Κοινωνία 28/03/2016

Σάτυρα επι τον τύπον των ήλων

Ας ενώσουμε δυνατά τη φωνή μας κατά της Επιστήμης , της ποπ μουσικής, της ψευδεπίγραφης ισότητας των φύλων, του ανελεύθερου Συντάγματος, της μίνι φούστας και της Μίνι Μάους.
Το κίνημα μαχόμενων διπολικών " Μαζί μας ή Φασίστας " καταγγέλλει μετα βδελυγμίας το πασιφανώς προβοκατόρικο αποψινό χτύπημα στις Βρυξέλλες, που επιχειρεί να μας πείσει πως απόψε στους δρόμους της Ευρώπης σκοτώθηκαν δήθεν, μωρά και γυναικόπαιδα και όχι εν δυνάμει και de juris καπιταλιστικές, ιμπεριαλιστικές και νεοφιλελεύθερες μονάδες ανθρώπων. Μοναδικός στόχος μιας τέτοιας προβοκάτσιας δεν είναι άλλος απ την άκρατη επέλαση της λαίλαπας του νεοφιλελευθερισμού, του πλήγματος στην επιτακτική - όσο ποτέ άλλοτε- ανεξιθρησκεία, την διατήρηση των συνόρων, διαβατηρίων και κάθε είδους καταστολής , καθώς και το θησαύρισμα της πολεμικής βιομηχανίας.

Το κατασκεύασμα τρόμου της ανελεύθερης, επαίσχυντης , απάνθρωπης και νεοφιλελεύθερης Ευρώπης σας , δε θα καταφέρει να πλήξει θρησκείες αγάπης και ανθρωπιστικής σύμπλευσης , όπως το Ισλάμ, ούτε φυσικά , φασιστικά και παρεμβατικά να καταργήσει την - αυτοεπιλεγμένη εκ των ίδιων των λαών - σαφή υπεροχή της Θεοκρατίας έναντι οποιουδήποτε Συντάγματος.
Όσο θα πνίγονται μωρά στο Αιγαίο , όλα τα λοιπά ευρωπαικά νεοφιλελεύθερα και καπιταλιστικά μωρά ας καούν στο πύρ το εξώτερον και στις ευλογημένες βόμβες της Επανάστασης.

Υ.γ 1 Η ανακοίνωση επιχειρήθηκε να ανέβει σε ειδησεογραφικά πρακτορεία της Σαουδικής Αραβίας κ του Ιραν , μα υπήρξαν απειλές για λιθοβολισμό κ κατέβηκε ως ένδειξη σεβασμού στην Ανεξιθρησκεία.

Υ.γ 2 Οι οικογένειες των ανατιναχθέντων ηρώων θα καταθέσουν συμβολικά το ποσό του 1 εκ στερλινών στο σύλλογο " Εύπορων μαχητών που ταίστηκαν απ την Ευρώπη αντι να μαστιγώνονται στους δρόμους της πατρίδας τους "για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου τους.

Υ.γ 3 Κανείς δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να πλήξει το ιερό μας δικαίωμα να επιλέγουμε τι θα τρώνε τα παιδιά σας τις Παρασκευές στα σχολεία, πως θα ντύνονται οι κόρες σας και πόσες φορές θα πέφτετε ημερησίως γονυπετείς για προσευχές.

Υ.γ 4 Κλείστε τ αυτιά σας στις νεοφιλελεύθερες σειρήνες που θέλουν αυτούς που επιτέθηκαν σήμερα να είναι διανοητικά καθυστερημένοι ψυχωτικοί , θρησκόληπτοι και αυτιστικοί αυτόχειρες που φώναζαν θρησκευτικά συνθήματα στα Αραβικά. Κλείστε τ αυτιά σας σε δήθεν ανάλειψη ευθύνης απ το Ισλαμικό κράτος. Μια είναι η ευθύνη κ έχει ονοματεπώνυμο. Ευρώπη. Η Ευρώπη που πνίγει τα μωρά του κόσμου. Σκατά στην Ευρώπη σας φασίστες.
Φεύγω με το πρώτο καραβάνι για Ιράν.

Ιμάμηδες όλου του κόσμου ενωθείτε.
Φωτιά στον ιμπεριαλισμό, τον νεοφιλελευθερισμό και τα σύνορα.
Ας ενώσουμε δυνατά τη φωνή μας κατά της Επιστήμης , της ποπ μουσικής, της ψευδεπίγραφης ισότητας των φύλων, του ανελεύθερου Συντάγματος, της μίνι φούστας και της Μίνι Μάους.

Κι ας αναφωνήσουμε όλοι παρέα
Αλλαχού Ακμπάρ.

Υ.γ το σατυρικόν του κειμένου αφιερώνεται αποκλειστικά στους ψυχωτικούς φονταμενταλιστές απανταχού και την φρούδα ελπίδα της επικράτησης της τρομοκρατίας και του δικαίου της πυγμής που τρέφουν.

Θα ηττηθούν και πάλι θορυβωδώς απ τις καθολικές αξίες του ανθρωπισμού, της ανεκτικότητας, της αυτοκριτικής, της δημοκρατίας και της ηθικής υπεροχής που η "κακιά" Ευρώπη κι απόψε θα διδάξει.
Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση