Πολιτική 14/01/2016

Γιατί με τον Κυριάκο;

Ας βρούμε επιτέλους τα ελάχιστα που μας ενώνουν και αυτά μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τα βρεί και να συνθέσει τα κομμάτια του Πάζλ.
04 Σεπτεμβίου 2015 η απόχώρηση μου από το Ποτάμι και η στήριξη στην ΝΔ θα σημαδοτδοτλτήσει μια εωτερική πάλη του καλού και του κακού , αν έπαραξα σωστά πηγαίνοντας σε ένα κόμμα το οποίο το οοίο έχει υπάρξει κυβέρνηση, συγκυβέρνηση, αντίπολίτευση και όπως και να το κάνουμε δεν ήρθε από παρθενογέννηση. Αυτή η εσωτερική πάλη σταμάτησε να υπάρχει με το που ο Κυριάκος είπε πως θα ήταν Υποψήφιος Πρόεδρος.

Είμαι απλος εργαζόμενος πολίτης. Είμαι επαγγελματίες της ζωής, όχι της πολιτικής και όσο και αν η κρίση μας πλήγωσε, ένα φώς άρχισε να αχνωφένεται και να παίρνει μορφή και σπάργανα. Αυτή τη στιγμή προέχει ποιος θα είναι πρώτος έστω και με μια ψήφο διαφορά. Ακόμα και η μία ψήφος έχει νόημα για την αναδιοργάνωση της ΝΔ,. Δεν μπορούμε να ξαναδώσουμε στον πρωθυπουργό την πρώτη θέση και άρα την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων που μας οδήγησαν ένα εκατοστό πριν την καταστροφή. Σήμερα όσο ποτέ απαιτείται συναίνεση και ευρύτερη συνεργασία όλων των μεταρρυθμιστικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Αυτή τη συνεργασία μπορεί να τη διασφαλίσει μόνο την πρώτη θέση στον Κυριάκο,

Η χώρα παραπαίει. Απαιτείται πλέον διακυβέρνηση. Απαιτείται πλέον ένα μικρότερο και κυρίως πιο παραγωγικό κράτος.
Απαιτείται απελευθέρωση της πραγματικής, της δημιουργικής οικονομίας, της ζωτικότητας των Ελλήνων από τα ασφυκτικά δεσμά ενός παμπάλαιου, απολιθωμένου κράτους.

Δεν μπορεί αυτή η μεγάλη αλλαγή να γίνει με επικεφαλής ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε αυτή. Δεν μπορεί να γίνει με ιδεοληπτικούς στο τιμόνι. Δεν μπορεί να γίνει με ορκισμένους κρατιστές. Δεν μπορεί να γίνει με μία Νεα Δημοκρατία να μένει στο παλίο κομματικό πελατειακό κράτος Ας βρούμε επιτέλους τα ελάχιστα που μας ενώνουν και αυτά μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τα βρεί και να συνθέσει τα κομμάτια του Πάζλ.

Πάλεψε, ενώ ήταν outsider και ήταν εκτός μάχης, τον θεωρούσαν χαμένο και ακόμα και τα ΜΜΕ δεν του έδιναν την απαιτούμενη προσοχή. Θέλει τρόπο, μάχη , προσωπική ισορροπία, ισονομία, και ψυχίκή νηνεμία. Είναι δύσκολο να σε αποκαλούν Κυριάκο και όχι Μητσοτάκη , είναι δύσκολο σε ένα μήνα μόνο να μπείς στις καρδιές των Νεων Δημοκρατών, είναι δύσκολο να σε πιάνουν στο δρόμο και να σου λένε, μετανιώσαμε που δεν πήγαμε να ψηφίσουμε τον Κυριάκο την προηγούμενη Κυριακή γιατί τώρα βλέπουμε πως ΜΠΟΡΕΙ..Δεν πείράζει εγω χαίρομαι που ο εν δυνάμη Πρόεδρος σήκωσε από την καρέκλά κόσμο να πάει να τον ψηφίσει ακόμα και άν ανηκαν σε άλλες παρατάξεις.
Είναι αυτός που πρεσβεύει το καθαρό , το νέο και έυχομαι να το κρατήσει γιατί όπως του είχα γράψει προσωπικά κάποτε τα λόγια είναι έυκολα τα έργα δύσκολα αλλά δεν το φοβάμαι.

Πάντα φιλικά ,,καλή δύναμη Φίλε Κυρίακο
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

0 #1 Αποστόλης 31-01-2016 17:04
"Το χέρι που σε ταϊζει το δαγκώνεις ;"
Ναι το δαγκώνεις ... αν το χέρι αυτό σε έχει και μετά με θρασύτητα ζητούσε και σεβασμό επειδή σε "Ταϊζει" και ιδίως όταν αυτά που σε ταίζει είναι κουτόχορτα.

Ποιά είναι η θέση μου ; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τόσα χρόνια (40 χρόνια) η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τίποτα άλλο δεν κάνουν από το να μας ταϊζουν κουτόχορτα και ιστορίες περί διάσωσης της ελλάδας (5 χρόνια) και τώρα όλοι κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ για τον 1 χρόνο διακυβέρνησης. Μας πείραξαν τα σφυνάκια στο τέλος αλλά αγνοούμε τελείως ότι προηγήθηκαν 5-6 βαριά πιοτά.

Αγνοούμε τελείως ποιος μας έφερε Μέχρι αυτή τη θέση και κατηγορούμε τον μεσάζοντα που είναι η μόνη κρατική εξουσία που "Και καλά στοχοποιεί" τους δημοσιογράφους, που κατάφερε να φέρει την Γερμανία σε τέτοια θέση που να βγει εφημερίδα της και να την κατηγορήσει για την βάρβαρη θέση της απέναντί μας.

Και βέβαια δεν χάρηκα με την δήθεν κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, με το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ.
Αλλά δεν το θεωρώ κωλοτούμπα γιατί ήταν ή αυτό ή η έξοδος από το ΕΥΡΩ. Και αν αυτοί θα ήταν 5 φορές χάλια μετά την έξοδό μας ... εμείς θα είμασταν 105 φορές πιο χάλια.

Και τώρα τι ; Βγήκαν οι αγρότες οι οποίοι στα χωριά τους βγαίνουν με τις περίφημες Porsche και οι γραβατομένοι στους οποίους τόσα χρόνια λέγαμε να τα ρίξουμε σε ΑΥΤΟΥΣ ! Και τώρα που τα ρίχνουμε λιγάκι σε αυτούς Παραπονιόμαστε ακόμα !

Τελικά τι θέλουμε ;
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση