Στοχασμοί 06/05/2014

Ελλάς το σπίτι μας-Σέραπις εναντίον Σέραπι

Δημήτρης Τζώρας, Πολιτικός Αναλυτής
Το 1973 συμβαίνουν δύο συνταρακτικά γεγονότα, που θέτουν σε αμφισβήτηση τους πυλώνες του Δυτικού κόσμου. Η ταυτόχρονη επίθεση εναντίον του Ισραήλ από την Αίγυπτο και την Συρία και η πτώση της Ελλάδος στα χέρια της ARAMCO (Arab American Company), με την απώλεια της μισής Κύπρου. Εάν δούμε αυτά τα γεγονότα μόνο στο συμβολικό τους επίπεδο, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, πόσο θανάσιμα ήταν…
Ο Πτολεμαίος ο Α΄, για να εδραιώσει την πολιτική κυριαρχία του στην Αίγυπτο, αλλά και να την διαιωνίσει, έπρεπε σε συνεργασία με το Αιγυπτιακό Ιερατείο, να βρουν ένα κοινό σημείο αναφοράς, συμβολικά και θρησκευτικά, των δύο λαών (Ελλήνων και Αιγυπτίων).

Η Θρησκευτική μηχανική ήταν η προσφιλής μέθοδος της ελληνικής και της αιγυπτιακής άρχουσας τάξης και η ενεργοποίησή της στην αιγυπτιακή επικράτεια ήταν απαραίτητη, ώστε διά της κοινωνικής μηχανικής να δομηθεί η Ελληνο-αιγυπτιακή Αυτοκρατορία.

Ο Θεός Σέραπις, ευφυής έμπνευση και κατασκευή του Πτολεμαίου, ήταν η σύνθεση των Θεών Όσιρι και Άπι, σε μία ανθρωπόμορφη Θεότητα, ικανή να προσεγγίσει και να προσεγγιστεί και από τους δύο λαούς.

Η Αίγυπτος ήταν και είναι το πιο επιτυχημένο πείραμα συνθέσεως του ελληνικού στοιχείου με ένα εντελώς διαφορετικό στοιχείο, που έθεσε σε θανάσιμο κίνδυνο την πανίσχυρη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Δυστυχώς, για την δυναστεία των Πτολεμαίων, η τύχη της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και η Ρώμη κυριάρχησε πλήρως  στην Ευρασία.

Η Θρησκευτική μηχανική, όταν εδράζεται πάνω σε ένα μεγάλο φιλοσοφικό υπόβαθρο και εκτελεστεί από ένα πανίσχυρο και καλά δομημένο πυραμειδοειδές Ιερατείο, παράγει κοσμοείδωλο, παράγει Αυτοκρατορίες, παράγει μεγασύστημα! Δεν είναι τυχαίο, που ο Νίτσε και ο Μαρξ, διέκριναν αμφότεροι την ισχύ της Θρησκευτικής εξουσίας και έθεσαν ως προϋπόθεση επιβιώσεως του δικού τους μεγασυστήματος, την «δολοφονία» του Χριστιανισμού ή οποιουδήποτε Θεού εν πάση περιπτώσει…  
 
Η «γέννηση» του Σέραπι
 
Για να δημιουργηθεί μία Θεότητα – μεγασύστημα, θα πρέπει να ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Να είναι, πρώτον, θελκτική για τον κόσμο, δεύτερον, να ευαγγελίζεται ευημερία και ελευθερία, τρίτον, να έχει απλό και κατανοητό λόγο, τέταρτον, να είναι πανανθρώπινη, πέμπτον, να είναι λογικοφανής, έκτον, να εδράζεται πάνω σε ένα μεγάλο φιλοσοφικό υπόβαθρο, όπως προείπαμε και το σημαντικότερο, να είναι τόσο ικανή αυτή η Θεότητα, ώστε να «δολοφονήσει» την ήδη υπάρχουσα. Σκεφτείτε τώρα προσεκτικά, τα προγράμματα, τα συνθήματα, τα μηνύματα, τα πολιτικά και κοινωνικά «πρέπει», που εκπέμπει η τηλεόραση και η αστική Κοινοβουλευτική ψευδο-Δημοκρατία. Τα Κοινοβούλια του Δυτικού κόσμου έχουν προσκυνήσει εξ ολοκλήρου τον Σέραπι του άυλου ισλαμοκαπιταλισμού.   

Το 1973 είναι το σημείο διακλάδωσης της ιστορίας του Δυτικού κόσμου και η γέννηση ενός Θεού! Το 1973 συμβαίνουν δύο συνταρακτικά γεγονότα, που θέτουν σε αμφισβήτηση τους πυλώνες του Δυτικού κόσμου. Η ταυτόχρονη επίθεση εναντίον του Ισραήλ από την Αίγυπτο και την Συρία και η πτώση της Ελλάδος στα χέρια της ARAMCO (Arab American Company), με την απώλεια της μισής Κύπρου. Εάν δούμε αυτά τα γεγονότα μόνο στο συμβολικό τους επίπεδο, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, πόσο θανάσιμα ήταν…  

Τα δύο αυτά γεγονότα δεν είναι ασύνδετα μεταξύ τους, διότι και τα δύο έγιναν με την ανοχή, εάν όχι την στήριξη, του Δυτικού κόσμου. Σε επίπεδο γεωπολιτικής, το χτύπημα ήταν σφοδρό και για τις δύο χώρες και οι πληγές του δεν έχουν ακόμα επουλωθεί. Η άδεια για την έρευνα υδρογονανθράκων στην περιοχή της Θάσου από την παράνομη Κυβέρνηση των Συνταγματαρχών, ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του Δυτικού κόσμου, καθώς διαβλέπουν, ότι η τυχόν εξόρυξη πετρελαίου στον υπερκοίτασμα του Μπάμπουρα, οδηγεί την Ελλάδα των Συνταγματαρχών στην δυνάμει ανασύσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Με τα πετρέλαια του Μπάμπουρα, την Κύπρο σε ελληνικά χέρια και με την παρουσία ισχυρών ελληνικών στρατευμάτων εκείνη την εποχή, νομοτελειακά θα επέφερε την προσέγγιση με το Κράτος του Ισραήλ σε έναν ισχυρό άξονα.

Όμως, ένα γεωπολιτικό πλήγμα και ένα στρατιωτικό, γνώριζαν, ότι δεν θα ήταν αρκετά για να ανακόψουν αυτή τη δυναμική. Το παραδόξως ατιμώρητο πετρελαϊκό εμπάργκο των Αραβικών κρατών στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, πλημμυρίζει με πετροδολάρια τις Δυτικές τράπεζες. Ο Δυτικός καπιταλισμός αλλάζει συθέμελα! Ο άυλος καπιταλισμός κάνει δυναμικά την εμφάνισή του και θα πρέπει να εδραιωθεί πάνω στις μάζες διά της υποταγής των Δεξιών και Αριστερών κομμάτων, ουσιαστικά του συνόλου της αστικής Δημοκρατίας. Ο νεοφιλελευθερισμός κάνει την εμφάνισή του στον αγγλοσαξωνικό κόσμο δίνοντας την επιστημονική επίφαση που χρειάζεται το σύστημα και αρχίζει η προσέγγιση της Αριστεράς, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός αεθνιστικού μεγασυστήματος, που θα εξυπηρετεί τους δανειολήπτες πελάτες – πολίτες. Οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια έγιναν το λιμάνι των ισλαμοδολαρίων και ανέλαβαν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευημερία των Αράβων, κάνοντας την Ευρώπη μία τεράστια αποθήκη και τους Αγγλοσάξωνες, φαιδρές μαριονέτες…   

Στις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις το Ισλαμικό στοιχείο προβάλει ήδη ως το πλέον δυναμικό αναπτυσσόμενο τμήμα της κοινωνίας. Στη Γαλλία τα 75 μεγαλύτερα αστικά κέντρα έχουν ποσοστό Μουσουλμάνων άνω ή ίσο του 10%. Στις Βρυξέλλες το πλέον δημοφιλές όνομα για νεογέννητα εδώ και 10 έτη είναι το Μωχάμεντ, ενώ στην Αγγλία υπολογίζεται ότι από του χρόνου το ίδιο θα συμβεί με το όνομα Αλί. Στη δε Κολωνία την άλλοτε γνωστή ως «Ρώμη του Βορρά», οι Μουσουλμάνοι ξεπερνούν το 15% των πολιτών (120.000 άτομα) και η ανέγερση ενός μεγαλοπρεπέστατου Τεμένους με μιναρέδες ύψους 60 μέτρων, έχει προκαλέσει σοβαρότατες κοινωνικές και πολιτικές εντάσεις στη Γερμανία, αλλά και ευρύτερα. Τα τελευταία 30 έτη ο Μουσουλμανικός πληθυσμός έχει αυξηθεί 300% στην Ευρώπη (εξαιρούμενης της Ρωσίας) και πολλοί ειδικοί αναμένουν μία επιπλέον 100% αύξηση στα επόμενα 15 χρόνια το αργότερο. Σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις των στατιστικών αναλυτών, περί το 2050 έως και ένας στους τέσσερις κατοίκους στην Ευρώπη θα είναι Μουσουλμάνος και πόλεις, όπως το Παρίσι και το Λονδίνο θα είναι κατά το ήμισυ Ισλαμικές μητροπόλεις.
 
Οι Ασσασίνοι του Δυτικού Πολιτισμού
 
Για να υπάρξει ένα νέο μεγασύστημα, όπως προείπαμε, θα πρέπει να υπάρχει και μία Θεότητα. Ο νέος Θεός, είναι ο μη Θεός ή ψευδοθεός! Ο ψευδοθεός των ανθρωπίνων ημι-δικαιωμάτων, ο ψευδοθεός του πολυπολιτισμού, ο ψευδοθεός του αγνωστικισμού, ο ψευδοθεός του προοδευτισμού, ο ψευδοθεός της ιστορικής και Θρησκευτικής λήθης. Ο ψευδοθεός αυτός δεν ανέχεται την κριτική σκέψη και την λογική, όταν το ανθρώπινο ον βάλει στο μικροσκόπιο της λογικής και της κριτικής σκέψης το Ισλάμ και το Κοράνι για παράδειγμα. Οι Ασσασίνοι, που ενυπαρχουν στους Liberals, νεοφιλελεύθερους, υπεραριστερους, μετασοσιαλδημοκράτες, υπερκαπιταλιστές, ζητούν από την Εβραϊκή και Ελληνική κοινωνία, να ξεχάσουν την φιλοσοφία και την διαλεκτική με το Θείο ον, την διαλεκτική που αναπτύξαμε μαζί του χιλιάδες χρόνια τώρα, ως αναγκαία συνθήκη συνυπάρξεως και υποταγής ουσιαστικά, στο Ισλάμ. Για να υπερισχύσει ο Σεραπις τους  έχουν στήσει ολόκληρους μηχανισμούς με σκοπό την κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαπόμπευση και εξόντωση πολιτών που τους διαφωνούν μαζί τους και χρησιμοποιούν τα πιο ελεεινά Μέσα και ανθρώπους για να το πετύχουν. Να ξέρουν, ότι μάχαιρα έδωσαν, μάχαιρα θα λάβουν.   

Το παράδοξο είναι, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί πρόθυμοι και στις δύο κοινωνίες, έτοιμοι να αποδομήσουν οτιδήποτε Ιουδαϊκό  ή Χριστιανικό αντίστοιχα, με επιστημονικοφανή και λογικοφανή επιχειρήματα, αλλά, όταν εξετάζουμε το Κοράνι, κάτω από τα ίδια κριτήρια, αυτό συνιστά προσβολή στο Ισλάμ και απειλεί  την κοινωνική σταθερότητα!!! Πώς μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός, ότι το Κοράνι αμφισβητεί το ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Υιός Θεού; Γιατί θα πρέπει για χάρη κάποιου  Μωχάμεντ να ξεχάσουμε τους τόνους σοφίας που υπάρχουν στην ελληνική γραμματεία και στην Παλαιά Διαθήκη; Ο σεβασμός στο δικαίωμα του άλλου να πιστεύει όπου θέλει, δεν υπερισχύει του δικαιώματος της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου να εξετάζει, να κρίνει και να ερμηνεύει τον κάθε «Θεϊκό» Λόγο. Εμείς, οι Έλληνες, που κατασκευάσαμε Θεούς, δεν θα υποταχθούμε στον ψευδοθεό, που έχουν κατασκευάσει άλλοι για εμάς…          
 
Ο τρίτος Παρθενώνας και ο τρίτος Ναός
 
Ο μύθος λέει, ότι ο πρώτος Παρθενώνας ήταν χτισμένος από ξύλο. Τον δεύτερο, τον γνωρίζουμε. Ο Εβραϊκός λαός γνώρισε και τους δύο Ναούς του Σολομώντα. Γιατί ο τρίτος Παρθενώνας και ο τρίτος Ναός να είναι σε δύο διαφορετικά μέρη; Εμείς χρειαζόμαστε έναν τρίτο Παρθενώνα, ως σύμβολο ανατάξεως και αναγέννησης του Έθνους μας και εκείνοι, έναν τρίτο Ναό, ως επισφράγισμα ζωής. Ο τρίτος Ναός ή ο τρίτος Παρθενώνας, μπορεί και πρέπει  να φιλοξενήσει ένα νέο Σέραπι!!! Τον Σέραπι του αληθούς λόγου!!! Η Ελληνική και η Εβραϊκή διανόηση μπορούν να συνθέσουν ένα νέο κοσμοείδωλο, μακριά από φανατικούς Ιεράρχες. Ο Ιησούς Χριστός ή Γεσούα Μπεν Γιοσέφ, πρέπει να είναι ο συνδετικός κρίκος και όχι το σημείο τομής. Κατά τον ίδιο τρόπο, που ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι γέφυρες σύνδεσης με το Δημοκρατικό Πολίτευμα.

Είμαστε ικανοί και οι δύο λαοί να δημιουργήσουμε ένα νέο μεγασύστημα! Εάν καταφέραμε να συνθέσουμε με τους Αιγυπτίους είναι δυνατόν να μην μπορούμε να συνθέσουμε με τους νέο-Σπαρτιάτες του Ισραήλ; Οι μεγαλύτερες προδοσίες του ελληνικού λαού, έχουν γίνει από Έλληνες. Οι μεγαλύτερες προδοσίες του εβραϊκού λαού, έχουν γίνει από Εβραίους. Ο Κολοκοτρώνης είπε «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και ο Μωυσής σκότωσε όσους προσκύνησαν κατά την απουσία του το Βάαλ. Ή θα υποταχθούμε εμείς στον Σέραπι των Ασσασίνων ή αυτοί στον δικό μας! Άλλη λύση δεν υπάρχει. Ισοπαλίες υπάρχουν μόνο στο ποδόσφαιρο…
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

+1 #1 ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 09-05-2014 09:07
Ενδιαφερον και πρωτοτυπο αρθρο αλλα νομιζω οτι αφηνει εξω μερικα γεγονοτα και συμπεριφορες που χρειαζονται εξηγηση για να κολλησουν στην εικονα αυτη.
Το 1973 το μεν Ισραηλ ισχυροποιηθηκε ενω η Κυπρος διχοτομηθηκε υπο την εποπτεια των ΗΠΑ και ειδικωτερα του (Εβραιου) Χ. Κισιγκερ.
Τα αραβικα κεφαλαια διακινουνται σχεδον στο συνολο τους απο Εβραιους τραπεζιτες.
Ο αποικισμος της Ευρωπης και ειδικα της Ελλαδας γινεται υπο την πιεση των απο τον Εβραιο Σορος χρηματοδοτουμεν ων ΜΚΟ και οποιος αντιστεκεται αντιμετωπιζει την πιεση των εβραικων οργανωσεων Ευρωπης και Αμερικης, ως "ναζι" και ρατσιστης.
Τελευταια ειδαμε και την περιεργη συμμαχια του Ισραηλ και των ισλαμοταλιμπαν στην Συρια υπο την υψηλη εποπτεια παντα των ΗΠΑ.
Χωρις να παραγνωριζω την δυσκολη θεση του Ισραηλ και της Ελλαδας που προερχεται απο την αμεση γειτνειαση με το Ισλαμ, νομιζω οτι το Ισραηλ πρεπει πρωτα να αποφασισει τι θελει.
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση