Στοχασμοί 10/03/2016

Οι Συνέπειες της Εισδοχής του Ισλάμ στην Δύση, Μέρος Γ

Ο Ισλαμισμός είναι κάτι σαν μια υποδιαίρεση του Ισλάμ, μια ιδέα, η οποία προβάλλει την ανάγκη να διαδοθεί το Ισλάμ στον κόσμο και να κατακτήσει τα πάντα.

Το φαινόμενο του Ισλάμ στον 21ο  αιώνα θυμίζει το φαινόμενο του Ναζισμού στον 20ο αιώνα. Ο Ναζισμός ήταν μια ιδεολογία, η οποία προσπάθησε να επικρατήσει στον κόσμο και βασιζόταν στην πίστη της υπεροχής μιας συγκεκριμένης φυλής έναντι των άλλων φυλών.

Στον 21ο  αιώνα η ιδεολογία, η οποία ονομάζεται Ισλαμισμός έχει ως βασική της πίστη, την πεποίθηση ότι το Ισλάμ θα πρέπει να διαδοθεί με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, διά της βίας ή διά της προπαγάνδας στον κόσμο και να επικρατήσει έναντι των άλλων θρησκειών, μέχρι όλοι οι άνθρωποι, που κατοικούν αυτόν τον πλανήτη να πιστεύουν στο Ισλάμ.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ των δύο αυτών ιδεολογιών. Στην περίπτωση του Ναζισμού, υπήρχε μια ολόκληρη χώρα, με οργανωμένο στρατό, η οποία προσπαθούσε να επιβληθεί με τον καθιερωμένο, δυτικό τρόπο έναντι άλλων κυβερνήσεων και χωρών. Ο Ναζισμός ήταν ένας ορατός εχθρός, με τακτικό στρατό, ο οποίος αντιμετωπίσθηκε τελικά επιτυχώς και με τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων και μαχών.

Στον 21ο  αιώνα η μέθοδος του πολέμου, που ακολουθεί ο Ισλαμισμός είναι εντελώς διαφορετική. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στρατός, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οι τζιχαντιστές, που αυτό-ανατινάσσονται δεν μπορούν να προσβληθούν απ’ τα όπλα υψηλής τεχνολογίας και τις βόμβες. Τα όπλα είναι άχρηστα σε μια μάχη ενάντια στην επέκταση και στην διάδοση μιας ιδεολογίας, η οποία στερείται ανεκτικότητας και χρησιμοποιεί το δημογραφικό πρόβλημα για να αλλάξει τον κόσμο. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η ιδεολογία είναι η πληροφόρηση, η οποία πρέπει να δίνεται και στους Μουσουλμάνους αλλά και στους μη-Μουσουλμάνους.

Εδώ πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση. Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι διαφορετικό πράγμα το Ισλάμ και διαφορετικός ο όρος Ισλαμισμός. Πράγματι, το Ισλάμ μπορεί να οριστεί ως η θρησκεία των Μουσουλμάνων, αυτών που πιστεύουν ότι υπάρχει ένας Θεός, ο Αλλάχ και ένας αληθινός προφήτης, απεσταλμένος του Θεού, ο Μωάμεθ, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο του Αλλάχ στον κόσμο διά του Κορανίου, του ιερού βιβλίου του Ισλάμ.

Ο Ισλαμισμός είναι κάτι σαν μια υποδιαίρεση του Ισλάμ, μια ιδέα, η οποία προβάλλει την ανάγκη να διαδοθεί το Ισλάμ στον κόσμο και να κατακτήσει τα πάντα. Ο Ισλαμισμός υποστηρίζεται απ’ όλους τους Μουσουλμάνους (Ισλαμιστές) οι οποίοι δρουν συνειδητά, άμεσα ή έμμεσα, ούτως ώστε να υποβοηθήσουν αυτή την επέκταση. Ασφαλώς υπάρχουν και Μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν είναι Ισλαμιστές. Υπάρχουν Μουσουλμάνοι, οι οποίοι θεωρούν την θρησκεία τους ιδιωτικό ζήτημα, και δεν δρουν (ούτε καν έμμεσα) με τρόπους, οι οποίοι θα υποβοηθήσουν το Ισλάμ να διαδοθεί και να κατακτήσει τον κόσμο. Παρόλα αυτά,  ο αριθμός των Μουσουλμάνων αυτού του είδους είναι αμελητέος έως μηδαμινός. Ουσιαστικά η αντιμετώπιση του Ισλαμισμού, επιβάλλει μια κριτική και αντιμετώπιση του ίδιου του Ισλάμ.

Υπάρχει ακόμα ένας όρος, τον οποίον αρέσκονται να τον χρησιμοποιούν αριστεροί και διάφοροι μαχητές της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτός ο όρος είναι η Ισλαμοφοβία, που σημαίνει τον παράλογο φόβο ενάντια στο Ισλάμ μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για μια διαφορετική θρησκεία. Εκτός απ’ τους αριστερούς, αυτός ο όρος χρησιμοποιείται και απ’ τους Μουσουλμάνους, με τον σκοπό να μειώσουν και να κοροϊδέψουν την προσπάθεια των μη-Μουσουλμάνων να αντισταθούν στην εισβολή του Ισλάμ στην ζωή τους. Όσο για τους μη-Μουσουλμάνους, οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο, πιστεύω πως πρόκειται για ανθρώπους αφελείς, οι οποίοι αδυνατούν ν’ αντιληφθούν τα απώτερα κίνητρα των Μουσουλμάνων.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς, οι οποίοι δεν είμαστε Μουσουλμάνοι δεν έχουμε κάποιον ανορθολογικό φόβο προς το Ισλάμ, αντιθέτως μάλιστα, κατεχόμαστε απ’ την λογικότητη και δικαιολογημένη μας επιθυμία να ζήσουμε τις ζωές μας, με τον τρόπο τον οποίο εμείς θέλουμε, να διατηρήσουμε τις αξίες μας, αυτές τις αξίες της δημοκρατίας, της εκκοσμίκευσης (secularism), το δικαίωμα μας να μην μας καθορίζουν τη ζωή θρησκευτικοί κανόνες και επιρροές, το δικαίωμα της ψήφου, της ισότητας (μη-διάκρισης), της ελευθερίας του λόγου και της σημαντικότατης ελευθερίας της κριτικής ενάντια στην εξουσία, κάθε εξουσία. Απ’ τα προηγούμενα άρθρα αλλά και απ’ τα γεγονότα, τα οποία μας περιβάλλουν, πιστεύω πως οι αναγνώστες θα έχουν καταλάβει ότι όλες αυτές οι αξίες καταστέλλονται και καταπνίγονται στις Ισλαμικές χώρες και κοινωνίες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι δικαίωμα του καθενός να διαλέγει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ζήσει. Εμείς οι μη-Μουσουλμάνοι επιλέγουμε να ζούμε με μη-Μουσουλμανικούς τρόπους, αυτό είναι το δικαίωμα μας. Εάν επιμένουν οι Μουσουλμάνοι να το θεωρούν αυτό το δικαίωμα Ισλαμοφοβία, είναι δικαίωμα τους, απλούστατα όμως σφάλλουν. Το να κατηγορείς τους μη-Μουσουλμάνους για Ισλαμοφοβία είναι σαν κατηγορείς τους Βρετανούς και τις Συμμαχικές δυνάμεις κατά την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου για Ναζιστοφοβία. Η ιδέα ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν καλές προθέσεις και ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε την επέκταση του Ισλάμ είναι ύπουλη, υποκριτική και δόλια. Θυμίζει παιδεραστή, ο οποίος λέει σε ένα παιδάκι οκτώ χρονών ότι δεν πρέπει να το φοβάται και ότι είναι φίλος του.

Αλλά μόνο και η ύπαρξη του όρου Ισλαμοφοβία είναι φαιδρή και πονηρή ταυτόχρονα. Γιατί άραγε οι Ινδουιστές δεν κατηγορούν τους μη-Ινδουιστές για Ινδουιστοφοβία ; Γιατί δεν έχουμε ακούσει ποτέ τον όρο Βουδιστοφοβία ή Χριστιανοφοβία ; Μα φυσικά γιατί δεν θα συναντήσετε κάποιον Βουδιστή που θα θέλει να σας επιβάλλει την πίστη του με τη βία. Γιατί άραγε μόνο οι Μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν αυτόν τον δόλιο όρο ;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ένα κατάλληλο όπλο εναντίον μιας ιδεολογίας είναι η πληροφόρηση. Δεν είναι τυχαίο ότι με την ανακάλυψη της τυπογραφίας και την διάδοση των επιστημονικών πληροφοριών η Ευρώπη άρχιζε αργά αλλά σταθερά να εξέρχεται απ’ την θρησκευτική επιρροή του Πάπα και τον Μεσαίωνα. Το ίδιο πρέπει να συμβεί σήμερα και με τον Μουσουλμανικό κόσμο αλλά και τον μη-Μουσουλμανικό. Είναι αναγκαίο να πληροφορηθούν οι Μουσουλμάνοι αλλά και οι μη-Μουσουλμάνοι για ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Ισλάμ.

Αναντίρρητα το Ισλάμ βασίζεται σε μερικές θεμελιακές υποθέσεις. Η πρώτη υπόθεση είναι ότι το Κοράνι είναι ο απευθείας λόγος του Θεού στον άνθρωπο και η δεύτερη ότι ο Μωάμεθ ήταν ένας δίκαιος, φερέγγυος, συμπονετικός και ηθικός άνθρωπος. Φυσικά και οι δύο αυτές υποθέσεις δεν μπορούν να σταθούν ούτε επιστημονικά αλλά ούτε καν ιστορικά. Το Κοράνι ασφαλώς δεν είναι ο λόγος κανενός Θεού αλλά πρόκειται για ένα κείμενο με όλα τα χαρακτηριστικά και τις προλήψεις ενός κειμένου, το οποίο θα γραφόταν από έναν Άραβα τον 7ο αιώνα. Όσο για την προσωπικότητα του Μωάμεθ, εδώ πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος προκάλεσε ποικίλες κτηνωδίες, δολοφονίες, βασανιστήρια ακόμη και γενοκτονίες. Ο Μωάμεθ ήταν ένας Άραβας πολέμαρχος της μεσαιωνικής εποχής, ένας στρατιωτικός ηγέτης. Απορώ πως είναι δυνατόν να πιστεύουν μερικοί άνθρωποι ότι ένας άνθρωπος, του οποίου η ζωή ήταν γεμάτη δολοφονίες και κτηνωδίες δικαιούται να κηρύττει στους άλλους τι είναι ηθικά σωστό και λάθος ; Εδώ πρόκειται για απλή αντίφαση και τίποτε άλλο, επιπλέον αυτός ο άνθρωπος ή ήταν τρελός και δεν ήταν συνεπής με αυτά που κήρυττε ή επρόκειτο για έναν απατεώνα και προπαγανδιστή, ο οποίος ήθελε να ισχυροποιήσει την κυριαρχία του πάνω σε άλλους ανθρώπους.

Οι πηγές για τον Μωάμεθ και το Ισλάμ βρίσκονται στο Κοράνι και στα Χαντίθ, δηλαδή την ισλαμική παράδοση που παραδίδει τα λόγια και τις πράξεις του προφήτη Μωάμεθ. Εδώ δεν θα παραθέσω κείμενα απ’ το Κοράνι και τα Χαντίθ, όποιος γνωρίζει αγγλικά μπορεί να ψάξει και να διαβάσει τι ακριβώς γράφουν αυτές οι παραδόσεις για τον Μωάμεθ. Έχω άλλωστε αναφέρει ενδεικτικά διάφορα αποσπάσματα στα προηγούμενα κείμενα μου και απ’ το Κοράνι και τα Χαντίθ. Εν πάση περιπτώσει για να αντιληφθεί κάποιος τα λάθη του Κορανίου χρειάζονται και γνώσεις του φυσικού κόσμου, ούτως ώστε ν’ αντιληφθεί την τεράστια απόσταση μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Για παράδειγμα υπάρχει η άποψη στο Κοράνι ότι ο κόσμος αποτελείται από επτά ουρανούς, ενώ το φεγγάρι είναι ανάμεσα σε αυτούς τους επτά ουρανούς και φυσικά η γη είναι επίπεδη σαν περσικό χαλί.

Πέρα όμως απ’ τις ανακρίβειες σχετικά με την γνώση του φυσικού κόσμου γνώμες, οι απόψεις του Μωάμεθ για την ειρήνη, τις γυναίκες και την ηθική γενικότερα προκαλούν σύγκρυο. Παρακάτω παραθέτω ορισμένες Χαντίθ για τον Μωάμεθ, οι οποίες αποδεικνύουν τα παραπάνω περί δολοφονιών και κτηνωδιών.

 Bukhari:V4B52N270-271:  ¨Ο Προφήτης είπε: ¨Ποιος είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Ασράφ; (Σημείωση του αρθρογράφου: Ο Ασράφ ήταν ένας Εβραίος ποιητής, ο οποίος έγραψε μερικά πράγματα εναντίον του Μωάμεθ). Είπε προσβλητικά πράγματα για τον Αλλάχ και τον Απόστολο του. Ο Μασλάμ σηκώθηκε και είπε, ¨Ω! Απόστολε του Αλλάχ! Θα ήθελες εγώ να τον σκοτώσω ;  Ο Προφήτης απάντησε:, ¨Ναι¨, ο Μασλάμα είπε, ¨Τότε επίτρεψε μου να πω αυτό που θέλω¨ Ο Μωάμεθ είπε ¨Σου επιτρέπω¨.

Ταμπαρί 7:94 ¨Ο Ασράφ δεν υποπτεύθηκε κανένα κακό όταν ο Μασλάμα φώναξε, ¨Βαρέστε τον εχθρό του Αλλάχ!¨ Και έτσι τον βάρεσαν, και τα σπαθιά τους συγκρούστηκαν από πάνω του. Ο Μασλάμ είπε, ¨Θυμήθηκα το στιλέτο μου και το τράβηξα. Και το κάρφωσα στο κατώτερο μέρος του σώματος του. Το έφερε μέχρι κάτω μέχρι ν’ αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Ο εχθρός του Αλλάχ έπεσε στο έδαφος¨

Ισάκ:368 ¨Κουβαλήσαμε το κεφάλι του πίσω στον Μωάμεθ κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαιρετήσαμε τον προφήτη, ο οποίος στεκόταν προσευχόμενος, και πετάξαμε το κεφάλι του Ασράφ στα πόδια του. Ο Προφήτης ευχαρίστησε τον Αλλάχ για την σφαγή του ποιητή, και μας είπε καλά πράγματα για την δουλειά που κάναμε για τον σκοπό του Αλλάχ. Η επίθεση μας ενάντια στον εχθρό του Αλλάχ γέμισε τρόμο τους Εβραίους, και δεν υπήρχε ούτε ένας Εβραίος στην Μεδίνα που να μην φοβόταν για τη ζωή του¨

Ταμπαρί 7:97 ¨Την επόμενη μέρα απ’ τον φόνο του Ασράφ, ο Προφήτης ανακήρυξε, ¨Σκοτώστε όποιον Εβραίο πέσει στα χέρια σας¨.

Ισάκ: 676 (Σημείωση αρθογράφου: Η Ασμά Μπιντ Μαρβάν ήταν συγγραφεάς. Έγραψε εναντίον του Μωάμεθ, λέγοντας στη φυλή της να φυλάγεται από αυτόν, με αυτόν τον τρόπο) ¨Υπακούτε ένα ξένο που σας ενθαρρύνει να δολοφονείται για λάφυρα. Είστε άπληστοι άνθρωποι. Υπάρχει τιμή ανάμεσα σας ;¨Ακούγοντας αυτά τα πράγματα ο Μωάμεθ είπε, ¨Δεν θα με απαλλάξει κανείς από αυτή τη γυναίκα ; Ο Ουμαίρ, ένας πιστός Μουσουλμάνος, αποφάσισε να εκτελέσει τις επιθυμίες του προφήτη. Την ίδια νύκτα που εισχώρησε στο σπίτι της συγγραφέως όταν αυτή κοιμόταν με τα παιδιά της. Ένα παιδί ήταν στο στήθος της. Ο Ουμαίρ μετακίνησε το παιδί που βύζαινε και έχωσε το σπαθί του στην ποιήτρια. Την επόμενη μέρα ο Μωάμεθ γνώριζε την δολοφονία και είπε ¨Βοήθησες τον Αλλάχ και τον Απόστολο του¨. Ο Ουμαίρ είπε ¨Είχε πέντε γιους, πρέπει να νοιώθω ένοχος ;¨. ¨Όχι¨ απάντησε ο προφήτης. ¨Το να την σκοτώνεις είχε τόση αξία όσο δύο τράγοι που χτυπούν τα κεφάλια τους¨.

 Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλες αηδιαστικές Χαντίθ, οι οποίες φωτίζουν την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου, ο οποίος αν ζούσε σήμερα φυσικά δεν θα θεωρούνταν θρησκευτικός ηγέτης, αλλά εγκληματίας, αρχηγός κάποιας εγκληματικής σέκτας, κάτι σαν τον Charles Manson. Μόνο που οι δολοφονίες και οι κτηνωδίες του Μωάμεθ ξεπερνούν αυτές του προαναφερθέντος. Είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν γνωρίζουν τα Χαντίθ αλλά ούτε και το Κοράνι, όπως ακριβώς οι Χριστιανοί του Μεσαίωνα αδυνατούσαν να διαβάσουν τις Χριστιανικές γραφές και γνώριζαν τον Χριστιανισμό μόνο απ’ τα λόγια των ιερέων. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στον Μουσουλμανικό κόσμο σήμερα, το Κοράνι και τα Χαντίθ είναι γνωστά μόνο στους μυημένους, στους λόγιους του Ισλάμ και όχι στον συνηθισμένο Μουσουλμάνο.

Σημαντικότατη θεωρώ και την πληροφόρηση των μη-Μουσουλμάνων, επειδή το να μην γνωρίζει κάποιος το Ισλάμ οδηγεί αναπόφευκτα σε παρανοήσεις, τις οποίες τις έχω περιγράψει στα προηγούμενα. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι το Ισλάμ είναι μια ακόμη θρησκεία όπως ο Βουδισμός ή ο Σιντοϊσμός, αρνούνται να αντιληφθούν τον φανατισμό και το μίσος προς την διαφορετικότητα, που βρίσκεται στην καρδιά, στον πυρήνα στην ουσία του Ισλάμ.

Πολλά μέλη της Δυτικής κοινωνίας και δυστυχώς πολιτικοί, που λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για την ζωή μας, νομίζουν ότι πρέπει να διευθετήσουμε τα έθιμα μας και τον τρόπο ζωής μας, ούτως ώστε να προσαρμοστούν οι Μουσουλμάνοι και να γίνουν μέλη της κοινωνίας μας. Θα πω την γνώμη μου ξεκάθαρα: Για μένα αυτού του είδους οι πολιτικοί είναι πνευματικώς ανεπαρκείς και ηλίθιοι. Το Ισλάμ δεν πρόκειται για μια θρησκεία μόνο, είναι ένας συνολικός τρόπος ζωής, ο οποίος καθορίζει όλη τη ζωή του Μουσουλμάνου και όχι μονάχα την πίστη του στον Θεό. Ουσιαστικά το Ισλάμ πρόκειται για μια καθαρά φασιστική ιδεολογία, η οποία θέλει να αντικαταστήσει την δυτική δημοκρατία με τον ισλαμοφασισμό. Επιπλέον το Ισλάμ έχει χαρακτηριστικά σέκτας και φανατικής προσήλωσης σε μια αίρεση, κάτι που αποδίδεται καλύτερα με τον αγγλικό όρο cult. Οι Μουσουλμάνοι δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην δυτική κοινωνία και παράλληλα να παραμένουν Μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ οδηγεί σε απομόνωση, έπειτα σε φτώχια και μετά σε περισσότερη απομόνωση. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο.

Έχοντας την γεννητικότητα με το μέρος τους, η νομοτελειακή επέκταση των Μουσουλμάνων θα οδηγήσει τον δυτικό κόσμο σε μια μετάλλαξη. Οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες θα κατακλυστούν από ανθρώπους, που θα θέλουν να εφαρμόσουν το Ισλάμ και στην πολιτική γιατί το Ισλάμ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με την πολιτική διακυβέρνηση σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό. Το Ισλάμ παρεμβαίνει σε κάθε πλευρά της ζωής του πιστού και αν κάποιος δεν θέλει να είναι πιστός Μουσουλμάνος, οι άλλοι πιστοί Μουσουλμάνοι θα του ασκήσουν πίεση ( άμεση ή έμμεση) για να τον κάνουν πιστό. Το Ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία, που καθορίζει την συμπεριφορά του ανθρώπου με τον Θεό, αλλά μια θρησκεία στην οποία πρέπει να ασκεί ο πιστός πίεση στους άλλους για να εκτελούν όσοι βρίσκονται γύρω του τους ισλαμικούς κανόνες.

Επιπροσθέτως, το αμάρτημα στο Ισλάμ δεν έχει την ίδια έννοια που έχει στον Χριστιανισμό. Στο Ιράν και στην Σαουδική Αραβία, εάν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και συναχθούν αποδείξεις για την ομοφυλοφιλία του εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες. Στην Τουρκία, αν πίνει κάποιος αλκοόλ σε μια γειτονιά πιστών Μουσουλμάνων, τότε θα αρχίζουν να τον κοιτούν περίεργα και περιφρονητικά, θέλοντας να τον κάνουν να καταλάβει ότι αυτό απαγορεύεται και φυσικά αν το κάνει κανείς αυτό κατά τη περίοδο του Ραμαζανιού τότε κινδυνεύει και η ζωή του.

Συμπληρωματικά οι Μουσουλμάνοι δεν ασκούν πίεση μόνο στους Μουσουλμάνους αλλά και στους μη-Μουσουλμάνους. Όταν έχουν την ευκαιρία ασκούν πίεση στους πάντες και το κάνουν αυτό με έμμεσο τρόπο, ειδικότερα σε κοινωνίες, στις οποίες αποτελούν την πλειοψηφία. Ένας παραδοσιακός τρόπος άσκησης πίεσης είναι το να φέρονται στους μη-Μουσουλμάνους σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, επιβάλλοντας τους να πληρώνουν έναν φόρο επειδή δεν είναι μουσουλμάνοι (αραβικά:ντζιζια). Αυτός ο φόρος καθορίζεται φυσικά απ’ το Κοράνι. Στο παρελθόν οι μη-Μουσουλμάνοι είχαν τρεις επιλογές : είτε να πληρώσουν φόρο, είτε να γίνουν Μουσουλμάνουν, είτε να θανατωθούν. Ακόμα και σήμερα, αν και δεν δολοφονούν τους μη-Μουσουλμάνους σε πολλές Μουσουλμανικές χώρες ο φόρος είναι αναγκαστικός.

Δεν πρέπει να λησμονείται και το γεγονός, το οποίο ανέφερα παραπάνω. Το Ισλάμ έχει χαρακτηριστικά σέκτας και σέκτας, η οποία χαρακτηρίζεται από φανατική προσήλωση. Μια τέτοιου είδους σέκτα (cult) έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  1. Υπάρχει ένας αρχηγός, στον οποίο τα μέλη της αίρεσης πιστεύουν τυφλά και δεν αποδέχονται πληροφορίες για την ανηθικότητα του αρχηγού. Οποιαδήποτε επίθεση εναντίον του αρχηγού εξοργίζει τα μέλη, τα οποία φτάνουν μέχρι και στη δολοφονία για χάρη του αρχηγού (Μωάμεθ).
  2. Υπάρχει ένα βιβλίο, το οποίο θεωρείται αλάθητο, άγιο και απαραβίαστο. Το βιβλίο αυτό περιέχει όλη τη γνώση, που χρειάζεται για να καθορίσει κάποιος τη ζωή του. Οι αλήθειες σε αυτό το βιβλίο δεν επιδέχονται καμία είδους κριτική και αν κάποιος κάνει κριτική σε αυτό το βιβλίο, αυτό θεωρείται βλασφημία και τιμωρείται με θάνατο (Κοράνι).
  3. Είναι δυνατόν κάποιος να εισχωρήσει στον οργανισμό διά του προσηλυτισμού και πολύ δύσκολο να φύγει απ’ τον οργανισμό, χωρίς να του επιβληθούν σοβαρές ποινές. Το να φύγεις απ’ τον οργανισμό αυτής της σέκτας ονομάζεται αποστασία, και ο αποστάτης πρέπει να τιμωρηθεί: (χάνει την δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα μέλη ή πολλές φορές θανατώνεται).
  4. Τα μέλη ενθαρρύνονται και συνήθως παντρεύονται άλλα μέλη με την ίδια πίστη.
  5. Το να γίνεις μέλος σε αυτόν τον οργανισμό δεν εξαρτάται από εσένα, συμβαίνει αυτόματα. Τα παιδιά που γεννιούνται σε Μουσουλμανικές οικογένειες καθίστανται αυτόματα Μουσουλμάνοι.
  6. Τα μέλη της οργάνωσης έχουν μια χωριστική νοοτροπία τύπου (εμείς εναντίων αυτών) και χρησιμοποιούν λέξεις, οι οποίες αναφέρονται στα μη-μέλη αλλά τις έννοιες τους τις γνωρίζουν μόνο τα μέλη (ο άπιστος ονομάζεται καφίρ).
  7. Η πληροφόρηση για τον κόσμο και για τη ζωή παρέχεται από τον οργανισμό. Το να λαμβάνεις πληροφόρηση εκτός απ’ τον οργανισμό είναι λανθασμένη συμπεριφορά.
  8. Τα μέλη του οργανισμού πρέπει να συνεισφέρουν χρηματικά στον οργανισμό, ακόμη και να χαρίζουν τις περιουσίες τους.
  9. Τα μέλη του οργανισμού φέρονται εχθρικά σε συγκεκριμένες ομάδες (Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι).
  10. Τα μέλη πιστεύουν ότι θα έρθει η Ημέρα της Κρίσης, στην οποία θα σωθούν από την καταστροφή και την καταδίκη, ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είναι μέλη του οργανισμού θα καταδικαστούν. Η Ημέρα της Κρίσης χρησιμοποιείται ως μια διδασκαλία, που εμπνέει φόβο και προκαλεί φόβο στα ίδια τα μέλη.

Ουσιαστικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εμπεριέχονται στο Ισλάμ. Το Ισλάμ πρόκειται για μια γιγαντιαία σέκτα και μάλιστα ιδιαίτερα επιθετική και μαχητική. Αυτή η σέκτα επεκτείνεται προσπαθώντας να ενσωματώσει και άλλα μέλη. Για παράδειγμα το Ισλάμ θεωρεί ότι τα παιδιά των Μουσουλμάνων αυτόματα γίνονται Μουσουλμάνοι, δεν χρειάζεται ούτε να βαπτιστούν όπως στον Χριστιανισμό. Το να φύγεις από το Ισλάμ τιμωρείται, πολλές φορές και με θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά που γεννιούνται εντός ισλαμικών κοινωνιών ακόμη και να θέλουν να ξεφύγουν απ’ τη σέκτα αδυνατούν να το κάνουν. Τα παιδιά των Μουσουλμάνων γυναικών ακόμη και αν αυτές παντρευτούν μη-Μουσουλμάνο θεωρούνται απ’ τους Μουσουλμάνους πιστοί στο Ισλάμ, αν και ο γάμος με μη-Μουσουλμάνους αποθαρρύνεται.

Το Ισλάμ είναι μια βίαιη σέκτα, κάτι, το οποίο σημαίνει ότι εμπεριέχονται συγκεκριμένοι κανόνες και ρυθμίσεις, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από τα μέλη του, γιατί αν δεν τηρούνται επακολουθεί τιμωρία. Για παράδειγμα σύμφωνα με το Κοράνι (24:2) η μοιχεία τιμωρείται με εκατό μαστιγώματα. Επίσης, επιτρέπεται ο άντρας να δέρνει την γυναίκα του, εάν προσπαθήσει αυτός να την νουθετήσει και αυτή δεν τον ακούσει (4:34). Επιπλέον, τα χέρια των κλεφτών πρέπει να κόβονται (5:38). Αυτές όλες οι πράξεις αποκαλύπτουν την βαρβαρική ουσία που υπάρχει στη διδασκαλία του Ισλάμ. Η βία, η δολοφονία και ο πόλεμος συνιστούνται σε πάμπολλα αποσπάσματα του Κορανίου. Αν λάβουμε υπόψη αυτό το θεωρητικό κατασκεύασμα, το οποίο δείχνει ότι ο ίδιος ο Θεός, ο Αλλάχ προτρέπει τους πιστούς του να σκοτώνουν και να σφάζουν, δεν είναι τυχαίο ότι στον Ισλαμικό κόσμο παρατηρείται τέτοια βία και κτηνωδία.

Οι σέκτες μέχρι τώρα αποτελούνταν από λίγα άτομα. Δυστυχώς εδώ έχουμε μια εξαίρεση. Μια σέκτα γιγαντιαίων διαστάσεων, η οποία απειλεί ολόκληρο τον κόσμο. Εγώ δεν πρόκειται να υπαγορεύσω κανόνες για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που έρχονται στον δυτικό κόσμο. Είναι προφανές όμως ότι εδώ βρισκόμαστε στη μέση μιας γιγαντιαίας μετακίνησης ισλαμικών πληθυσμών, οι οποίοι αργότερα, όταν θα βρουν την ευκαιρία θα θελήσουν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες και τα δικά τους έθιμα στην δυτική κοινωνία. Εάν δεν υπάρχει αντίδραση διαμέσου της πληροφόρησης και της αλήθειας για το Ισλάμ, τότε η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη. 

Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση