Κοινωνία 09/09/2016

Με ενα σμπάρο δυο τριγώνια

Αναφορικά με την διαδικασία του διαγωνισμού αφού τέλειωσε η διαδικασία γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα πρακτικά και όλοι οι όροι;.

Το παράθυρο ανοιχτό και το φρέσκο μουσκεμένο χώμα αρωματίζει την ατμόσφαιρα καλύτερα και από ένα Coco Channel No5, το νυχτολούλουδο έχει υποκύψει σε αυτή την μυρωδιά και ντρέπεται που δεν μπορεί να προσπελάσει το βρεγμένο χώμα και μέσα σε αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα το δελτίο των 12:00 έρχεται να υπενθυμίσει να ξυπνήσω από το λήθαργο και να μου θυμίσει τα αίσχη των τελευταίων ημερών
Τόσα χρόνια καριέρας, χιλιάδες διαγωνισμοί είτε μικροί είτε μεγάλοι έχουν περάσει από τα χεριά μου και τα χέρια έμπειρων συναδέρφων ακόμα προσπαθώ να χωνέψω αυτό που συμβαίνει..Από που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει.


Η Παππούς μου λέει πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, το θέμα είναι πως σε αυτή την περίπτωση το ψάρι δεν έχει κεφάλι ………..
Σκοπός του άρθρου  απλά να μας κάνει να αναρωτηθούμε και να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί:
Για πάμε μια βόλτα στην βρωμιά!

  • 1) Singular logic, μέλος του Marfin Investment Group (MIG), με άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση που αριθμεί 40.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 700 μεγάλες επιχειρήσεις, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και περισσότερα από 400 σημαντικά υλοποιημένα έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, αποτελεί το σίγουρο και σταθερό συνεργάτη που εγγυάται την επένδυση των πελατών της.
    Α)Με ποια κριτήρια επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εταιρεία
    Β) Ποιο το κόστος ενός e-auction λογισμικού συστήματος και ποίος θα πληρώσει το μάρμαρο;
    Γ) Με ποια διαδικασία επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εταιρεία και ΓΙΑΤΙ επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εταιρεία.
  • 2) Αναφορικά με την διαδικασία του διαγωνισμού αφού τέλειωσε η διαδικασία γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα πρακτικά και όλοι οι όροι;.
  • 3) Όπως προκύπτει με σαφήνεια από το γράμμα της υπ' αριθμό. 1/2016 Προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας (παρ. 8.1. και 8.5.) αλλά και του νόμου 4339/2015 (άρθρο 13 παρ. 2), η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού οφείλει να πραγματοποιήσει έλεγχο της προέλευσης και του τρόπου απόκτησης του συνόλου των οικονομικών μέσων που θα διαθέσουν για την απόκτηση των αδειών οι προσωρινοί υπερθεματιστές, και το οποίο αντιστοιχεί στην τελική-υψηλότερη προσφορά που υπέβαλε έκαστος από αυτούς κατά τη Δημοπρασία, και όχι μόνο σε τμήμα αυτής, που ενδεχομένως αντιστοιχεί στην πρώτη προκαθορισμένη δόση. Πόσο αντιφατικό είναι όλο αυτό όταν ήδη έχει πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός θεωρείται κλεισμένος και τώρα ο ίδιος ο Αγοραστής κάνει έλεγχο των οικονομικών δυνατοτήτων’’ ενώ υποτίθεται πως στο πρώτο στάδιο έχουν ελεχθεί οι φάκελοι και κάποιοι εκ των συμμετεχόντων αποκλείστηκαν γιατί ο φάκελος δεν ήταν πλήρης. Πώς δύναται αν επιλεγεί Προμηθευτής ο οποίος δεν έχει την δυνατότητα παράδοσης τους έργου; Ποιο είναι το ρίσκο  σε αυτή την περίπτωση, συνυπολογίστηκε στην αρχική διαδικασία;
  • 4) Και εδώ έρχεται η θεωρία της συνομωσίας ίσως είναι λόγο παράλογη αλλά στα πλαίσια της φαντασία και στην λεπτή κλωστή με τη πραγματικότητα κάτω από την απατηλή επίφαση του Σύριζα τίποτα δεν είναι αδύνατο! Πρώτη άδεια Αλαφούζος (για τα μάτια του κόσμου όπως λέει και το άσμα!), δεύτερη άδεια Καλογρίτσας ο κος Τοξότης βρήκε 52.6 εκ. ευρώ για να πάρει άδεια καναλιού πριν καν ακόμα δούμε τα πόθεν εσχες;  Εδώ η κυβέρνηση έχει παίξει πολύ έξυπνα. Αν το πόθεν έσχες και το ασυμβίβαστο (αν και αυτό ξέρουμε πως οι μετοχές έχουν μεταβιβαστεί στον υιό ) πάμε στον πρώτο επιλαχόντα. Και ρωτώ είναι τυχαίο πως στις 08/09/2016 τελικά ο Alpha θα δει τις κασέτες , πως εντελώς ο έλεγχος θα γίνει επί του συνολικού ποσού που θα διαθέσουν οι νέοι καναλάρχες για να αποκτήσουν άδεια, θα γίνει τελικά ο έλεγχος του πόθεν έσχες.αφού μετά από διαβουλεύσεις πολλών ωρών τελικά βρέθηκε η φόρμουλα και έτσι ο έλεγχος δεν θα γίνει επί του ποσού της προκαταβολής αλλά επί του συνολικού το οποίο ο καθένας από τους 4 θα διαθέσει για να πάρει την τηλεοπτική άδεια…….


Το δε τραγελαφικό είναι πως ξύπνησε από την χειμερία (αν και τώρα θα έπρεπε να ξαναπέσει) ο Πάνος και ξεφώνησε τον θείο Καλογρίτσα λέγοντας τον να μην πάρει άδεια…

Ξου , ξου θείε μην πάρεις άδεια κάνει τσιζ…ασε να την πάρει ο Σαββίδης ή ο Κοντομηνάς έτσι και αλλιώς όσο και αν ξεφωνίζουν δικά μας παιδιά είναι,έτσι και καλοί θα φανούμε στην ηλίθια Ελληνική κοινωνία που να  είδατε εμείς πάμε με τον σταυρό στο χέρι και τον κάναμε ντα ΤΟΝ ΘΕΙΟΥΛΗ... και τον Κοντομηνα θα έχουμε βολεμένο.


Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια…


Η συνέχεια επί της οθόνης…ακάταλληλο για ανηλίκους.

Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση