Κανονισμοί Συμμετοχής

Στην κοινότητα του PD. συμμετέχουν όσοι θέλουν να γράψουν!!

Τουτέστιν, ελευθεροστομία προσφέρεται σε καθηγητές, πολιτικούς, φοιτητές, ανθρώπους του πνεύματος, του εμπορίου, μεγαλοστελέχη, μισθωτούς με προβλήματα ύπνου, σε όποιον άντρα ή γυναίκα επιθυμεί να καταθέσει την αλήθεια που κουβαλάει, το πλάνο του.

Παρατηρήσαμε πως η αναζήτηση του σημερινού ατόμου κυμαίνεται μόνο στο να βρει σε κάτι να πιστέψει, σε κάτι που έχει ήδη ειπωθεί να ακουμπήσει. Ο καθένας όμως από τους παραπάνω έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό, τις δικές του ιδέες και σε αυτό μόνο πρέπει να πιστέψει. Αυτό προσφέρουμε. Και ζητάμε:

α. Στόχος του εκάστου θέματος να είναι μία εν κατακλείδι συνενόηση.

β. Οι απόψεις να εκφράζονται χωρίς βωμολοχίες.

γ. Οι απόψεις να σχολιάζονται χωρίς μικρότητες και κόντρες.

δ. Οι απόψεις να είναι μοναδικές, όχι αναχρονιστικές, όχι συνθηματικές ή ταμπελοποιημένες.

ε. Τα άρθρα να κατατίθονται με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα. Αναληθή στοιχεία απορρίπτονται, μαζί με το περιεχόμενο του άρθρου.

στ. Απαραίτητη θεωρείται η αποφύγη των greeklish σε άρθρα και σχόλια! Η ανάγνωση κειμένων γραμμένων με τέτοιο τρόπο, είναι πολύ δύσκολη και κουραστική για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών.

ζ. Θερμη παρακληση τα άρθρα ή τα σχόλια που κατατίθονται, εφόσον δεν ειναι ξενόγλωσσα , να είναι γραμμένα με ορθό συντακτικό, ορθογραφημένα , πάντα με σεβασμό στην ελληνική γλώσσα.

Πως δημοσιεύετε στο PoliticalDoubts.;

Πατάτε στο μενού στην κορυφή της σελίδας την ενότητα Γίνε Συντάκτης και ακλουθώντας τα υποχρεωτικά βήματα, καταθέτετε το άρθρο σας. Το άρθρο σας εγκρίνεται, όχι για το περιεχόμενό του, αλλά για τα άνωθεν κριτήρια και δημοσιεύεται εντός 3-4 ημερών.

Πως σχολιάζετε στο PoliticalDoubts.;

Επιλέγετε το άρθρο που σας ενδιαφέρει και ακλουθώντας τα υποχρεωτικά βήματα στο κάτω μέρος του, καταθέτετε το σχόλιο σας. Το σχόλιο εγκρίνεται, όχι προς το περιεχόμενο του, αλλά βάση των άνωθεν κριτηρίων και δημοσιεύεται εντός 2-3 ωρών ή και γρηγορότερα.

Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει