Πολιτική 16/07/2015

Φτάνουν οι αρλούμπες!! Διαβάστε μερικές ακόμα

Σκέψου ότι τόσο λάθος χειρισμοί γίναν.. που αναστήθηκε ο Γιακουμάτος. Λίγο πιο λάθος χειρισμοί, από την 6η μέρα που φτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο
"Θα πρεπε! Θα πρεπε να σουν ΠΑΣΟοοοΚ που σε χρειάζομαι
σε χρειάζομαι, αφού έμαθα μίζες μαζί σου να τις μοιράζομαι
να σε έχω ομάδα, γραμμή και σταυρό.."

Τίποτα, ένα ρεφραινάκι που θυμήθηκα απ' τα παλιά. Τότε που όλοι στήριζαν τον Κίμωνα τον Κουλούρη. Όχι ότι θα βάλει μυαλό αυτός ο κόσμος. Δεν είναι κάλτσες το μυαλό να τις φορέσεις. Έβγαλε τουλάχιστον κυβέρνηση αριστεράς και ακούμε πρώτη φορά «λούμπεν» αρλούμπεν. Αν είναι έτσι η κυβέρνηση της αριστεράς τότε η σύγκρισή της με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το ’81, θα ήταν η τελευταία πίστα στο «βρες τις διαφορές». Το λυσες; Είσαι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Πείστηκε και η θειά μου ότι θα κάνει επανάσταση με το ΟΧΙ, και έτρεμε το φυλοκάρδι της. Τι σκας ρε θειά; Εδώ όταν μπεκρόπινε ο θειος μες το σπίτι, έλεγες να φύγει και παρακάλαγες από μέσα σου να μείνει. Ε το ίδιο ψήφισες και τώρα.

Το κακό είναι ότι τώρα που στα γύρισε κι ο τελευταίος δεν έχεις που να πιστέψεις. Τον Θεό στον πέθανε ο Νίτσε, τον Τσίπρα ο Σόιμπλε, ο Ρουβάς κάηκε μόνος του… Ένα αποκούμπι; Ο Μεϊμαράκης. Γελάει η Ελλάδα. Στο να η ευκαιρία θα έκανε έναν οδηγό ταξί που καπνίζει με το δεξί και δε του πέφτει η στάχτη όταν αλλάζει ταχύτητα. Αυτό. Δε παίζει να έχει κι άλλο ταλέντο. Όπως θα λεγε κι ο ίδιος, είναι να ουμ η ελπίδα της αστικής τάξης ναουμε.

Υπάρχει ακόμα αστική τάξη; Εγώ ήμουν σε διάθεση μέχρι και να αλλάξουμε το όνομα της αστυνομίας. Πες την φτωχονομία. Αφού άστυ δεν λογίζεται με αστέγους, ανέργους και αρχοντοχωριάτες που ψηφίζουν ΝΔ, για να θυμούνται την γκλαμουριά του Γλύξμπουργκ. Φτωχονομία. Θα λύνει τις διαφορές μεταξύ φτωχών που προσπαθούν να επιτεθούν στον Βαρβιτσιώτη.

Το μνημόνιο λέει είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι προγενέστερο του μνημονίου. Και δε λύνεται με ένα ΌΧΙ, όπως είπε ο Αλέξης του ΠΑΣΟΚ. Του Σύριζα. Είναι ο τύπος που σε ρωτάει να τον πάω τον τραμπούκο στην γωνία να του αλλάξω τα φώτα; Και γυρίζει από τη γωνία αγκαλιά με τον τραμπούκο και σου λέει «δε θα το πιστέψεις. Συντοπίτης. Κομοτηναίος». Άσε μας ρε Αλέξη. Και από την Κόρινθο να ήταν, θα λεγες αρχίζουν και τα δύο από Κ.

Και φτάσαμε εδώ. Να αναστήσουμε μέχρι και τον Γιακουμάτο. Κι έτσι θα κλείσω. Σκέψου ότι τόσο λάθος χειρισμοί γίναν που αναστήθηκε ο Γιακουμάτος. Λίγο πιο λάθος χειρισμοί, από την 6η μέρα που φτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο. Το μόνο καλό είναι ότι μετά την ανάσταση του Γιακουμάτου, χάνει το νόημα και η ίδια η ανάσταση, άρα παύει να είναι κάτι σπουδαίο. Ναι, το τελευταίο σχόλιο ήταν μετα-αστείο.

Well done Έλληνα. Έχεις το πιο καθαρό χρονοντούλαπο. Δεν έχεις βάλει κανέναν μέσα.

Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

-1 #1 dionyshs 31-07-2015 16:27
Διαφωνώ μόνο με το ότι μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ του 81. Εκτός κι αν εννοείς ότι μοιάζει στο ότ έλεγε ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και μετά ΝΑΙ...
εκεί ναι.
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση