χ.Α ειναι ηδη κατηγορουμενοι για το συνθημα "η Ελλαδα στους Ελληνες" και "Εξω ολοι οι λαθρομεταναστες " και το αντιρατσιστικο προβλεπει οχι μονο γι αυτους τιμωριες, αλλα και για το κομμα κυρωσεις, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.
Κολλητα ερχεται και η αλλοίωση του εκλογικου σωματος μεσω του κωδικα ιθαγενειας που ειναι χειροτερος και απο του Ραγκουση που εχει κριθει αντισυνταγματικ ος.
Και το τελικο θα ερθει οταν μπορεσουν να τροποποιησουν το συνταγμα.
Ολ αυτα δεν γινονται γιατι οι χρυσαυγιτες ειναι ναζι και εγκληματιες, αλλα γιατι δεν ανηκουν στο καθεστως που περιεγραψες στο αρθρο σου και δεν θελουν να δουν την Ελλαδα μια επαρχια διοικουμενη απο διαφορους διορισμενους υπαλληλους των τραπεζιτων σαν τον Γιουγκερ και τον Ντραγκι η τον ξευτιλα τον Αβραμοπουλο που δημοκρατικα παντα επιλεχτηκε σαν επιτροπος.
Δεν θελουν να δουν την Ελλαδα χωρς εθνικη κυριαρχια και κατοικουμενη απο ασιατες και αφρικανους.
Δεν θελουν να υποταχθουν στην παγκοσμια διακυβερνηση.
Βεβαιως εσυ "ξερεις" οτι οι χρυσαυγιτες ειναι εγκληματιες, οποτε αγνοεις την πληρη καταπατηση ολων των νομων και του συνταγματος για την εξοντωση τους.
Αλλα αν πραγματικα ειναι τοσο ξεκαθαρα εγκληματιες, τοτε τι χρειαζεται το στησιμο των δικαστων;
Τι κερδιζουν οι "δημοκρατες" με το να μην διασυρουν σε δημοσιους διαλογους τους "καταφανως" εγκληματιες και τρελλαμενους μισανθρωπους της Χ.Α;
Πες τα εγκληματα της Χ.Α και μην γενικολογεις.
Τα περισσοτερα απο αυτα που κατα καιρους παρουσιαζαν τα καναλια ηταν μαχαιρωματα μεταξυ αλλοδαπων οπως αποδειχτηκε. Τα καναλια ομως που τα απεδιδαν στην δραση των "ναζι" δεν διορθωσαν ποτε, ουτε ζητησαν συγνωμη.
Ακομη και αυτα που μπορει να εγιναν απο ψηφοφορους της Χ.Α ειναι πραγματικα θαυμα το οτι ειναι τοσα λιγα. Επι δεκαετιες οι Ελληνες υποφερουν, ληστευονται, κακοποιουνται και δολοφονουνται απο αλλοδαπους εγκληματιες. Σου φαινεται περιεργο οτι μερικοι αγανακτησαν; Η μηπως σου φαινεται περιεργο το οτι ψηφιζαν (αν ψηφιζαν) την Χ.Α; Τι θα ψηφιζαν ανθρωποι που εφτασαν σε τετοιο σημειο αγανακτησης; Συριζα; ΝΔ; ΠΑΣΟΚ;
Τον ΣΥΡΙΖΑ εξακριβωμενα τον ψηφιζαν ολοι οι τρομοκρατες που εχουν ποτε συλληφθει και θα θυμασαι και τον δικο του υπουργο τον Πανουση που εβγαλε και συνομιλιες κυβερνητικων στελεχων με φυλακισμενους τρομοκρατες.
Περα απο τα εγκληματα που εχουν κανει οπαδοι τους, ολα τα λαμογια, οι κλεφτες και οι απατεωνες, τοσα χρονια ανηκουν στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ
Ποτε κατηγορηθηκε αρχηγος κομματος για παρονομιες των ψηφοφορων του;
Ποσα απο αυτα που κατηγορουσαν την Χ.Α για μαυρα ταμεια, για εφοπλιστες χορηγους, για μπραβιλικια, για οπλοστασια, για σφαγες αμνοεριφιων και αλλες τετοιες παπαριες, αποδειχτηκαν μετα απο τοσα χρονια ξετιναγμα των παντων;
Δεν βρεθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτης η στελεχος να εχει μια δεκαρα παρανομη η εστω κι απλως αποκτημενη με ανηθικο τροπο.
Ποιο αλλο κομμα θα εψαχναν ετσι και δεν θα εβρισκαν ΤΙΠΟΤΑ;
Οτι καταφεραν ειναι να βρουν καποιους θερμοκεφαλους που εμπλεξαν σε καυγαδες πολυ συνηθισμενους μεταξυ οπαδων κομματων και μερικους να εχουν οπλα αδηλωτα οπως παρα πολλοι Ελληνες. Επειδη μαλιστα δεν βρηκαν παρα τρια τεσσερα οπλα αδηλωτα, σε 18 βουλευτες και εκατονταδες αλλους "υποπτους", εβγαλαν παρανομες τις δηλωμενες κυνηγετικες καραμπινες, συνελαβαν κοσμο για οπλοκατοχη για εναν σουγια η ενα ροπαλο που ειχαν σπιτι τους.
Ειπα πολλα και θα μπορουσα να πω πολυ περισσοτερα, αλλα τα εχω ξαναγραψει σ αυτην την ιστοσελιδα κι αν θελεις μπορεις να βρεις και μερικα αρθρα που εχω γραψει σχετικα.
Το θεμα οτι ποτε και κανενας δεν καταφερε να τα απαντησει. Αν θελεις προσπαθησε εσυ.
Παράθεση
-1 #2 Γιάννα 05-10-2016 12:02
Αυτή η λίστα εδώ https://docs.google.com/file/d/0Bx8Y9hHAbMRhSjJKbWc2YmFGTFk/edit αναφέρεται ΜΟΝΟ για τις πράξεις Χρυσαυγιτών ΜΟΝΟ για ένα εξάμηνο μεταξύ 2012 και αρχές του 2013... Για τα άλλα υπάρχουν 100δες μαρτυρίες, βιβλία, ειδήσεις, βίντεο, ακουστικό υλικό, τώρα αν εσείς όλα τα βρίσκεται στημένα τότε εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί σας γιατί είναι σαν να προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον ότι δεν μας κυβερνάνε σαύρες που παίρνουν τη μορφή ανθρώπου. Απλά δεν ασχολήσε...
Παράθεση
+1 #3 Γιάννα 05-10-2016 12:04
Είστε και υποστηρικτής του Χίτλερ (μη πείτε όχι τώρα... το αναφέρετε πρώτο πρώτο).. και εθνικιστής Έλληνας. Θέλει μεγάλα ορθολογικά κενά για να μπερδεύεις και να συνδιάζεις κάτι τέτοιο.
Παράθεση
-1 #4 ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 06-10-2016 00:05
Γιαννα, πολυ απλα τα λες.
Την λιστα ομως που μου δινεις προφανως δεν την διαβασες καλα.
Αφορα ΟΛΑ τα εγκληματα που βρηκαν και ειναι ο περιβοητος "φακελλος Δενδια" με τον οποιο συνελληφθησαν ολοι οι βουλευτες του τριτου κομματος της χωρας.
Αυτα τα 32 "εγκληματα" που αφορουν τα τελευταια εικοσι χρονια βρηκε ο Δενδιας και οχι αυτα που σου δειχνουν οι διαφοροι στα καναλια απο τα οποια επιμελως εξορισαν τον αντιλογο.
Μπορεις μαλιστα να βρεις τις υποθεσεις αυτες σε δικο μου αρθρο, μαζι με σχολιασμο

http://www.politicaldoubts.com/politics/item/776-32-mythoi-kai-mia-pragmatikotita

Για να παρεις μια ιδεα θα σου παραθεσω τα τρια πρωτα εγκληματα (και μπορεις να τα βρεις και στην λιστα που μου εδωσες) με τον σχολιασμο που ειχα κανει

"
Λέσβος
Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν

Ναι, σωστά διαβάζετε. Η μια από τις 32 αφορά ξυλοδαρμό χρυσαυγιτη

Ζάκυνθος
Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις

Ναι, σωστά διαβάζετε και τις αμαρτίες του ΠΑΜΕ τις φορτώθηκε η Χ.Α.

Ραφήνα
Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 η ΧΑΤΖΗΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟ Υ Πηνελόπη του Σωτηρίου μας κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται ως προισταμένη και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.

Αυτό και άλλο ένα ίδιο, στην ίδια περιοχή, συγκαταλέγεται επίσης στα εγκλήματα της Χ.Α."

Καμμια εικοσαρια απο τα τριαντα δυο εγκληματα που βρηκε ο Δενδιας ειναι κατι τετοια και τα υπολοιπα ειναι υποθεσεις συμπλοκων και δυο δολοφονιες. Η μια ασχετη, συμφωνα με δικαστικη αποφαση, με την Χ.Α και η αλλη του Φυσσα που τωρα εκδικαζεται.
Με λιγα λογια ο Δενδιας μαζεψε καμμια δεκαρια παρανομες πραξεις που εκαναν ατομα που αυτθαιρετα χαρακτηριζονται "μελη" της Χ.Α και αργοτερα στο κατηγορητηριο αλαζουν σε "υποστηρικτες", κολλησε και εικοσιδυο σαχλαμαρες για να φαινονται πολλες και με την βοηθεια των καναλιων που σε κοροιδευαν, εβαλαν στην φυλακη ενα ολοκληρο κομμα που συμφωνα με τον Δενδια ειχε τοτε φτασει στο 15% και κατι επρεπε να γινει.

https://www.youtube.com/watch?v=_emyd_LLYvE

Το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι αυτα τα "εγκληματα" δεν ηταν καν εγκληματα, αλλα ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, συνηθως αναρχικων και "αντιφασιστων". Πολλες απο αυτες κατεπεσαν πριν καν πανε στο δικαστηριο και οι υπολοιπες πιθανοτατα θα καταπεσουν.
Καλο θα ηταν βεβαια αντι να παραθετεις απλως μια λιστα, να προσπαθεις να απαντησεις και στα επιχειρηματα μου.
Αφου ειναι τοσο πασιφανες οτι ειμαστε εγκληματιες προς τι η αρνηση διαλογου; Προς τι το στησιμο επιορκων δικαστων που ακουσε το πανελληνιο τον πρωθυπουργο να τους δινει εντολες;

https://www.youtube.com/watch?v=U6e0u7zVX2M

Που ειναι τα οπλοστασια της εγκληματικης οργανωσης; Που ειναι οι χρηματοδοτες και τα κλοπιμαια; Που ειναι τα μπραβιλικια και οι Πακιστανοι που πουλαγαν τα μπλουζακια της Χ.Α; Που ειναι τελικα εστω κι μια υποθεση απο αυτες που πηγαν στο δικαστηριο που να την εχασε η Χ.Α;
Αν θελεις θα σου φερω εγω ολες τις υποθεσεις που πηγαν στο δικαστηριο και σε ολες οι χρυσαυγιτες αθωωθηκαν και πηραν και αποζημιωσεις απο τους συκοφαντες. Εσυ ξερεις μια υποθεση που να καταδικαστηκε χρυσαυγιτης για κατι; Κι ομως χωρις ουτε εναν καταδικασμενο για κατι, ολοι σχεδον οι βουλευτες προφυλακιστηκαν για εναμισυ χρονο και ακομη εχουν περιοριστικους ορους, ενω το κομμα εχει στερηθει και την χρηματοδοτηση, και παραλληλα οι μισθοι των βουλευτων πανε στους δικηγορους.
Το ΠΑΣΟΚ ας πουμε με πεντε-εξη ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ καταδικασμενους δεν κατηγορηθηκε ποτε για εγκληματικη οργανωση.
Η αληθεια λοιπον ειναι οτι ειναι πολυ βολικο γι αυτους που μας εφτασαν στα σημερινα χαλια, οχι μονο οικονομικα, αλλα σε ολα τα επιπεδα, να βαλουν φυλακη το μοναδικο κομμα που οχι μονο δεν δεχεται την υποταγη στους διορισμενους γραφειοκρατες της ΕΕ και τη ΕΚΤ, οχι απλως αντιστεκεται στον αποικισμο της χωρας με μουσουλμανους, αλλα θα εκλεινε και φυλακη τα λαμογια που τοσα χρονια κατεκλεψαν την χωρα.
Για το αν ειμαι υποστηρικτης του Χιτλερ θα σου πω οτι και στον προηγουμενο. Αφου δεν εχεις ποτε σου ασχοληθει με το θεμα, γιατι προσπαθεις να εκφρασεις αποψη;
Αν ειναι υποστηριξη να σου λεω οτι "μηδενι δικην δικασαι πριν αμφι μυθον ακουσεις" και θεωρεις δημοκρατες αυτους που θελουν να σε πεισουν να καταδικαζεις χωρις να ακους και τις δυο αποψεις, τοτε εγω ειμαι ναζι και φασιστας και οτι αλλο θελεις, αρκει να μην ειμαι εσυ.
Επειδη εδω μεσα εχετε πολυ μανια με τον ορθολογισμο, καλα θα κανετε να μαθετε και να τον εφαρμοζετε.
Εγω ειμαι εθνικιστης και ξερω πολυ καλα οτι η Γερμανια και η Ιταλια εκαναν στον ΒΠΠ οτι ειχαν κανει και στον ΑΠΠ εναντιον της Ελλαδας και οτι κανουν και τωρα (τουλαχιστον οι Γερμανοι, αφου οι Ιταλοι φαινεται οτι εγκατελειψαν τις βλεψεις τους στην Α. Μεσογειο ) γιατι αυτα ειναι τα συμφεροντα της χωρας τους.
Δεν ειμαι διεθνιστης για να πιστευω στην συναδελφωση των λαων κατω απο την ομπρελα του κουμουνισμου, του φιλελευθερισμου και οτι αλλου -ισμου.
Βεβαιως και δεν εχω την αποψη την δικη σου για τον Χιλτερ.
Αλλοιμονο αν διαβαζω σαραντα χρονια για να εχω τις ιδιες αποψεις με ανθρωπους που μαθαινουν ιστορια απο τα καναλια.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αγνοω οτι η φιλιες μεταξυ των κρατων, ακομη και οταν εχουν την ιδια ιδεολογια σταματουν εκει που αρχιζουν τα συμφεροντα τους.
Αυτα να τα λες σ αυτους που πιστευουν οτι οι Ευρωπαιοι "εταιροι" θα τσακιστουν να τους εξυπηρετησουν γιατι ειναι "δημοκρατες", η σ οσους αιματοκυλισαν την χωρα για να γινουμε μελη του σοσιαλιστικου "παραδεισου" και δεν εβλεπαν οτι στην ουσια θα ηταν δουλοι των Ρωσσων.
Εγω ειμαι εθνικιστης, αλλα το ιδιο θα ηταν αν σου ελεγα οτι ειμαι και ελοχειμ, αφου ετσι κι αλλιως δεν καταλαβαινεις τι σου λεω.
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση