Πολιτική 16/06/2015

Παράξενες καταστάσεις

Δεν υπάρχει τίποτα το πολύπλοκο στον τρόπο που κοροϊδεύουν τους λαούς. Είναι πράγματα γνωστά από χιλιάδες χρόνια, που όμως έχουν εξοριστεί από την παιδεία. Όπως έχει εξοριστεί κι ο Παλαμάς.
Έχουμε ένα κοινοβούλιο όπου όλα τα κόμματα πλην των “φασιστών” θέλουν να παραχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία η να παραδώσουμε την χώρα μας σε αλλοδαπούς και να εξαφανιστούμε η και τα δυο μαζί.

Έχουμε μέσα ενημέρωσης που παραπλανούν τον λαό κατά τα συμφέροντα τους, ατιμώρητα.

Έχουμε μια δικαιοσύνη φιλιππινεζα του Σαμαρά, με παράγκες του “Μπάμπη”, με “κοντοχωριανούς” με “θεούσες” και “παναθηναικακηδες” να δρουν ανενόχλητοι από πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Έχουμε κόμματα υμνητές του Στάλιν του Χότζα και του Τσαουσέσκου που ονειρεύονται δικτατορίες του προλεταριάτου και δηλώνουν ότι ούτε ψήφισαν ούτε δέχονται το σύνταγμα.

Έχουμε κόμματα που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια και έχουν αποδεδειγμένα κλέψει πολύ περισσότερα.

Έχουμε και τους “φασίστες” που είναι εγκληματίες, γερμανοτσολιάδες, αντιδημοκράτες, ανατροπείς του συντάγματος κατά την άποψη όλων των προηγουμένων.

Έχουμε πολιτικούς και δημοσιογράφους να προτρέπουν μέσω καναλιών, εφημερίδων, εντύπων και διαδικτύου τους οπαδούς τους να “τσακίσουν τους φασίστες”. Συνεχείς επιθέσεις σε γραφεία και ανθρώπους, συνεχείς αντισυγκεντρώσεις, βόμβες, εμπρηστικοί μηχανισμοί, τρομοκρατία, φόνοι.

Έχουμε και τους “φασίστες” που κατ αυτούς, είναι τραμπούκοι.

Καπιταλιστές και κουμουνιστές με όλα τα ενδιάμεσα, συμβιώνουν επί σαράντα χρόνια αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα είτε σαν πολιτικοί είτε σαν ψεματογράφοι, είτε σαν πουλημένοι δικαστές και χαλβάδες ακαδημαϊκοί και κατάντησαν την χώρα ζητιάνα, διεθνώς εξευτελισμένη και παντελώς ξεβράκωτη στην διαρκώς εντεινόμενη Τουρκική επιθετικότητα.

Έχουμε και τους “φασίστες” που είναι φυλακή γιατί θα καταστρέψουν την Ελλάδα αν δεν τους τσακίσεις.
Περίεργες καταστάσεις.

Αυτή η εικόνα, δεν είναι δυνατόν να μην είναι λάθος.

Κάτι λείπει.

Λείπουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Αυτοί που δεν θέλουν να είναι δούλοι, ούτε να παραχωρήσουν την χώρα τους σε λαθροεισβολείς.

Λείπουν αυτοί που αγαπάνε το έθνος τους και θέλουν να αφήσουν την χώρα στα παιδιά τους.

Λείπουν αυτοί που τιμούν την ιστορία τους, σέβονται τους προγονούς τους και θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει η φυλή τους, χωρίς να είναι ούτε φασίστες ούτε εγκληματίες.

Φαίνεται όμως πως αυτό είναι αδύνατον παγκοσμίως. Κανένας αντίπαλος της παγκοσμιοποίησης δεν είναι καθώς πρέπει άνθρωπος. Όλοι είναι εγκληματίες, σφαγείς, δικτάτορες, φασίστες, ρατσιστές και εχθροί του λάου. Γι αυτό και οι φιλάνθρωποι “δημοκράτες” άλλους ανατρέπουν, άλλους βομβαρδίζουν, σε άλλους δημιουργούν εμφυλίους και όλους όταν μπορούν τους αντιμετωπίζουν σαν εγκληματίες σέρνοντας τους στα δικαστήρια.

Αυτή η μαγική εικόνα της Ελλάδας όπου ψεύτες κλέφτες κι απατεώνες, τραμπούκοι και ανθέλληνες ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις και αλληλοαποκαλούνται έντιμοι κύριοι και οι μόνοι που ενοχλούν είναι οι “φασίστες” έχει μόνο ένα σκοπό.

Να κλείσει η μοναδική διέξοδος που υπάρχει να ξεφύγουν οι Ελληνες από τον όλεθρο που τους ετοιμάζουν.

Σαράντα χρόνια εναλλασσόμενα δυο κόμματα των ίδιων αφεντικών, δεν δυσκολεύτηκαν να σκαρώνουν τους μονόδρομους που μας οδήγησαν εδώ. ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, παγκοσμιοποίηση, ΟΝΕ, πολυπολιτισμικές κοινωνίες, εθνικές υποχωρήσεις παντού, μνημόνια, παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, φτώχεια, εξευτελισμός και πορεία προς την εξαφάνιση των Ελλήνων.

Πουθενά δεν πρότειναν άλλο δρόμο απ αυτόν. Κατηγορούσαν μόνο ο ένας τον άλλο για κλεφτή και ψεύτη, πράγμα που ήταν κι η μοναδική αλήθεια που είπαν και οι δυο.

Κάπου στα αριστερά, καλοταϊσμένοι από το σύστημα, οι αριστεροί έκαναν την δουλειά που τους αναλογούσε.

Τσάκιζαν την εθνική συνείδηση των Ελλήνων για να δεχτούν ευκολότερα την υποταγή στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Σε χώρους δουλειάς, σχολεία και πανεπιστήμια.

Πολέμιοι κάθε εθνικής διεκδίκησης, συνασπιζόμενοι με κάθε αίτημα οποιουδήποτε κατά της Ελλάδας και με συνθήματα σαν κι αυτά που διάβασα τελευταία σε κάτι έντυπα των επιδοτούμενων από τον Σόρος ανθελλήνων ΑΝΤΙΦΑ.

“ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ”

Ξέχασαν και τον Μαρξ στην βιάση τους να σκοτώσουν την Ελλάδα

«Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.»

Ξέχασαν και τον Εγκελς

«Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι...

Φαίνεται ότι εγώ ο “φασίστας” που έχω πολλές φόρες γράψει, ότι με μαζέματα λαών δεν μπορείς να έχεις δημοκρατία άλλα θα είσαι πάντα δούλος, είμαι πιο κουμουνιστής από αυτούς.

Αυτοί είναι απλώς τσιράκια των τραπεζιτών.

Τα παραμύθια για τα δικαιώματα των πάντων, εκτός των Ελλήνων, που καλύπτονται πίσω από την ανοχή στην διαφορετικότητα που προωθούν όλοι μαζί καπιταλιστές και κουμουνιστές,είναι κι αυτά από την αρχαιότητα γνωστά που οδηγούν. Θα προτιμήσω όμως δυο αποσπάσματα από την “Ελληνική Νομαρχία” που διδάσκει την αρχαία σοφία στους υπόδουλους Ελληνες το 1804.

ὡσὰν ὁποὺ ἡ τυραννία ἔχει διὰ βάσιν καὶ θεμέλιον τὴν ἀνομοιότητα καὶ τὴν ἀδικίαν. Ὅσοι δοῦλοι εἶναι, τόσαι διαιρέσεις εὑρίσκονται, καὶ εἰς τὸ λεξικὸν τῆς δεσποτείας ἡ λέξις «ἕνωσις» δὲν εὑρίσκεται.

Οἱ τύραννοι, ὦ Ἕλληνες, μὲ τὸ νὰ γνωρίζουν τὴν ἀφ᾿ ἑαυτῶν των ἀδυναμίαν, πάντοτε ἐπροσπάθησαν διὰ μέσου τῆς ἀσυμφωνίας, νὰ κυριεύουν καὶ τυραννοῦν τὴν ταλαίπωρον ἀνθρωπότητα, καὶ πάντοτε διὰ μέσου αὐτῆς ἐπέτυχον τοῦ σκοποῦ των. Ἡ ἀσυμφωνία, βέβαια, εἶναι ἕνα ἀλάνθαστον προγνωστικὸν σημεῖον δουλείας.

Δεν υπάρχει τίποτα το πολύπλοκο στον τρόπο που κοροϊδεύουν τους λαούς.
Είναι πράγματα γνωστά από χιλιάδες χρόνια, που όμως έχουν εξοριστεί από την παιδεία.
Όπως έχει εξοριστεί κι ο Παλαμάς

Βοσκοί, στὴ μάντρα τῆς Πολιτείας οἱ λύκοι! Οἱ λύκοι!
Στὰ ὅπλα, Ἀκρῖτες! Μακριὰ καὶ οἱ φαῦλοι καὶ οἱ περιττοί,
καλαμαρᾶδες καὶ δημοκόποι καὶ μπολσεβίκοι,
γιὰ λόγους ἄδειους ἢ γιὰ τοῦ ὀλέθρου τὰ ἔργα βαλτοί.
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση