Στοχασμοί 07/01/2015

Το όνειρο της παγκοσμιοποίησης

Η “νόμιμη” λοιπόν κυβέρνηση θα βγει από την, έστω και ατιμώρητη από τον νόμο, παρανομία του μισού πληθυσμού.
Για άλλη μια φορά ο “κυρίαρχος” λαός σαλαγιζόμενος υπό της γκλίτσης των βουκόλων/καναλαρχών θα βάλει τα καλά του και θα πεταχτεί μέχρι την κάλπη να κάνει το δημοκρατικό του καθήκον. Δεν θα ασχοληθώ με προγνωστικά αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καμιά άξια. Το μόνο προγνωστικό που νομίζω ότι ούτε αμφισβητείται και έχει και την άξια του είναι ότι οι μισοί Ελληνες θα “σνομπάρουν” την διαδικασία για μια ακόμη φορά, θέτοντας υπό έλεγχο την νομιμότητα των αποτελεσμάτων αφού το Σύνταγμα μας, έστω και χωρίς πρόβλεψη ποινών, θεωρεί την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος υποχρεωτική. Η “νόμιμη” λοιπόν κυβέρνηση θα βγει από την, έστω και ατιμώρητη από τον νόμο, παρανομία του μισού πληθυσμού.

Το ίδιο υπό έλεγχο τίθεται ηθικά και το ίδιο το Σύνταγμα το οποίο φαίνεται να μην πείθει για την αποτελεσματικότητα του, τους μισούς Ελληνες. Αυτά βεβαία δεν φαίνεται να προβληματίζουν κανέναν από τους θεσμούς που φτιάχτηκαν για να περιφρουρούν την “δημοκρατία”. Σίγουρα πάντως, δεν απασχολούν τα κόμματα και τον τύπο που προτιμούν να ξιφουλκούν για σοβαρότερα θέματα.

Ένα από τα αγαπημένα είναι ποιος θα κάνει συνεργασία με ποιον και η ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος μετά τις εκλογές. Το τι θα κάνουνε οποίοι και να βγουν και με οποίες συνεργασίες, νομίζω ότι ενδιαφέρει περισσότερο.

Μια ευρεία κυβερνητική συνεργασία υποτίθεται ότι θα κάνει τι;
Θα πάρει πίσω ότι έχει υπογραφεί και απεμπολεί την εθνική κυριαρχία της χώρας;
Θα διαολοστειλει τους Γερμανούς που στρογγυλοκάθονται στα υπουργεία μας;
Θα απαιτηση την παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών και την επιστροφή των κλεμμένων;
Θα ερευνήσει το πως μπήκαμε στα μνημόνια με τις κορώνες των ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου περί Τιτανικού και με τα στοιχεία του Γεωργίου που ακόμη είναι στην θέση του;
Θα κάνει έλεγχο του χρέους για να δούμε τι χρωστάμε σε ποιους και γιατί;
Θα απαιτήσει το κατοχικό δάνειο;
Θα ανακηρύξει ΑΟΖ και θα αρχίσει εξόρυξη των κοιτασμάτων που επί σαράντα χρόνια κάναμε ότι δεν υπήρχαν;
Θα ερευνήσει την διαφθορά στην δικαιοσύνη που μετά και τα τελευταία επεισόδια με τον Κασιδιάρη και τον Χαικαλη είναι πλέον φανερή σε όλους;
Θα απαιτήσει να αφαιρεθεί ο έλεγχος της ενημέρωσης από εργολάβους και διαπλεκόμενους που επηρεάζουν τον λαό και νοθεύουν την θέληση του παραπληροφορώντας τον;
Θα άρει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών για να πάνε να δικαστούν όσοι έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα;
Θα άρει τις ασυλίες των βουλευτών που κατηγορούνται για κλοπές και ρεμούλες;
Θα προωθήσει τις δικογραφίες που βρίσκονται στην βουλή και αφορούν μηνύσεις από πολίτες κατά των πολιτικών για εσχάτη προδοσία και καταπάτηση του συντάγματος;
Θα ζητήσει λογαριασμό από τις τράπεζες;
Θα ελέγξει την κερδοσκοπία;

Μπα! Δεν άκουσα τίποτε τέτοιο.

Θα συνεχίσουν την παλιά πορεία είτε ένας ένας είτε όλοι μαζί, παραπλανώντας τον κόσμο με ανύπαρκτα διλήμματα για πράγματα που δεν μπορεί να κρίνει.

Κάθεται ο καθένας που για να κάνει πρόσθεση μετράει τα δάκτυλά του και μιλάει σοβαρά για τις επιπτώσεις που θα έχει η χώρα αν βγει από το Ευρό και δεν ξεστραβώνεται να κρίνει αυτά που βλέπει και ξέρει και είναι ικανότατος να κρίνει. Δεν είναι καμιά βαριά φιλοσοφία ότι με τέτοιας ποιότητας δημόσια πρόσωπα δεν κανείς προκοπή. Ο Ισοκράτης τα ίδια έλεγε στους Αθηναίους πριν 25 αιώνες και μετά από άλλους πενήντα πάλι κάποιος τα ίδια θα λέει στους συμπατριώτες του.

ΤΟΙΟΥΤΟΙΣ ΧΡΩΜΕΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΣ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΟΣΤΙΣ ΟΥΚ ΑΝ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΕΙΕΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝ, ΟΙΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝ ΟΥΔΕΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΕΝ.
χρησιμοποιούμε για συμβούλους τέτοιους ανθρώπους που δεν υπάρχει κανείς που δεν θα τους περιφρονούσε και αυτούς τους ίδιους κάνουμε κύριους σε όλα τα δημόσια, στους οποίους κανείς δεν θα εμπιστευόταν τίποτε από την ιδιωτική του περιουσία.

Άλλωστε για ποια διλήμματα συζητάνε; Όλοι λανσάρονται σαν οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης και βιάζονται να πουλήσουν όσο όσο την εθνική κυριαρχία της χώρας και να την παραδώσουν σε λαθροεισβολείς, εξαφανίζοντας τους Ελληνες. Δεν πρόκειται ούτε ένας ένας ούτε όλοι μαζί να κάνουν κάτι άλλο.

Και σ αυτό κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν είναι απολυτά ειλικρινείς στις προθέσεις τους. Ούτε ένας δεν μίλησε ποτέ για την επιβίωση της Ελλάδας. Μόνο για Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και πολυπολιτισμό.

Πριν από αρκετά χρόνια η Μπενάκη ως πρόεδρος της βουλής καλωσόριζε τον Παπούλια στο προεδρικό μέγαρο περιγράφοντας του την μείωση της εθνικής κυριαρχίας, των συνόρων και της δημοκρατίας στα οποία έπρεπε να επιστατήσει. Ο Πάγκαλος μας δήλωσε (αφού πρώτα αποσύρθηκε) ότι ως φεντεραλιστής ποτέ δεν τον ενδιέφερε η εθνική κυριαρχία, ενώ ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ επίσης αφού πήρε πόδι, μας δήλωσε οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τώρα μας ξανάρχεται για να ζητήσει την εξουσία προφανώς για να την παραδώσει εκεί που μας λέει ότι πιστεύει πως ανήκει.

Κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε, άλλα όλοι με τα λόγια και τις πράξεις τους έδειξαν πάντα ξεκάθαρα ότι συμφωνούν σ αυτά. Δηλαδή μια Ελλάδα, επαρχία της Ευρώπης να διοικείται από τον Γιούνγκερ και τους διαδόχους του οι οποίοι θα είναι οι δημοκρατικά!!!!!!!! εκλεγμένοι πρόεδροι των ελληνοταλιμπάν κατοίκων του χώρου.

Αυτοί μας τα λένε. Δεν ξέρω εμείς τι ακούμε.

Κάποτε στο κοντινό παρελθόν κρέμαγαν κόσμο σαν προδότη με πολύ λιγότερα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί όχι μόνο γλύτωσαν από την (επίσημη) κατηγορία, άλλα πέτυχαν τους στόχους τους στην Ελλάδα ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από όλους τους Ευρωπαίους υπαλλήλους της παγκοσμιοποίησης. Αυτοί που τους λένε ανίκανους, ας το ξανασκεφτούν.

Η Ελλάδα υπό οικονομικό έλεγχο, με επίτροπους της ΕΕ στα υπουργεία της, με τα παιδιά της που με τόσο κόπο και έξοδα μόρφωσε να ξενιτεύονται για να αντικατασταθούν από Ασιάτες και Ευρωπαίους λαθρομετανάστες πολλοί από τους οποίους έχουν ως βιοποριστικό επάγγελμα το μακέλεμα των γερόντων που μένουν πίσω. Το όνειρο της παγκοσμιοποίησης.

Εξαθλιωμένα μαζέματα λαών, διαιρεμένα, χωρίς δικαιώματα στην χώρα τους, να πληρώνουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο στους τοκογλύφους. Τόκους για τα χρήματα με τα οποία πλούτισαν αυτοί που βοήθησαν και βοηθούν στην υποταγή τους. Όποιος νομίζει ότι υπακούοντας στα ενεργούμενα της διεθνούς τραπεζοκρατίας, μια μέρα θα έρθουν να απιθώσουν τα πλούτη τους στα πόδια του γιατί είναι καλό παιδί, ας περιμένει. Ο χρόνος όμως τελειώνει.

Το 2010 με την Ελλάδα να καταρρέει ο ΓΑΠ ψήφιζε νομοσχέδια για να δώσει δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς. Παρόλο που το ΣΤΕ το έκρινε αντισυνταγματικό, όχι μόνο δεν ακυρώθηκαν οι εκλογές άλλα ο Σαμαράς το ξανάφερε με άλλη μορφή.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που να πιστεύουν ακόμη ότι ο Τσίπρας θα σκίσει τα μνημόνια και θα έρθει σε σύγκρουση με τους “τοκογλύφους” που τελευταία έγιναν “δανειστές” και δειλά δειλά γίνονται και “εταίροι”. Άλλωστε η αγωνία του “ακροαριστερού” υποστηρικτή τρομοκρατών και μπαχαλάκηδων, ΣΥΡΙΖΑ, μην χάσει την ΕΕ και την υψηλή καθοδήγηση του νεοφιλελεύθερου Γιουγκερ και την νομισματική κηδεμονία της ιδιωτικής ΕΚΤ, λέει πολλά για το σικέ παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του Ελληνικού λάου από τους σοσιαλοφιλελέδες, κουμουνιστοτραπεζίτες.

Στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, ο Σαμαράς απευθυνόταν σε “δεξιούς” ψηφοφόρους που ήδη κατάπιαν περισσότερα από όσα θα μπορούσε να περιμένει κανείς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως και όλοι η αριστερά δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Μετά από σαράντα χρόνια διεθνιστικής προπαγάνδας ήρθε η ώρα να δικαιωθεί ο αγώνας των σοσιαλιστών, παραδίδοντας την εξουσία της Ελλάδας στα κοράκια των “αγορών” που διοικούν την ΕΕ και την χώρα βορρά στα χέρια των αναξιοπαθούντων ισλαμοφασιστων, που προφανώς θα “πλατύνουν” και θα “βαθύνουν” τον σοσιαλισμό και την δημοκρατία.

Ακριβώς δηλαδή το ίδιο που θα έκανε και ο “δεξιός” πατριώτης Σαμαράς αν τον αφήναμε.

Ακριβώς το ίδιο που θα έκανε και το ΠΑΣΟΚ αν υπήρχε ακόμη.

Το μυστικό αυτών των εκλογών, όπως και των προηγουμένων είναι ότι όποιον από αυτούς και να ψηφίσεις, το ίδιο είναι. Όπως το έθεσε και ο ΓΑΠ είναι οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δουλειά τους είναι να παραδίδουν την εξουσία που τους εμπιστεύεται ο λαός στην παγκόσμια κυβέρνηση μέχρι να φτάσει η ώρα που δεν θα χρειάζονται τέτοια προσχήματα.

Καλό είναι οι Έλληνες να πάνε στις κάλπες με την πλήρη επίγνωση ότι σε μερικά χρόνια οι αλλοδαποί που θα ψηφίζουν θα είναι τόσοι ώστε η παγκοσμιοποίηση δεν θα χρειάζεται Ελληνες ούτε στον ρόλο των κορόιδων που νομιμοποιούν την “δημοκρατία”. Δεν χρειάζονται λοιπόν ούτε συνεργασίες ούτε ευρύτατες συναινέσεις κλεφτών και απατεώνων με τα ίδια αφεντικά.

Χρειάζεται η φωνή του Βαλαωρίτη να γίνει πράξη. “πάρε έναν σβώλο Μήτρο και διώξε εκείνα τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο”. Από τα κανάλια όμως των Αλαφουζομπομπολαιων δεν πρόκειται ποτέ να ακουστούν τέτοιες κουβέντες.

- Πάρ᾿ ἕνα σβῶλο, Μῆτρο,
καὶ διῶξ᾿ ἐκεῖνα τὰ σκυλιά, ποὺ μοῦ χαλοῦν τὸ φύτρο.
Ὁ χερουλάτης ἔφαγε τ᾿ ἄχαρα δάχτυλά μου
καὶ στὴν ἀλετροπόδα μου ἐλυῶσαν τὰ ἥπατά μου.
Δυὸ μῆνες ἔρρεψα ἐδεδῶ, ἐσάπισα στὴ νώπη
μ᾿ ἀρρώστια, μὲ γεράματα! Βάσανα, νήστεια, κόποι
γι᾿ αὐτὸ τὸ ἔρμο τὸ ψωμί! Καὶ τώρα ποὺ προβαίνει
σγουρό, χολάτο ἀπὸ τὴ γῆ, ποὺ πρὶν τὸ φᾶν χορταίνει
τὰ λιμασμένα μου παιδιά, νὰ τὸ πατοῦν ἐμπρός μου
μὲ τόση ἀπίστευτη ἀπονιὰ οἱ δυνατοὶ τοῦ κόσμου!...
Ἐξέχασες καὶ δὲ μ᾿ ἀκοῦς;... ἐσένα κράζω, Μῆτρο,
διῶξε, σοῦ λέγω, τὰ σκυλιά, ποὺ μοῦ χαλοῦν τὸ φύτρο...
- Εἶναι τοῦ Ρήγα, δὲν κοτῶ... Γιὰ κύτταξ᾿ ἐκεῖ πέρα
νὰ ἰδῇς· τί θρῶς ποὺ γίνεται, τί χλαλοή, πατέρα!
Τί Ρήγας, τί Ρηγόπουλα! εἶν᾿ ὁ καινούριος κύρης,
ποὺ πλάκωσε μὲ ξένο βιὸ νὰ γένῃ νοικοκύρης.
Παληόφραγκοι, ποὺ πέφτουνε σὰν ὄρνια στὰ ψοφίμια,
ἐκεῖνοι πάντα κυνηγοὶ καὶ πάντα ἐμεῖς ἀγρίμια.
Καὶ σὺ τοὺς τρέμεις, βούβαλε! Παιδὶ μὲς στὴ φωτιά σου,
ποὺ τρίβεις στουρναρόπετρα μ᾿ αὐτὰ τὰ δάχτυλά σου,
πὤχεις τετράδιπλα νεφρὰ καὶ ριζιμιὸ στὰ στήθια,
τοὺς βλέπεις καὶ σὲ σκιάζουνε! Ὁ δοῦλος, εἶν᾿ ἀλήθεια,
λίπο ποτάζει μοναχά, ψυχὴ κ᾿ αἷμα δὲν ἔχει.

Βαλαωριτης (Φωτεινος)
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

+1 #1 Ιωάννης Καμίνης 18-01-2015 13:12
Ωραίο κείμενο. Είναι φανερό ότι η παγκοσμιοποίηση οδηγεί στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, στην εξαφάνιση των εθνών και στη προλεταριοποίησ η μεγάλων πληθυσμών. Για να αντισταθούμε σε αυτή τη κατάσταση πρέπει να γυρίσουμε στις προχριστιανικές ρίζες της Ευρώπης, αυτές που ένωναν Κέλτες, Αχαιούς, Τεύτονες και να αντισταθούμε στο καταναλωτισμό, στη πολτοποίηση.
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση