Πολιτική 15/06/2014

Παίζοντας με τη δικαιοσύνη

Για να μην καταντήσουμε λοιπόν τις πόλεις μας “αοικήτους” δεν πρέπει να αφήνουμε από τεμπελιά, αδιαφορία η ιδεολογική αγκύλωση να αδικούνται συμπολίτες μας. Όσο για τις προσωπικές μας πεποιθήσεις δεν μπορούν να διαμορφώνονται από τα ΜΜΕ που διαθέτει η εξουσία και να συμφωνούμε στην φίμωση του αντιλόγου.
Το πανηγύρι των εκλογών τελείωσε και ο λαός μίλησε, αν και η κατάσταση θυμίζει αυτόν που προσπαθούσε να μάθει τον πισινό του να λέει πρόβατο αλλά αυτός κόλλαγε συνέχεια στο ππρρρ. Μετά από 40 χρόνια ο λαός φαίνεται κολλημένος μεταξύ της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και των παραγώγων τους, όπως άλλωστε τον συμβουλεύουν τα κανάλια των διαπλεκόμενων νταβατζήδων που κόπτονται για την ευημερία του. Λέω “φαίνεται” γιατί στην πραγματικότητα οι συγκυβερνώντες συγκέντρωσαν υπολογιζόμενης της αποχής γύρω στο 16% το οποίο όμως κρίνεται ικανό για το ξεπούλημα όλης της χώρας, εν ονόματι της πλειοψηφίας και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τώρα έχουμε το σόου του ανασχηματισμού που δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους αγωνιούντες για την ενημέρωση μας δημοσιοκαφρους να μας ταλαιπωρούν τ αυτιά με το ποιος πισινός θα καθίσει σε ποια καρέκλα. Βέβαια τίποτε δεν θα αλλάξει με τον ανασχηματισμό, όπως τίποτε δεν άλλαξε και με την αλλαγή κυβερνήσεων και κομμάτων τόσα χρόνια, γιατί όλοι αυτοί είναι στην ουσία εκπρόσωποι της ίδιας πάνω κάτω ολιγαρχίας
Ο τελευταίος κακομοίρης ρουσφετατζής ξέρει πως δουλεύει το σύστημα αλλά όλοι κάνουν ότι το αγνοούν η πείθονται να το αγνοήσουν. Κολλάς αφισσες και κάνεις “αγώνα” για το κόμμα το οποίο όταν έρθει στα πράγματα σε “βολεύει” κάπου και τρως απ τα ελάχιστα που περισσεύουν από την καταβόθρα του Πάγκαλου.

Βάλε στην θέση αυτού του κακομοίρη, τον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο και όλη την παρέα, με τα μέσα προβολής που διαθέτουν, πρόσθεσε και εγχώριους και ξένους τραπεζίτες και εκπροσώπους πολυεθνικών και μετά σκέψου. Αν με μερικές αφισοκολλήσεις και σημαιοκουνήματα βολεύεσαι για μια ζωή, τι γίνεται αν διαθέτεις δυο κανάλια και τρεις εφημερίδες, συν ατελείωτα εκατομμύρια για υποστήριξη των κομμάτων; Πέρα όμως από την μαγική εικόνα των καναλιών όπου οι ανασχηματισμοί και οι κοκορομαχίες των αχυράνθρωπων στην βουλή είναι σοβαρό θέμα, υπάρχει και η πραγματικότητα. Κοντά στους 60 ανθρώπους με 10 περίπου βουλευτές ανάμεσα τους βρίσκονται προφυλακισμένοι, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Τι λόγο μπορεί να έχει κάποιος για την προφυλάκιση του Κούζηλου; Καπετάνιος στο επάγγελμα και με λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς καμιά ένδειξη ότι εμπλέκεται σε κάποιο έγκλημα, μόνο ότι είναι βουλευτής της Χ.Α. Αν πω ότι κλήθηκε σ απολογία από τις ανακρίτριες γιατί σε ομιλία του χρησιμοποίησε “εμπρηστικές” εκφράσεις , θα με πιστέψει κάνεις; Αν σας πω ότι ακόμη και αυτή η ομιλία κακώς του αποδόθηκε γιατί την είχε κάνει άλλος, υπάρχει περίπτωση να μην με πάρετε με τις πέτρες; Που να τα πεις και να σε πιστέψουν; Ποιος θα πιστέψει ότι έστειλαν τον Ηλιόπουλο με πέντε ημερών παιδί στην φυλακή για παράνομη οπλοφορία την στιγμή που τους έδειχνε τη άδεια του όπλου; Ότι έκαναν άρση ασυλίας του Αλεξόπουλου για ραδιοπειρατεία!!!! την στιγμή που κατέθεσε στην βουλή την άδεια του σταθμού; Το ότι οι διώξεις έχουν ποινικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα είναι βεβαία παραμύθι το οποίο καταλαβαίνει και ο πιο ανόητος. Οι ποινικές διώξεις γίνονται στα δικαστήρια και όχι στα κανάλια από όπου έχει εξαφανιστεί η Χ.Α. Παρακολουθώ με αηδία τους γελοίους που κουνάνε το δάκτυλο και κατακεραυνώνουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων στα τηλεπαράθυρα το “ναζιστικό μόρφωμα”, αφού πρώτα έχουν απαιτήσει να μην υπάρχει κανείς εκπρόσωπός του εκεί για να τους απαντήσει.
Τζάμπα μάγκες απέναντι σε δεμένους και φιμωμένους.

Με ακόμη μεγαλύτερη αηδία βλέπω τον Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς να αλληλοσυγχαίρονται για τις διώξεις που όμως υποτίθεται ότι δεν είναι δικό τους κατόρθωμα αλλά της “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο μ αυτά άλλα θα περάσω σε άλλα, ελάχιστα γνωστά και πολύ επικίνδυνα που περιέχονται στην δικογραφία και τα πορίσματα της “δικαιοσύνης” θέλοντας να δείξω σε τι μονοπάτια οδηγείται η δικαιοσύνη προκείμενου να εκτελέσει τις εντολές που έλαβε. Όποιος θέλει μπορεί να βρει τόσο το πόρισμα των ανακριτριών όσο και το πόρισμα του Βουρλιωτη και τις 32 υποθέσεις του Δενδια στο διαδίκτυο για να δει και μόνος του αν σε κάτι δεν λέω την αλήθεια.

Κατ αρχάς, κάποιοι βουλευτές της Χ.Α κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή με σκεπτικό όπως το παρακάτω: Ένα (1) λειόκαννο επαναληπτικό όπλο (καραμπίνα- Pumpaction), με πτυσσόμενο κοντάκιο, μήκους κάννης 53,2 cm και συνολικά(με κοντάκιο πλήρως ανεπτυγμένο) 102,4cm. Η αποθήκη του είναι
χωρητικότητας επτά (7) φυσιγγίων και το όπλο του μπορεί να δεχθεί συνολικά οκτώ (8) φυσίγγια. Το όπλο αυτό, παρότι δέχεται και πυροδοτεί φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ΔΕΝ χαρακτηρίζεται, κυνηγετικό όπλο, καθόσον φέρει πτυσσόμενο, αντί σταθερού, κοντακίου, έχει συνολικό μήκος μικρότερο του ενός (1) μέτρου (με κοντάκιο πλήρως συντετμημένο) και μπορεί να δεχτεί περισσότερο από τρία φυσίγγια, αλλά ΟΠΛΟ, κατ' άρθρο 1 §1 ττερ.α’ του ν. 2168/1993, όπως τροποποιήθηκε με το ν. 3944/2011. Ο νόμος για τα κυνηγετικά όπλα άλλαξε και οι κυνηγοί είναι υποχρεωμένοι να έχουν ένα ειδικό εξάρτημα στο όπλο όταν κυνηγούν που περιορίζει τον αριθμό των φυσιγγίων σε τρία. Φυσικά αν δεν το κάνουν έχουν πρόστιμο αλλά σε καμιά περίπτωση μια οκτάσφαιρη καραμπίνα δεν είναι πολεμικό όπλο.

Όποιος παρατήρησε τον Μπουκουρα στην βουλή πριν τον πάρουν τα ζουμιά έδωσε στα πρακτικά μια βεβαίωση από τον αστυνομικό διευθυντή της Κορίνθου που έλεγε ακριβώς αυτό. Με κάτι τέτοια ακροβατικά βγάλανε όλες τις κυνηγητικές καραμπίνες των βουλευτών της Χ.Α παράνομες και τους κατηγορούν για παράνομη οπλοκατοχή για όπλα που είχαν άδεια. Μ αυτά μάλιστα κατά τις ανακρίτριες ΘΑ εξόπλιζαν και την οργάνωση. Με δέκα δηλωμένες καραμπίνες και αλλά τόσα επίσης δηλωμένα περίστροφα θα κάνανε πραξικόπημα. Συλλαμβάνεσαι λοιπόν ακόμη και αν το κράτος σου δίνει άδεια και αυτό δεν άφορα μόνο την Χ.Α άλλα και όλους τους κυνηγούς που διαθέτουν τέτοια όπλα και είναι χιλιάδες. Ακόμη και για τα δυο τρία όπλα που βρέθηκαν πραγματικά χωρίς άδεια σε δυο βουλευτές, σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται τέτοιας μορφής δίωξη, ενώ είναι σίγουρο ότι αν ψάξουν σ οποιαδήποτε άλλα 18 σπίτια μάλλον θα βρουν περισσότερα.

Έκτος από την οπλοκατοχή για το μόνο που ακόμη και τώρα, μετά από 9 μήνες ερευνών κατηγορούνται όλοι, είναι για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν βρει και τα σχετικά εγκλήματα της. Όποιος θέλει μπορεί να φανταστεί το κατηγορητήριο αν η αντιτρομοκρατική και κυρίως το ΣΔΟΕ έψαχναν για 9 μήνες το ΠΑΣΟΚ η την ΝΔ. Τα παρουσιαζόμενα από τα ΜΜΕ βίντεο με τις παρελάσεις και τις κατασκηνώσεις δυστυχώς γι αυτούς δεν είναι αξιόποινες πράξεις, όπως δεν είναι και οι φωτογραφίες με όπλα από το διαδίκτυο η οι σαγιονάρες του Κασιδιάρη.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αντιμετωπίζουν οι ανακρίτριες την έλλειψη εγκλημάτων από την “εγκληματική οργάνωση”. "δεν είναι δε αναγκαίο να έχουν εξειδικευθεί οι κατ’ ιδίαν πράξεις της ομάδας ή να έχει εκδηλωθεί προς τα έξω δραστηριότητα ή και να έχει σχεδιαστεί και μία ακόμη πράξη, αλλά αρκεί η ύπαρξη της οργάνωσης με τον άνω σκοπό." Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε να κάνεις ούτε καν να σχεδιάσεις εγκλήματα. Αρκεί να τοχεις σκοπό. Μεγαλοφυές!!!! Δεν μας εξηγούν και τι γίνεται στην περίπτωση που είχες σκοπό να εγκληματήσεις αλλά στην πορεία το μετάνιωσες, ούτε γιατί μια τόσο “δεμένη” υπόθεση με δεκάδες (η εκατοντάδες κατ άλλους) πιστοποιημένα εγκλήματα χρειάζεται τέτοιες νομικές ακροβασίες. Μασώντας φύλλα δάφνης προβλέπουν τα μελλούμενα και διαβάζουν “καρδιές και νεφρά”.

Και όχι μόνο συλλαμβάνουν οι πύθιες τις δικαιοσύνης τους εγκληματίες πριν εγκληματήσουν η σχεδιάσουν καν να το κάνουν,αλλά απειλούν και όσους δεν είναι προφήτες και δεν πήραν είδηση τι είχαν στο μυαλό τους. "Μέλος της οργάνωσης αυτής είναι εκείνος, που υποτάσσει τη βούλησή του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι αναγκαία και η προσωπική συμμετοχή του στις κατ’ ίδιαν πράξεις της οργάνωσης. Η ένταξη του μέλους εκδηλώνεται με την ενεργητική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες της εγκληματικής ομάδας, με την αποδοχή των σκοπών της, ενώ μπορεί να εκδηλώνεται με τη συμμετοχή σε στρατιωτική εκπαίδευση, εορταστικές συναθροίσεις, σε ομιλίες κλπ, με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων με την προπαγάνδα υπέρ της οργάνωσης, με τη χρηματοδότηση ή με άλλες παροχές προς αυτή, με την προσέλκυση νέων μελών ή με άλλου είδους στήριξη της οργάνωσης".

Αν λοιπόν κάνετε κάτι απ αυτά οι ανακρίτριες μπορεί να σας θεωρήσουν μέλος όχι του κόμματος άλλα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό τους, το κόμμα μπορεί να είναι ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ και εγκληματική οργάνωση, άρα και οποίος υποστηρίζει το κόμμα υποστηρίζει συγχρόνως και τα εγκλήματα (που είχαν σκοπό να κάνουν). "Σύμφωνα με τις παραπάνω νομικές σκέψεις και σε συνδυασμό με το άρθρο 29§1 του Συντάγματος, ένα πολιτικό κόμμα, που λειτουργεί και παρίσταται με βουλευτές στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την πληθυσμιακή ομάδα του λαού που τους επέλεξε, μπορεί, συγχρόνως, να είναι και εγκληματική οργάνωση. Και τούτο καθ’ όσον στο άρθρο 29 §1 του Συντάγματος ορίζονται τα εξής: «Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος." Εδώ φαίνεται ότι οι ανακρίτριες εγκατέλειψαν την προσπάθεια να βρουν εγκλήματα για την “εγκληματική οργάνωση” και βάζουν μπρος το έγκλημα της ανατροπής του πολιτεύματος. Τέτοια απελπισία!!!!

Κατ αρχάς δημιουργείται το ερώτημα, αν το κόμμα είναι και εγκληματική οργάνωση γιατί πιάνεις τους βουλευτές που σε μερικές περιπτώσεις δεν είχαν και οργανική σχέση μ αυτό και όχι τα οργανωμένα από χρονιά μέλη, που δεν έγιναν βουλευτές; Τελικά πιο είναι το έγκλημα; Να μετέχεις ενεργά στο κόμμα/οργάνωση η το να είσαι βουλευτής; Επίσης, αν οι κυρίες αυτές έχουν δικαίωμα να κρίνουν ποιο κόμμα εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργιά του δημοκρατικού πολιτεύματος και πιο όχι, υποθέτω ότι μπορούν και οποιεσδήποτε άλλες.

Μια και οι δικαστές ούτε για κλίση τροχαίας δεν μπορούν να συμφωνήσουν και βγάζουν διαφορετικές αποφάσεις σε διαφορετικά δικαστήρια θα είχε πολύ πλάκα να τους δοθούν τέτοια δικαιώματα. Μετά την εμπειρία μας από τους συνταγματολόγους που γνωμοδοτούν πάντα με βάση την επιστήμη τους ότι βολεύει το κόμμα τους,θα είχε ενδιαφέρον να αφεθούν οι εισαγγελείς να αποφασίζουν κατά το δοκούν ποιο κόμμα είναι δημοκρατικό και ποιο όχι προφυλακίζοντας όλους τους βουλευτές του. Και μάλιστα όχι με το τι λέει ένα κόμμα άλλα τι υποψιάζονται ότι πιστεύει πραγματικά
" με βάση: α) της αρχές, τις οποίες, πράγματι -και όχι κατ’ επίφαση- εξυπηρετεί,"

Και με δικαιολόγηση σαν και την παρακάτω που προσπαθεί να νομιμοποιήσει την ανάμιξη των δικαστών σε ιδεολογικά θέματα. "Χωρίς τις ανωτέρω ποινικές διατάξεις, θα έμεναν εκτός του ποινικού ελέγχου επικίνδυνες δραστηριότητες, οι οποίες ως εκ της φύσεως ή του συναφούς πλαισίου τους, προσβάλλουν σοβαρά τη χώρα, όταν οι δράστες τις διαπράττουν, με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά έναν πληθυσμό, να εξαναγκάσουν αδικαιολόγητα τις δημόσιες αρχές να
εκτελέσουν οποιαδήποτε πράξη ή να απόσχουν από την εκτέλεσή της ή να αποσταθεροποιήσουν σοβαρά ή να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις πολιτικές, συνταγματικές, οικονομικές ή κοινωνικές δομές μιας χώρας."

Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε να συλληφθεί ως εγκληματίας οποιοσδήποτε διαδηλωτής διεκδικεί οτιδήποτε πιέζοντας τις αρχές και δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις και σαν εγκληματική οργάνωση οποίο κόμμα τον υποστηρίζει. Εκεί όμως που θα έπρεπε να είχαμε άμεσες ομαδικές συλλήψεις είναι η περίπτωση των τριών τελευταίων κυβερνήσεων, που φοβερίζοντας τον λαό με την χρεοκοπία ξεχαρβάλωσαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα, καταστρέφοντας όντως τις πολιτικές, συνταγματικές,οικονομικές και κοινωνικές δομές. Προσέβαλλαν την χώρα και το λαό της και ανάγκασαν τις δημόσιες αρχές, ακόμη και το ΣΤΕ να πάρουν αποφάσεις όχι σύμφωνα με το σύνταγμα άλλα για το “δημόσιο συμφέρον” υπό την απειλή της χρεωκοπίας και της εξόδου από το Ευρώ.
Στο τέλος του πορίσματος των ανακριτριών παρατίθενται κάποιες από τις υποθέσεις του Δενδια χωρίς όμως κανένα στοιχείο ότι αυτές συνδέονται με τους προφυλακισμένους βουλευτές η το κόμμα γενικά. Απλώς επειδή κάποιοι διέπραξαν εγκλήματα κατά αλλοδαπών η αριστερών πρέπει η Χ.Α να είναι εγκληματική οργάνωση.

Δεν εξηγείται βέβαια τι λόγο είχε ένα κόμμα σε θεαματική άνοδο να μπλέκει σε τέτοιες καταστάσεις και τι είχε να κερδίσει από τους φόνους πέντε έξη Ασιατών και ενός αριστεριστή ούτε μέτρησε τις πάμπολες δηλώσεις του κόμματος για το άσκοπο τέτοιων ενεργειών και την καταδίκη ΟΛΩΝ των σχετικών επιθέσεων. Οι δράστες των εγκλημάτων που αρχικά βαφτίστηκαν “μέλη” (ακόμη και οι μη συλληφθέντες και άγνωστοι δράστες) ξέπεσαν τελικά σε “υποστηρικτές” της Χ.Α. Παρόλο που από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αναρωτιέμαι τι περίεργο υπάρχει στο να ψήφιζαν όντως αυτοί οι άνθρωποι ένα εθνικιστικό κόμμα. Οι μπαχαλακηδες που καίνε κάθε τόσο ότι μπορούνε με η χωρίς ανθρώπους μέσα και οι τρομοκράτες προτιμάνε αριστερά κόμματα τα οποία μάλιστα πολύ χλιαρά τους καταδικάζουν. Οι βολεψάκηδες και οι ρουσφετατζηδες και τα πάσης φύσεως λαμογια προτιμάνε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ συνήθως.

Δεν συλλαμβάνουμε την ηγεσία του κόμματος γιατί κάποιοι οπαδοί στα πλαίσια των δικών τους αντιλήψεων, παρανομούν και αν θέλαμε να κατηγορήσουμε για χάιδεμα αυτών των οπαδών από τα κόμματα πάλι ο Συριζα η η ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πολύ χλιαρά καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες,θα ήταν μόλις πίσω από τα κόμματα εξουσίας που τα λαμόγια τους τα αποδέχονται, τα καλύπτουν και τα χρησιμοποιούν πλήρως. Η Χ.Α πουθενά δεν φάνηκε να επικροτεί η να μην καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε παρανομία η εγκληματική πράξη, ούτε παραβρέθηκαν ποτέ μέλη της σε δίκες σαν μάρτυρες οι δικηγόροι εγκληματιών, ούτε με οποιονδήποτε τρόπο στήριξαν η βοήθησαν κανέναν.

Τέλος στο πόρισμα περιέχονται και καμιά κατοσταριά καταθέσεις από κομματικούς αντιπάλους ((το μισό κοινοβούλιο συν κάποιοι δήμαρχοι και δημοσιογράφοι) οι οποίοι όμως το πολύ πολύ κατηγορούν για κακή συμπεριφορά και τα γνωστά παραμύθια περί ναζί και φασιστών. Αξίζει να επισημάνουμε ότι όταν μιλάμε για τις 32 “υποθέσεις Δενδια” εννοούμε στην ουσία καμιά εικοσαριά σαχλαμάρες που μπήκαν μόνο και μόνο για να ακούγονται πολλές και γύρω στις δέκα που αφορούν εγκλήματα. Οι εκατοντάδες και χιλιάδες βίαιες επιθέσεις και οι καθημερινοί φόνοι όπως μας πιπιλάνε το μυαλό τα κανάλια και οι συνεργαζόμενοι “λαϊκοί αγωνιστές” της αριστεράς βρίσκονται μόνο στο μυαλό τους.

Ακόμη και ο Δενδιας δεν μπόρεσε να βρει άλλες όπως ούτε και οι ανακρίτριες. Σ'αυτές περιλαμβάνονται και κάποιοι φόνοι των οποίων τα κίνητρα ελέγχονται ως ρατσιστικά, πράγμα που δεν λέει και τίποτε σε μια κοινωνία που κατηγορεί σαν ρατσιστές τους υποφέροντες τα πάνδεινα κάτοικους του κέντρου που αντιδρούν. Ένας Πακιστανός ποδηλάτης π.χ έκλεισε ένα αμάξι με δυο Ελληνες οι οποίοι το θεώρησαν σωστό να τον κτυπήσουν θανάσιμα. Είναι ρατσιστικό έγκλημα; Ίσως. Πάντως κανένας λογικός (ούτε και παράλογος νομίζω) άνθρωπος δεν θα υποστήριζε ότι πήραν εντολή από τον Μιχαλολιακο.

Κατά την γνώμη μου οι Ελληνες έχουν δείξει τεράστια αυτοσυγκράτηση και γαϊδουρινή υπομονή και οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών σχετικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην χωρά είναι εξωφρενικά λίγες. Άρα συνοψίζοντας οι κ. ανακρίτριες μας λένε ότι η εγκληματική οργάνωση Χ.Α δεν μπορεί να συσχετισθεί με κάποιο έγκλημα, θέλει όμως να καταλύσει την δημοκρατία. Εκτός ότι το Σύνταγμα μας δεν προβλέπει τέτοιες αρμοδιότητες ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, θα ήταν και εξαιρετικά επικίνδυνο να δεχτούμε ότι ένας εισαγγελέας μπορεί να αποφασίζει ποιο κόμμα λέει αλήθεια και ποιο ψέματα. Αυτό σημαίνει απλά,ότι δεν βρήκαν τίποτε άλλο να της φορτώσουν και μπαίνουν σε απαγορευμένα γι αυτές μονοπάτια όπου δικαστές κρίνουν τις ιδεολογίες των κομμάτων και μάλιστα όχι αυτές που εκφράζονται από τα ίδια αλλά αυτές που θεωρούν οι δικαστές ως πραγματικές.

Για την ακρίβεια αντιγράφουν τις θέσεις ενός πλαστού δήθεν καταστατικού της Χ.Α που παρέδωσε ο αριστερός δημοσιογράφος Ψαρρας και έγινε δεκτό αβασάνιστα και χωρίς από πουθενά να αποδεικνύεται η γνησιότητά του, ενώ αγνοήθηκαν τα καταστατικά του κόμματος που έχουν κατατεθεί επίσημα από το 1983 στον Άρειο Πάγο. Βάσει αυτού του “στοιχείου” ο Βουρλιωτης συνέλαβε ξημερώματα με την διαδικασία του αυτοφώρου!!!! τους βουλευτές και τον αρχηγό της Χ.Α που προφανώς ροχάλιζαν εγκληματικά και κατά τον σεβαστό εισαγγελέα έπρεπε να συλληφθούν επ αυτοφόρω. Εγώ πάντως αν ήμουν δικαστής με τέτοια εξουσία θα φυλάκιζα όλη την Ελλάδα γιατί το πολίτευμα μας ούτε κοντά δεν πέρασε από δημοκρατία και όλα τα κόμματα είναι εχθροί της.

Οι εγκληματικές οργανώσεις που λέγονται κόμματα προσπαθούν να βάλουν στο χέρι το δημόσιο χρήμα και σ αυτό συνεταιρίζονται με δικαστές καναλαρχες, τραπεζίτες και λοιπούς και υποστηρίζονται από διάφορους ρουσφετατζηδες και παρτακηδες που ήξεραν ότι τα κόμματα που υποστήριζαν αποτελούνταν από κλέφτες και ψεύτες άλλα έπαιρναν μέρος στις εκδηλώσεις τους και προπαγάνδιζαν με σκοπό το κέρδος των κομματικών φίλων εις βάρος του υπολοίπου λαού. Τελικά παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία σε Γερμανούς επίτροπους και τοκογλύφους και την χώρα σε ορδές εκατομμυρίων λαθρομεταναστών προς λεηλασία. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι τα όπλα που χρησιμοποιούνται από την εξουσία εναντίον ενός, μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και εναντίον άλλων, όχι μόνο κομμάτων άλλα και ιδιωτών, γι αυτό και δεν πρέπει οι πολίτες να αφήνουν το κράτος να παρανομεί εφόσον δεν θέλουν να καταλήξουν να ζουν σε ζούγκλα πράγμα που ήδη ισχύει και χειροτερεύει συνεχώς.

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΝ ΜΕΝ ΑΟΙΚΗΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝ ΑΙΣ ΑΚΡΙΤΟΙ ΤΙΝΕΣ ΑΠΟΛΛΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΓΝΟΕΙΝ Δ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΙΟΥΣΙΝ ΟΙ ΜΗ ΚΟΙΝΗΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑΝ ΤΟΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕΣ.

Και νομίζετε ότι είναι αβίωτη η ζωή στις πόλεις που κάποιοι πολίτες εκτελούνται χωρίς δίκη, αγνοείτε όμως ότι αυτό ακριβώς κάνουν αυτοί που δεν παρέχουν ίση εύνοια στους δικαζόμενους.

Ισοκράτης

Για να μην καταντήσουμε λοιπόν τις πόλεις μας “αοικήτους” δεν πρέπει να αφήνουμε από τεμπελιά, αδιαφορία η ιδεολογική αγκύλωση να αδικούνται συμπολίτες μας. Όσο για τις προσωπικές μας πεποιθήσεις δεν μπορούν να διαμορφώνονται από τα ΜΜΕ που διαθέτει η εξουσία και να συμφωνούμε στην φίμωση του αντιλόγου. “ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ”. Μη δικάσεις καμμιά δίκη πριν ακούσεις την άποψη και των δυο πλευρών.
Πολύ περισσότερο όταν η μια πλευρά αποτελείται από πασίγνωστους ψεύτες και απατεώνες.

Δεν έχω πρόβλημα με την δίωξη κάποιων “υπόπτων” που ελέγχονται από την δικαιοσύνη αφού κατά την γνώμη μου ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι ύποπτοι εφ όσον διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να ελέγχονται προληπτικά. Έχω προβλημα με όλα τα υπόλοιπα παράνομα και αντισυνταγματικά που γίνονται από την κυβέρνηση για να εξοντώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, όπως την φίμωση από ιδιωτικά και κρατικά ΜΜΕ, προφυλακίσεις χωρίς καμιά σοβαρή αιτιολόγηση, κυνήγι αποκλειστικά των βουλευτών και όχι των μελών της υποτιθέμενης εγκληματικής οργάνωσης, απαγόρευση άσκησης των βουλευτικών καθηκόντων, παράνομες συλλήψεις με διαδικασία αυτόφωρου, διαρροές προσωπικών δεδομένων από την δικογραφία προς τα κανάλια για εντυπωσιασμό, απειλές από την εισαγγελέα του Α.Π σε οποίον βγάλει άλλο βίντεο όπως του Μπαλτακου που να αποδεικνύει ότι η ίδια είναι επίορκος και η κυβέρνηση επεμβαίνει ωμά στην δικαιοσύνη, δηλώσεις όλων των ανωτάτων αξιωματούχων για ναζί, δολοφόνους, εγκληματίες που επηρεάζουν την δικαιοσύνη, διορισμό συζύγου στελέχους της ΔΗΜΑΡ για ανακρίτρια, καθώς και του γνωστού ΠΑΣΟΚατζη εισαγγελέα Βουρλιωτη ο οποίος ως συνεργάτης του υπ. Δικαιοσύνης Πετσαλνικου είχε επιμεληθεί και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών κ.α.

Άλλο πράγμα είναι να ερευνήσει η δικαιοσύνη (έστω και καθ υπόδειξή) κάποιες καταγγελίες και άλλο αυτό το αίσχος. Η αδιαφορία δε των πολιτών για την καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων ενός πολίτικου κόμματος και των βουλευτών του, στρώνει το χάλι για ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση της δικαιοσύνης. Ήδη ετοιμάζονται και άλλα φωτογραφικά νομοσχέδια που θα εφαρμοστούν εναντίον της Χ.Α προς το παρόν και κανένας δεν ξέρει εναντίον ποιου στο μέλλον.

Αυτά, όταν για τους υπολοίπους δεν γίνονται ούτε καν οι εξόφθαλμα απαιτούμενες έρευνες, όταν ο Καραμανλής η ο Παπανδρέου θεωρείται υποτιμητικό να παραστεί έστω και σαν μάρτυρας σε μια εξεταστική επιτροπή της βουλής ενώ θα έπρεπε να τους έχουμε κρεμάσει απ τα αχαμνά μέχρι να μας πουν γιατί και πως μας κατέστρεψαν, όταν για το βίντεο Μπαλτακου διώκεται ο Κασιδιάρης ενώ για την διαρροή όλου του ανακριτικού υλικού και τα προσωπικά αρχεία των μελών της Χ.Α που κυκλοφορούν παντού δεν κουνιέται φύλλο και άλλα που δεν έχουν τελειωμό.

Όσο γι αυτούς που βλέπουν τι γίνεται αλλά νομίζουν ότι πρέπει η Χ.Α να εξοντωθεί με κάθε μέσον για το καλό δήθεν της δημοκρατίας να έχουν υπ όψιν τους ότι: ΟΥΔΕΝ ΟΥΘ ΟΣΙΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΝ ΕΣΤΙΝ ΤΩΝ ΜΗ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΜΕΝΩΝ. Τίποτε δεν είναι όσιο ούτε καλό από όσα πράττονται και λέγονται άνευ δικαιοσύνης.

Ο Ισοκράτης δεν ήταν βλάκας, ούτε ρομαντικός. Ήξερε πολύ καλά πως τα κράτη δεν κινδυνεύουν από καμιά Χ.Α άλλα από την επικράτηση της ανομίας.
Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

+1 #1 citizen 15-06-2014 18:22
'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφετ αι διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.' Μιάς και σου αρέσει ο Ισοκράτης! Πίσω στις τρύπες σας...<λείπει κείμενο>.

(οι χαρακτηρισμοί αφαιρέθηκαν βάση κανονισμών της ιστοσελίδας - το σχόλιο αναρτάται)
Παράθεση
0 #2 ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 16-06-2014 08:48
Ο Ισοκρατης ομως, μιλουσε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ελεγε πολυ σωστα. Ο λαος ΜΟΝΟΣ του και ΟΛΟΣ, οδηγηθηκε σ αυτα τα λαθος μονοπατια, κατεστρεψε την δημοκρατια του και εδωσε την ευκαιρια σε καποιους να ειναι πιο "ισοι¨ απο τους υπολοιπους στρωνοντας το χαλι για τους ολιγαρχικους.
Εσυ μιλας για μια ολιγαρχια που εδωσε το δικαιωμα ΜΟΝΟ στους δικους της να αυθαδιαζουν, να μιλανε, να παρανομουν, να τα σπανε οποτε γουσταρουν και να τα τρωνε με την παρεα του Παγκαλου.
Οι υπολοιποι ποτε δεν ειχαν αυτα τα προνομια και αυτο ακριβως λεει το αρθρο.
Οι πρωτοι δε που τολμησαν να διεκδικησουν την εξουσια απο την ολιγαρχια που την κατεχει με την μορφη των κομματων, δεν εχουν δικαιωμα ουτε να ανασαινουν και επι 9 μηνες ειναι προφυλακισμενοι οι ηγετες ενος κομματος ενω ολος ο κρατικος μηχανισμος ψαχνει κατι για να τους φορτωσει.
Τωρα βεβαια μετα απο το βαθυστοχαστο σχολιο σου και την καταριψη ολων των επιχειρηματων μου ενα προς ενα θα πρεπει κανονικα να αναθεωρησω τις αποψεις μου.
Δεν θα το κανω ομως, γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι φασιστες. Δεν χαμπαριαζουμε απο διαλογο και σαχλαμαρες.
Κριμα μονο που λογοκριθηκε το κειμενο σου. Ισως τα προσθετα "επιχειρηματα" σου με πειθανε.
Παντως μπορεις να ανατρεξεις στην σελιδα JALEGOLDENDOWN οπου βρηκα και το πορισμα να το διαβασεις και μονος σου.
Προκειται για μια ομαδα "αντιφασιστων" δικηγορων που συμμετεχουν εθελοντικα σαν πολιτικη αγωγη στις δικες "ρατσιστικων" εγκληματων.
Να τους δωσεις και χαιρετισματα απο μενα και να τους πεις οτι ακομη περιμενω απαντηση.
Μην νομισεις οτι το οτι δεν βρισκεις επιχειρηματα οφειλεται στην αγνοια σου.
Ουτε κι αυτοι ουτε και κανενας αλλος εχει βρει κατι να μου πει.
Και να εισαι σιγουρος οτι δεν εχω αφησει κανεναν πολιτικο δημοσιογραφο,κα θηγητη η απλο αριστερο μπλοκερ που μπορεσα να βρω. Οσοι εξακολουθουν να δημοσιευουν τα σχολια μου φροντιζουν να τα αγνοουν.
Εγω λοιπον δεν σκοπευω να παω πισω στην τρυπα μου, αλλα θα προκαλεσω και σενα και οποιον αλλο αντεχει στον διαλογο να βγει απο την δικη του.
Το οτι εγραψα ολοκληρο κατεβατο για να σε πεισω απλως οτι πρεπει να ακους και τις δυο πλευρες πριν αποφασισεις και το μονο που εχεις να προσφερεις ειναι λιγος κακοποιημενος Ισοκρατης και βρισιες δειχνει οτι και το ονομα που διαλεξες ειναι παραπλανητικο.
Δεν εισαι πολιτης ουτε επιδιωκεις να γινεις.
Εισαι προβατο που οι βοσκοι του κοπαδιου του απαγορευσαν να βγει απο την στανη.
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση