Ναυτιλία

M-Wave360 - Ψηφιοποίηση των διαδικασιών στη Ναυτιλία

Συζητήσαμε με τον Ιωάννη Βαρβαρέσο, Sales Manager της Enter Consulting για την Ναυτιλία, την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διαχείριση της γραφειοκρατίας που βαραίνει σήμερα τα πλοία. Αφού τον ευχαριστήσουμε για την διάθεση και τον χρόνο που μας διέθεσε θα αφήσουμε σίγουρα τις τυπικές ερωτήσεις, και θα περάσουμε στο δια ταύτα, όσων θέλουμε να μάθουμε: 

Αλλαγές στην εταιρεία σας & Καθοδήγηση

γράφει ο

"Αν κάνεις μπίζνες σήμερα με τον ίδιο τρόπο που έκανες μπίζνες χτες, οι πιθανότητες είναι να μην κάνεις μπίζνες αύριο" έλεγε ο Peter Drucker. 

Διαχείριση Κρίσεων στη Ναυτιλία

γράφει ο

Σύμφωνα με το Institute for Crisis Management, η κρίση είναι μία «κατάσταση σημαντικής επιχειρηματικής αποσύνθεσης», η οποία έχει σαν επακόλουθο τις αρνητικές αντιδράσεις από όλες τις ομάδες ενδιαφερομένων, εκτεταμένη κάλυψη από τα ΜΜΕ, καθώς και πιθανή δημόσια εξονυχιστική έρευνα.

Η σωστή τηλεφωνική επικοινωνία με ένα πλοίο

γράφει ο

Πολλοί επαγγελματίες δεν δίνουν σημασία στις ιδιαιτερότητες κάθε τηλεφωνήματος ή κι ακόμα δε χρησιμοποιούν καν τη κοινή λογική κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Μη ξεχνάτε, ότι ο καθένας μπορεί να σηκώσει ένα τηλέφωνο και απλά να αρχίσει να μιλά!

Νο2: Οι κυβερνοεπιθέσεις στη Ναυτιλία (Οδηγός για Ναυτικούς και Υπαλλήλους)

γράφει ο

Μίνι οδηγός: Πως μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την εταιρία που εργαζόμαστε, από μια κυβερνο-απειλή; 

Οι κυβερνο-επιθέσεις στη Ναυτιλία (cyber security)

γράφει ο

Έβαλες το USB στη θύρα; Κατέστρεψες ανθρώπους, το περιβάλλον ή/και την εταίρια σου. Ίσως.... είναι πια τόσο απλό.

Ναυτιλία: Το τιμόνι στην Τρόικα

γράφει ο
Οι δανειστές γνωρίζουν ότι αν αφήσουν την Ελλάδα να αναπτυχθεί, θα αποκτήσουν έναν ευρωπαίο ανταγωνιστή και θα χάσουν έναν κοντινό πελάτη.
Σελίδα 1 από 2
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.