Πολιτική 08/06/2015

32 μύθοι και μια πραγματικότητα

Είναι ώρα, όχι μόνο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πια για οποίον δεν το ήξερε, ότι δεν ήταν ο “άλλος” άλλα ο “ίδιος” δρόμος, άλλα και διότι μετά την έναρξη της δίκης της Χ.Α μπορούμε πια να δούμε ξεκάθαρα τι λέγανε τότε και τι έμεινε σήμερα και να κάνουμε τις συγκρίσεις που θα μας οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα.
Η κυβέρνηση, ενώ όπως όλοι οι υπόλοιποι είχε και έχει μοναδικό σκοπό της την παραχώρηση της χώρας στους παγκόσμιους τοκογλύφους, έκανε και θα κάνει για λίγο ακόμη πως διαπραγματεύεται.

Γι ακόμη μια φορά παρακολουθούμε ένα δούλεμα-υπερπαραγωγή από τους “Ευρωπαϊστές” που έχουν σαν όραμα την Ευρώπη των “θεσμών”, που διοικείται από τραπεζίτες και δεν την κατοικούν Ευρωπαίοι.

Νομίζω ότι είναι κατάλληλη η ώρα για να ερευνήσουμε πως στήθηκε μια άλλη ακόμη μεγαλύτερη κοροϊδία, που βοήθησε στην αντιμετώπιση αυτών που δεν δέχονται να παραχωρήσουν την χώρα τους ούτε λόγω χρεών, ούτε λόγω σκοπών, άλλα πιστεύουν ότι την εθνική σου κυριαρχία την υπερασπίζεις με την ζωή σου, αλλιώς δεν έχεις ζωή. Είσαι δούλος και η ζωή σου ανήκει σ άλλον.

Θα δούμε την αρχή και το τέλος για τις 32 “υποθέσεις Δενδια” με τις οποίες η προηγούμενη κυβέρνηση με την αμέριστη συμπαράσταση της σημερινής, προσπάθησαν να κλείσουν την πόρτα που οδηγεί μακριά από τον μονόδρομο της εξαφάνισης των Ελλήνων.

Είναι ώρα, όχι μόνο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πια για οποίον δεν το ήξερε, ότι δεν ήταν ο “άλλος” άλλα ο “ίδιος” δρόμος, άλλα και διότι μετά την έναρξη της δίκης της Χ.Α μπορούμε πια να δούμε ξεκάθαρα τι λέγανε τότε και τι έμεινε σήμερα και να κάνουμε τις συγκρίσεις που θα μας οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα.

Είναι γνωστό ότι οι διώξεις εναντίον του τρίτου κόμματος της χώρας ξεκίνησαν όχι από κάποιον εισαγγελέα άλλα από τον υπουργό δικαιοσύνης ο όποιος προσφάτως δικαιολόγησε την πράξη του με την παραδοχή ότι η Χ.Α βρισκόταν στο 15% και ανέβαινε.
Δημοκρατικοτατα λοιπόν αποφάσισε να επέμβει ωμά στην δικαιοσύνη και να δουλέψει τον κόσμο προκειμένου να μειώσει τα ποσοστά της,
Αφού μάζεψε 32 υποθέσεις που υποτίθεται ότι έδειχναν την εγκληματική δράση της Χ.Α τις παρέδωσε στον εισαγγελέα ο όποιος μέχρι εκείνη την ώρα προφανώς κοιμότανε μαζί με όλους τους συνάδελφους του ενώ μια εγκληματική οργάνωση δρούσε κάτω από την μύτη του.
Και μόνο το ότι η ηγεσία της δικαιοσύνης δέχτηκε μια τέτοια προσβολή είναι ενδεικτικό του εξευτελισμού της.

Επειδή ο Δενδιας υποστήριξε ότι δεν κορόιδεψε άλλα ενημέρωσε τον λαό για την εγκληματική δράση της Χ.Α, θα πρέπει να δούμε κατ αρχάς ποια ήταν αυτά τα εγκλήματα.

Αναγκαστικά, θα πρέπει να παραθέσω μερικές από τις 32 “εγκληματικές” υποθέσεις γιατί αλλιώς ίσως δεν θα γίνει κατανοητό το μέγεθος της κοροϊδίας.

Λέσβος
Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν

Ναι, σωστά διαβάζετε. Η μια από τις 32 αφορά ξυλοδαρμό χρυσαυγιτη

Ζάκυνθος
Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις

Ναι, σωστά διαβάζετε και τις αμαρτίες του ΠΑΜΕ τις φορτώθηκε η Χ.Α.

Ραφήνα
Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 η ΧΑΤΖΗΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Πηνελόπη του Σωτηρίου μας κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται ως προισταμένη και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.

Αυτό και άλλο ένα ίδιο, στην ίδια περιοχή, συγκαταλέγεται επίσης στα εγκλήματα της Χ.Α.

Λουτράκι
Την 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές.

Επίθεση των αριστεριστών που όμως χρεώθηκε κι αυτή στην Χ.Α που είχε το θράσος να μην τους πάρει την άδεια πριν καταθέσει στεφάνι.

Αγρίνιο
Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Κων/νος

Άλλο ένα από τα 32 αποτρόπαια εγκλήματα. Οι δημοσιογράφοι βεβαία μπορούν άνετα και δημόσια να βρίζουν και να απειλούν τους “φασίστες”.

Ιστιαία
Την 26/11/2012 ερωτήσεις μελών Χρυσής Αυγής σε καταστήματα και μικροπωλητές γιατί απασχολούν αλλοδαπούς

Εδώ διαπράχτηκε το γνωστό κακούργημα της ερώτησης μικροπωλητών.

Ιτέα
Κατά την επιστροφή ατόμων της Χ.Α από το μνημείο Θερμοπυλών σε στάση τους σε καφετέρια κτύπησαν θαμώνα που πέταξε εναντίον τους μπουκάλι.

Αν έκανε κάτι τέτοιο σε οπαδούς οποιουδήποτε άλλου κόμματος η ομάδας, θα χρειαζότανε μακρά νοσηλεία σε νοσοκομείο αν ήταν τυχερός.

Ξάνθη
Την 6/8/2012, 40 μέλη της Χρυσής Αυγής εκφώνησαν συνθήματα έξωθεν οικίας βουλευτή Αλ. ΚΟΝΤΟΥ. Προσήχθη ένα άτομο, αλλά ο βουλευτής δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη.

Απίστευτος τραμπουκισμός. Φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι βουλευτή.

Θεσσαλονίκη
Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς.

Εδώ εκτός του φοβερού εγκλήματος έχουμε και μια πρωτότυπη αστυνομική μέθοδο. Ρωτάμε τους εγκληματίες τι κόμμα είναι τώρα και τι στο παρελθόν. Αν μαζευτούν καμιά δεκαριά εγκληματίες από το ίδιο κόμμα συλλαμβάνουμε όλους τους βουλευτές. Θα είχε πλάκα να εφαρμοστεί και στο ΠΑΣΟΚ με τόσους κλέφτες, όχι οπαδούς, άλλα πρώην υπουργούς.
Θα περάσουμε όμως και σε μια άλλη κατηγορία εγκλημάτων που τουλάχιστον θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν σαν τέτοια.

Ξάνθη
Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α. τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α.

Τα είκοσι άτομα της Χ.Α δέχτηκαν επίθεση από πενήντα αναρχικούς, άλλα κι αυτό γράφτηκε στις 32 υποθέσεις.

Την 2/5/2013 στην πλατεία Συντάγματος, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής συνεπλάκη με άντρες τις φρουράς του Δημάρχου Γ. Καμίνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι

Όλοι είδαμε τους άντρες της φρουράς του Καμινη να επιτίθενται εναντίον του βουλευτή ο όποιος πήγε να του διαμαρτυρηθεί και ήταν μόνος του. Κανένας παρόλο που υπήρχαν κάμερες, δεν είδε καμιά επίθεση του Γερμενη ούτε στον Καμινη ούτε στους φρουρούς του ούτε στο κοριτσάκι που δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κατά το σενάριο, ο Γερμενης μόνος του, πήγε να δείρει και γιατί όχι και να δολοφονήσει, τον Καμινη που εκτός από την φρουρά του είχε γύρω του και όλους τους κολαούζους του. Λογικότατο. Πάντως αν οι φρουροί είχαν κάνει το ίδιο σε οποιονδήποτε βουλευτή άλλου κόμματος θα έβοσκαν τώρα πρόβατα στον Εβρο.

Την 06-03-2013 υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπτικοαουστικό υλικό της τηλεοπτικής εκπομπής «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» η οποία προβλήθηκε μεσημβρινές ώρες της 06-03-2013 δια του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» και που προέβαλε απόσπασμα ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού « channel 4» στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, να εκφράζει προφορικά ιδέες προσβλητικές κατά αλλοδαπών, λόγω της φυλετικής ή εθνικής τους καταγωγής. Όπως προέκυψε πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ – ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Αλέξανδρο του Νικολάου και της Εριφίλης , γεν. 10/08/1959 στην Αθήνα , κατ. Αθηνών και επί της οδού Αλκαμένους αρ. 114 .

Πρόκειται για την γελειoτητα που παρουσίασαν και τα κανάλια μας σαν έγκλημα. Όποιος θέλει υπάρχει το βίντεο στο διαδίκτυο. Μόνο οι δημοσιογράφοι και ο εισαγγελέας φαίνεται ότι δεν κατάλαβαν ότι αυτά που λένε γελώντας οι χρυσαυγίτες (ότι θα κάνουν πορτατίφ από τα δέρματα) είναι ειρωνεία στον Αγγλο δημοσιογράφο που τους ρωτάει στην ουσία αν σκοτώνουν αλλοδαπούς.
Αντίθετα τα “Πέραμα Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει” και “ τότε στον Μελιγαλα έγινε μισή δουλειά” καθώς και άλλα παρόμοια όχι μόνο λέγονται σοβαρά άλλα επικροτούνται και από αρκετούς, άλλα ο κύριος εισαγγελεύς δεν ακούει.

Κοζάνη
Την 15/12/12, 3 ημεδαποί που βρίσκονταν σε καφετέρια στέκι ατόμων του Α/Α χώρου δέχθηκαν επίθεση από άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής

Αυτή εκδικάστηκε και καταδικάστηκαν οι αναρχικοί που αποδείχτηκε ότι στην πραγματικότητα είχαν επιτεθεί στους διερχόμενους χρυσαυγίτες.
Και μια από τις θεωρούμενες πιο σοβαρές για να προβληματιστούμε σχετικά με τις περιγραφές των συμβάντων από αλλοδαπούς και “άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου”, (κοινώς μπαχαλάκηδες) οι οποίες θεωρήθηκαν θέσφατα από τις διωκτικές αρχές.

Πέντε (5) άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρεις μοτ/τες, και φορούσαν μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», χτύπησαν με ένα ρόπαλο στην πλάτη τον ΕΠ) FAIZAN (Ον) ASHRAF του MUHAMAAD ASHRAF και της RUKHSANA KOUSAR γεν. 05-05-1993 στο Πακιστάν, κάτοικος Αιγάλεω οδού Μ. Αλεξάνδρου αρ. 42, υπήκοο Πακιστάν , και εν συνεχεία αφού τον έριξαν στο έδαφος άπαντες τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο και στον σβέρκο του, και ένας εξ αυτών συνέχισε να τον χτυπάει με το ρόπαλο στον αριστερό του αγκώνα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκδορές. Αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας του ανωτέρω. Δράστες άγνωστοι.

Πεντε άτομα τον κτυπαγαν με ρόπαλα, μπουνιές και κλωτσιές και του “προκάλεσαν εκδορές” . Κοινώς τον γρατζούνισαν.
Αυτές είναι οι μισές από τις 32 εγκληματικές ενέργειες.
Υπάρχουν κι άλλες εξίσου γελοίες όπως οι δυο των αναποδογυρισμένων πάγκων για τις οποίες υπήρξε και αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου και άλλες όπως οι παρακάτω

Την 3/10/2012, 2 άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ημεδαπό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Την 9/6/2012, 25 άτομα της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε άτομα που βρισκόντουσαν σε κατάστημα, προκαλώντας σωματικές βλάβες.

Την 28/3/2013, 2 μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν πέτρα και μολότοφ σε τράπεζα.


Εκτός της “πρωτοφανούς αγριότητας” των παραπάνω εγκλημάτων, δεν ξέρω πως χαρακτηρίζονται μέλη της Χ.Α όσοι συλλαμβάνονται, άλλα το πραγματικά καταπληκτικό είναι ότι το ίδιο χαρακτηρίζονται και όσοι παραμένουν άγνωστοι. Τι θα πει “μέλη”;

Είναι δεδομένο ότι όπου υπάρχει ρατσιστική επίθεση η επίθεση σε αριστερούς χώρους η πιθανότητα να είναι οι δράστες ψηφοφόροι της Χ.Α είναι πολύ μεγάλη, όπως και αυτοί που επιτίθενται σε οποίον έχει τατουάζ η στα ρούχα του Ελληνική σημαία, ψηφίζουν συνήθως ΣΥΡΙΖΑ.
Αν ψάχνεις για ΠΑΣΟΚους και Νδημοκρατες, παλιότερα βαραγανε οι μεν τους δε. Τώρα θα τους βρεις αγκαλιά όπου έχει λουφέ και ρουσφέτι.
Ακόμη κι όταν είναι φανερό ότι κάποια κόμματα καταδικάζουν χλιαρά η καθόλου τέτοιες πρακτικές, δεν έχουν ποτέ θεωρηθεί υπεύθυνα για την δράση των θερμοκέφαλων ψηφοφόρων τους.

Όπως νομίζω ότι μπορεί να δει ο καθένας, από τις 32 υποθέσεις, πάνω από τις 20 είναι είτε γελοίες είτε πολύ συνηθισμένες κατηγορίες για μικροπαραπτωματα που στα δικαστήρια αρκετές τελικά κατεπεσαν.

Οι περισσότερες ούτε καν περάσαν από δικαστήριο.

Είναι αξιοπρόσεκτο ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν προφυλακίστηκαν ούτε για δικά τους εγκλήματα, ούτε για εγκλήματα άλλων την ευθύνη των οποίων τους φόρτωσαν, άλλα για απλές κατηγορίες εναντίον οπαδών, που τότε δεν είχαν κριθεί και οι περισσότεροι ούτε και κρίθηκαν ποτέ, από κανένα δικαστήριο ούτε σαν ένοχοι ούτε σαν οπαδοί.

Μείνανε λοιπόν γύρω στις δέκα υποθέσεις που αφορούν ξυλοδαρμούς, επιθέσεις με μαχαίρι και δυο φόνους.

Θα μου πείτε ότι και δέκα υποθέσεις να υπάρχουν είναι σοβαρό πράγμα.

Οπωσδήποτε ναι και κανένας από το κόμμα δεν υποστήριξε κατά οποιονδήποτε τρόπο τους συλληφθέντες γι αυτές και όλες καταδικάστηκαν δημόσια και χωρίς περιστροφές. Κανένας δεν τους βάφτισε κοινωνικούς αγωνιστές, ούτε πήγε για μάρτυρας υπεράσπισης η δικηγόρος στις δίκες τους. Καμιά συγκέντρωση συμπαράστασης δεν έγινε κατά τα πρότυπα του “άλλου άκρου”.

Και πάντα να θυμόμαστε ότι μιλάμε για 10 εγκληματικές ενέργειες “κάποιων”. Όχι της Χ.Α.

Και εγώ Χ.Α ψηφίζω και είμαι εθνικιστής από τότε που γεννήθηκα, άλλα δεν έχω κτυπήσει κανέναν ποτέ. Όπως και το 99,9% των χρυσαυγιτών. Όπως ακριβώς γίνεται σε όλα τα κόμματα.

Η διαφορά είναι ότι οι τραμπούκοι των άλλων κομμάτων περιέργως δεν συλλαμβάνονται, ούτε γίνεται μεγάλη φασαρία από την δικαιοσύνη η τον τύπο.

Παρολ αυτά ας πούμε ότι καλόπιστα, ήθελαν να ερευνήσουν αυτές τις 10 υποθεσεις.

Πολύ καλά έκαναν και μακάρι να το έκαναν πάντα και για όλους.

Γιατί όμως αφού ήταν δέκα, τις τράβηξαν από τα μαλλιά για να γίνουν τριανταδυο;

Και δεν σταμάτησαν εκεί, άλλα οι ίδιοι που ψάχνοντας σ όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια βρήκαν μόνο 10 υποθέσεις που τις έκαναν 32, στα κανάλια μίλαγαν για χιλιάδες δολοφονίες, ψευδόμενοι ενσυνείδητα αφού ήξεραν ότι υπό έλεγχο ήταν μόνο δυο.

Μου θυμίζει Ρωμαίο εκατόνταρχο στον Αστεριξ που δίνει αναφορά ότι τους έδειραν δυο πολυπληθέστεροι Γαλατες. Οι δυο “αμέτρητες” δολοφονίες.

Μπροστάρης στο δούλεμα του κόσμου και τότε ο Τσίπρας, για τον οποίο είχα από τότε προειδοποιήσει σε αυτή την σελίδα, ότι όποιος είναι ψεύτης και παλιάνθρωπος, δεν είναι μόνο σ ένα θέμα.

Από αυτά τα ψέματα βρίσκονται κοντά δυο χρόνια προφυλακισμένοι δεκάδες άνθρωποι και κινδυνεύουν να βρεθούν για δεκαετίες στην φυλακή, ενώ έχουν στοιχίσει ήδη την ζωή σε δυο νέους ανθρώπους. Οι άνθρωποι που εν γνώσει τους τα λένε είναι κοινοί εγκληματίες και τελείως ασυνείδητοι.

Από τις 32 υποθέσεις, στην ουσία, μόνο οι δυο δολοφονίες κατέληξαν στο τελικό κατηγορητήριο.

Ο μόνος λόγος που δεν τις έβγαλαν κι αυτές, είναι γιατί δεν θα έμενε τίποτε.

Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα ένδειξης ότι κάποια εγκληματική οργάνωση είχε διατάξει τις δολοφονίες και δεν νομίζω ότι είναι κανένας ούτε τόσο ανόητος για να το πιστεύει, ούτε τόσο γενναίος που ενώ το πιστεύει, επιτίθεται με οποίον τρόπο μπορεί και κάνει οποία ζημιά μπορεί στην Χ.Α που με μια εντολή της σε τρώει το μαύρο σκοτάδι.

Για να γεμίσουν την δικογραφία, έβαλαν μέσα τον καυγά στο Πέραμα με τα μέλη του ΠΑΜΕ, τον ξυλοδαρμό τριών Αιγυπτίων στην ιχθυόσκαλα, και μια επίθεση σ ένα στέκι αριστερών που ξέθαψαν από το 2008, αφού μετά από “επανεξέταση” αποφάνθηκαν ότι οι εισαγγελείς που τις είχαν χαρακτηρίσει υποθέσεις πλημελληματικες, απλών σωματικών βλαβών, ήταν κρυφοχρυσαυγιτες και τις μετέτρεψαν σε απόπειρες ανθρωποκτονίας από πρόθεση για να μπορέσουν να τα χαρακτηρίσουν κακουργήματα και να προφυλακίσουν τους κατηγορούμενους.
Μ αυτόν τον τρόπο κατόπιν παρέμβασης του παναθηναικάκια, αυτά ήταν τα νέα 3 “αμέτρητα εγκλήματα” που ανακαλύφθηκαν μετά από άλλα δυο χρόνια ξετίναγμα των πάντων, κατά τα οποία στα κανάλια παρουσιαζόντουσαν συνέχεια “στοιχεία φωτιά”.

Το μοναδικό πραγματικό και σίγουρο έγκλημα, είναι η ευκολία με την οποία έγινε δεκτό, ένας εισαγγελέας που έπαιρνε εντολές από τον Σαμαρά όπως άκουσε όλος ο κόσμος με τ αυτιά του, ν αλλάξει τις κατηγορίες σε τρεις δικογραφίες, ακυρώνοντας την γνώμη τριών διαφορετικών εισαγγελέων, προφυλακίζοντας γύρω στους δέκα ανθρώπους που έκαναν το λάθος να μην κάτσουν να τους δείρουν οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ και οι αναρχοαπλυτοι.

Σήμερα οι 32 υποθέσεις ξεχάστηκαν, άλλα έκαναν την δουλειά τους.
Για πιο λόγο έπρεπε να δουλευτεί ο κόσμος;

Αν η δικαιοσύνη το θεωρούσε απαραίτητο, κανένας δεν θα είχε αντίρρηση να ερευνηθεί το θέμα.

Το μόνο μελανό σημείο θα ήταν η παντελής έλλειψη ελέγχου επί χρόνια για όλους τους υπολοίπους για τους οποίους δεν υπάρχουν απλώς κατηγορίες άλλα τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, όχι μόνο εναντίον απλών οπαδών για τραμπουκισμό, άλλα υπουργών για χρηματισμό..
Όμως αυτό που έγινε, δεν ήταν έρευνα. Ήταν πολιτική δίωξη των εθνικιστών με φανερές εντολές από το εξωτερικό.
Φίμωση, προφυλακίσεις, συκοφαντία, οικονομικός στραγγαλισμός, τρομοκρατία, φόνοι.

Ήταν η πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας, της ισηγορίας, των νόμων του συντάγματος και της δικαιοσύνης.

Γι αυτό ήταν απαραίτητο το δούλεμα του λάου και αν και δεν πέτυχε τα αναμενόμενα, πέτυχε όμως να κερδίσει τον απαραίτητο χρόνο για να επιχειρηθεί να κλείσει το καπάκι στο φέρετρο της πατρίδας μας με το καινούργιο μνημ.... ουπς συγγνώμη, έντιμη συμφωνία ήθελα να πω, με τους ενοχλητικούς εθνικιστές στριμωγμένους σε αίθουσες δικαστηρίων.

Ήταν ένα αίσχος το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει και να συνεχίζει να υπάρχει χωρίς την συνενοχή του λάου.
Ξέρω ότι πολλοί από τους “συνενόχους”, που θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές θα προσπαθήσουν να αποποιηθούν την κατηγορία του αγρίως χειραγωγούμενου αφελούς.

Ας μου δείξουν μέσα στην δικογραφία τα αμέτρητα εγκλήματα η ας προσπαθήσουν να υποστηρίξουν ότι δεν πίστεψαν μεν τα παραμύθια των καναλιών άλλα από τις υποθέσεις που υπάρχουν στο κατηγορητήριο υπάρχουν ενδείξεις που φτάνουν για να κατηγορηθεί και να συλληφθεί ένα ολόκληρο κόμμα.

Αν όμως, ενώ δεν μπορούν τίποτε από τα δυο, εξακολουθούν να συναινούν σ αυτό το έγκλημα, ας προσέξουν γιατί ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν από την κατηγορία του αφελούς είναι να δεχτούν την ιδιότητα του διεφθαρμένου παλιανθρώπου που δεν ενδιαφέρεται με ποια μέσα επιτυγχάνεται αυτό που τον ευχαριστεί και του φασίστα που θεωρεί κάθε μέσο θεμιτό προκειμένου να επικρατήσουν οι “αλάνθαστες” απόψεις του.

Για μένα που ασπάζομαι το Σωκρατικό “ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ”, που υποστηρίζει ότι κανένας δεν θέλει να είναι κακός, άλλα γίνεται κακός από άγνοια των συμφερόντων του, τα όρια μεταξύ της βλακείας και της κακίας είναι έτσι κι αλλιώς δυσδιάκριτα.
Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση