Πολιτική 24/02/2015

Πρώτη φορά νονός η Αριστερά

Κινδυνεύαμε να χάσουμε την μοναδική ευκαιρία να γίνουμε δούλοι των τραπεζιτών που διοικούν την ΕΕ
.
Γύρω στο 1990, θυμάμαι μια από τις ελάχιστες εθνικιστικές εφημερίδες που επιβίωσαν μέχρι σήμερα να κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα με δυο συνθήματα στην πρώτη σελίδα. “Άσπρα σκυλιά μαύρα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά” και “δεξιοί κι αριστεροί, όλοι ίδιοι στο φαΐ”. Αυτή είναι η πολίτικη τοποθέτηση των εθνικιστών από τότε και μέχρι σήμερα κάθε μέρα επιβεβαιώνεται.

Το ξαναβαφτισμενο μνημόνιο είναι εδώ και πάλι. Δεν το έσκισε η νέα κυβέρνηση, ούτε τόλμησε να μιλήσει για διαγραφή χρέους η λογιστικό έλεγχο. Ονόμασε την τρόικα “θεσμούς” και το μνημόνιο “τρέχουσα διευθέτηση” και η επανάσταση τελείωσε εκεί.

Χαλαρώστε μπροστά στους δέκτες σας για να απολαύσετε το πανόραμα ακροβατικών και κυβιστήσεων που θα ακολουθήσει και στα υπόλοιπα, καθώς ο δημοσιογράφος θα προσπαθεί να σας πείσει ότι η τριπλή κωλοτούμπα και το ανάποδο σάλτο που μόλις παρακολουθήσατε είναι άνευ σημασίας. Το κακό είναι ότι θαχει και δίκιο. Ποιος έδωσε ποτέ σημασία αν οι κυβερνήσεις έκαναν ότι είπαν προεκλογικά; Πόσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστεψαν ότι θα σκίσει τα μνημόνια και πόσοι γιατί ήξεραν ότι δεν θα το κάνει;

Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ. Οι ψηφοφόροι δεν κοροϊδεύονται από τα κόμματα, άλλα από το σύστημα το οποίο αυτά υπηρετούν. Όταν η οργή του κόσμου μεγαλώνει εναντίον της κυβέρνησης το σύστημα κυρίως μέσω των ΜΜΕ φροντίζει να τον κατευθύνει στο άλλο κόμμα των ίδιων συμφερόντων, μέχρι να εξοργιστεί και μ αυτό όποτε τον σαλαγάει πάλι στον προηγούμενο.

Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να φέρει κάτι διαφορετικό. Η πολεμική του συστήματος όμως και η “εντελώς συμπτωματική” δημιουργία της ΔΗΜΑΡ μας στέρησε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε. Μετά τα ταξιδάκια του Τσίπρα ανά την υφήλιο και τις εμετικές δηλώσεις νομιμοφροσύνης προς τους επικυρίαρχους της παγκοσμιοποίησης τα πράγματα πήραν τον γνωστό δρόμο και ο Τσίπρας έγινε ΠΑΣΟΚαρχης στην θέση του Βενιζέλου με τις ευλογίες του συστήματος.

Και το δούλεμα συνεχίζεται.

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Δεν μας είπαν στις πόσες φόρες θεωρείσαι τελείως μαλάκας. Ίσως δεν φανταστηκαν ότι θα φτάσουμε ποτέ σε τέτοια χάλια ώστε να μας είναι χρήσιμη αυτή η πληροφορία. Το πλήθος των επαναλήψεων του “αμαρτήματος” του λάου, φαίνεται απεριόριστο.

Επί σαράντα χρόνια το δούλεμα του λάου συνεχίζεται με αμείωτη επιτυχία. Κάθε τέσσερα περίπου χρόνια πάμε σε εκλογές όπου η “ελεύθερη” και “αντικειμενική” ενημέρωση από τους επονομαζόμενους διαπλεκόμενους και νταβατζήδες φροντίζει οι μη αρεστοί στο σύστημα να μην έχουν την προβολή που θα τους έδινε ελπίδες εκλογής. Στην “δημοκρατία” τους μετέχουν στην ουσία οι δικοί τους μοιρασμένοι σε ομάδες.

Την πιο μεγάλη πλάκα την έχουν οι “ξύπνιοι” που ψηφίζουν τον έναν από τον τρόμο μην βγει ο άλλος, λες και τόσα χρόνια είχε καμιά διαφορά με ποιο κόμμα κυβερνούσε η ίδια ολιγαρχία. Συνήθως αυτοί που είχαν ψηφίσει την κυβέρνηση απογοητευόντουσαν και πολλοί μετανοιωναν, όποτε ψήφιζαν αυτόν που τους είχε απογοητεύσει μετά τις προτελευταίες εκλογές, κάνοντας τους να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν μετά τις τελευταίες.

Τώρα όμως κάτι έχει αλλάξει. Δεν θα έπρεπε να αισθάνονται κορόιδα μόνο όσοι ψήφισαν την κυβέρνηση όπως παλιότερα, άλλα και όσοι ψήφισαν την αντιπολίτευση. Η πρώτη φορά της αριστεράς μοιάζει καταπληκτικά με την τελευταία της δεξιάς και αυτό θα έπρεπε να θεωρηθεί κοροϊδία και για όσους την ψήφισαν για να αλλάξουν τα πράγματα και για όσους ψήφισαν την ΝΔ γιατί αν έβγαιναν οι “κουμουνιστές” θα καταστρεφόμαστε.

Τελικά τίποτε από αυτά δεν έγινε. Μετά από μερικές “ανάσες υπερηφάνειας” για το κασκόλ του Βαρουφάκη και την αγέρωχη στάση του Τσίπρα, ξαναχωσαμε το κεφάλι μας στα σκατά του μνημονίου για έξη μήνες και βλέπουμε.

Τώρα μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα ανακούφισης που η χώρα γλύτωσε από την καταστροφή. Τώρα θα κοιμόμαστε ήσυχοι και προστατευμένοι μέσα στο ευρώ και στην ΕΕ, που επί της εποχής τους γίναμε από χώρα ανεξάρτητη και ισχυρή, αποικία διεφθαρμένων ρεζίληδων.

Κατά τα άλλα λύνονται ταχύτατα τα προβλήματα της χώρας. Αφοπλίσαμε τους αστυνομικούς, κοιτάμε αν περνάνε καλά οι λαθρομετανάστες στην Αμυγδαλεζα, επιταχύνουμε τις διαδικασίες χορήγησης άσυλου και ιθαγένειας, κατακεραυνώνουμε τα πρότυπα σχολεία και γενικά ασχολούμαστε επιτελούς με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων. Με την συμπαράσταση του Πάκη του Παυλόπουλου, των νταβατζήδων καναλαρχών και της παραδικαστικής παράγκας του Μπάμπη θα μπει τάξη στο χάος.

Τελικά τα καλσόν της πρώτης αριστερής κυβέρνησης σκίστηκαν από την δεύτερη βδομάδα.
Τι να πεις; Παλιοποιοτητα. Ξοδεψανε όλα τα λεφτά στο κασκόλ και κάνανε τσιγκουνιές στο καλσόν.

“Οι αιθεροβάμονες να κατέβουν από το τρένο” όπως το χε διατυπώσει ο αξέχαστος Ανδρέας και έστειλε τους ΠΑΣΟΚους να ανοίγουν λεξικά για να δουν τι είπε. Ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ θα κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ και τότε θα τον διαγράψουν από αριστερό και θα ξεμπερδέψουν οι σύντροφοι. Ίσως μετά από δυο τρεις δεκαετίες να λένε το ίδιο σύνθημα για κάποιο άλλο “αριστερό” κόμμα. Δεν ξέρω μόνο να σας πω, πως λέγεται το “πρώτη φορά αριστερά” στα Πακιστανικά, γιατί αν το λένε τότε στα Ελληνικά δεν θα τους καταλαβαίνουν οι ψηφοφόροι.

Τελικά όσο περνάνε τα χρόνια αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο ότι πραγματικά αριστεροί και δεξιοί είναι “μια γενιά” που έχουν βάλει σκοπό να εξαφανίσουν την Ελλάδα και τους Ελληνες. Είναι δυνατόν οι “εθνικόφρονες” δεξιοί να μιλάνε για πολυπολιτισμό και να αδιαφορούν για την βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων; Είναι δυνατόν οι σοσιαλιστές αριστεροί να βιάζονται να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία άνευ όρων στην νεοφιλελεύθερη Ε.Ε; Και όμως είναι. Καμινομπουταρηδες, κουμουνιστοφιλελευθεροι, αμερικανοσοσιαλιστες, καπιταλοαριστεροι και δεξιοδιεθνιστες ανθέλληνες.

Η ύπαρξη του Ελληνικού έθνους τους είναι ενοχλητική και η εθνική κυριαρχία ανεπιθύμητη. Η παγκοσμιοποίηση, η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο πολυπολιτισμός είναι διακηρυγμένοι στόχοι τους. Δεν ξέρω πόσοι ακούνε και πόσοι καταλαβαίνουν τι ακούνε. Η Ελλάδα μια ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΗ επαρχία της Ευρώπης να διοικείται από τους διορισμένους από τραπεζίτες και πολυεθνικές Ευρωπαίους επίτροπους

Δεν ξέρω πόσοι βλέπουν ότι οι πρώτοι που μπήκαν στην βουλή αιφνιδιάζοντας το σύστημα και ζήτησαν την εθνική ανεξαρτησία της χώρας και την επιβίωση των Ελλήνων δεν κατάφεραν να κλείσουν χρόνο έξω από την φυλακή.

Ευτυχώς που έχουμε τους λαοφιλείς πολιτικούς μας και τους αδέκαστους δικαστές μας, που μαζί με τους υψηλού κύρους δημοσιογράφους μας, μας προστατεύουν από τέτοιους ρατσιστικούς παραλογισμούς. Ευτυχώς που έχουμε τον Κάρολο και τον Πάκη που είναι εγγυητές των συνταγματικών δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων εκτός αυτών που επιμένουν ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Ελληνες. Ευτυχώς που υπάρχουν όλοι αυτοί οι καλοί και τίμιοι άνθρωποι που χρέωσαν και τα δισέγγονα μας και υποθήκευσαν όλη την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχουν υποχωρήσει σε όλα τα εθνικά θέματα, έχουν διαλύσει την άμυνα της χώρας, παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία, και έχουν βάλει σε πορεία εξαφάνισης τους Ελληνες. Αυτοί θα προτάξουν τα στήθη τους απέναντι στον φασισμό που θα κατέστρεφε την χώρα αν δεν είχαν προλάβει να το κάνουν οι ίδιοι. Ευτυχώς που υπάρχει ο υπέροχος λαός μας που δεν κρατάει κακία σ όλους αυτούς που έγιναν πλούσιοι από την καταστροφή του και σαν κάλος χριστιανός γυρνάει και το άλλο μάγουλο στα αλεπαλληλα χαστούκια για να μην χάσει τον παράδεισο της παγκοσμιοποίησης..

Αλλιώς κινδυνεύαμε να βρεθούμε με εθνική κυριαρχία και χωρίς μνημόνιο, να διεκδικούμε την χώρα μας για τα παιδιά μας.
Κινδυνεύαμε να χάσουμε την μοναδική ευκαιρία να γίνουμε δούλοι των τραπεζιτών που διοικούν την ΕΕ.
Κινδυνεύαμε να αποκτήσουμε εθνική αξιοπρέπεια και να πάψουμε να είμαστε ευρωσκούληκα.

Και τότε τι θα γινόμασταν;
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση