Πολιτική 21/04/2017

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αλέξης αγαπητοί Συριζαίοι Δήμαρχοι!!

Να υπενθυμίσω βέβαια, πως το άρθρο γράφει ‘’χωρίς να χρειάζεσαι εκατομμύρια’’ απλά θα υπενθυμίσω πως η Λυρική Σκηνή και η Βιβλιοθήκη κόστισαν σχεδόν 600 εκ ευρώ και για να μην λέμε ανακρίβειες θα ήταν καλύτερα να δούμε με προσοχή το κόστος συντήρησης του Πάρκου μόνο το οποίο ανέρχεται σε κάποια εκατομμύρια το χρόνο.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αλέξης αγαπητοί Συριζαίοι Δήμαρχοι !! Λαβή του εν λόγου άρθρου και παραπόνου είναι ένα άρθρο που διάβασα σε μια σελίδα, πως η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου οραματίζεται να κάνει τον Ασύρματο, Σταύρος Νιάρχος.

Δεν λέω τα όνειρα είναι καλά και όμορφα, όταν όμως τα χρησιμοποιείς επανειλημμένα για να επηρεάσεις τον κόσμο που σε στηρίζει, τότε παύουν να είναι όνειρα αποτελούν μέρος του καθημερινού πολιτικού λαϊκισμού.
Επαναλαμβάνω τα λόγια του άρθρου ο «Νιάρχος του Μπραχαμίου» θέλει να κάνει τον Ασύρματο η Ανδρούτσου!

Έναν απέραντο πολυχώρο με το πράσινο να κυριαρχεί, ονειρεύεται τον Ασύρματο, η δήμαρχος Aγίου Δημητρίου,  Μαρία Ανδρούτσου.

Και παίρνει ιδέες από το «Σταύρος Νιάρχος», γιατί στα 78 στρέμματα, χωρίς να χρειάζεσαι εκατομμύρια, μπορείς να δημιουργήσεις χώρους αναψυχής, τουλάχιστον σαν το άλσος της γειτονικής Νέας Σμύρνης, να χαίρεται ο κόσμος να αθλείται και να βολτάρει.

«Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ιδέες για τον δικό μας Ασύρματο!» έγραψε στη σελίδα της στο facebook, ανεβάζοντας παρακαλώ 19 φωτογραφίες!
78 Στρέμματα πρασίνου, με δύο εργάτες πρασίνου που δεν προλαβαίνουν να καθαρίσον ούτε καν τα παρτέρια , ούτε καν οι παιδικές χαρές, ούτε καν τα σχολεία, τα νήπια και τα προνήπιακα προαύλια, περιμένοντας να πάρουμε συμβασιούχους 8 μηνών μέσω του ΕΣΠΑ, εμείς ονειρευόμαστε να κάνουμε τον Ασύρματο Σταυρός Νιάρχος.

Να υπενθυμίσω βέβαια, πως το άρθρο γράφει ‘’χωρίς να χρειάζεσαι εκατομμύρια’’ απλά θα υπενθυμίσω πως η Λυρική Σκηνή και η Βιβλιοθήκη κόστισαν σχεδόν 600 εκ ευρώ και για να μην λέμε ανακρίβειες θα ήταν καλύτερα να δούμε με προσοχή το κόστος συντήρησης του Πάρκου μόνο το οποίο ανέρχεται σε κάποια εκατομμύρια το χρόνο.
Έτυχε να είμαι ένας εξ αυτών που ξενύχτησαν για να φτιαχτεί όλο το πάρκο με τα καλά και τα κακά του, μου είναι λοιπόν δύσκολο να δεχτώ να χρησιμοποιεί κάποιος έτσι απλά τις εργασιακές ώρες χιλιάδων ανθρώπων απλά για ένα καπρίτσιο.

Σαφές και όλοι μας θέλουμε να δούμε τον ΑΣΎΡΜΑΤΟ κόσμημα του Άγιου Δημητρίου, με σωστή όμως υποδομή για τα παιδιά μας, για όλους μας και ναι ίσως φανεί ειρωνικό, αλλά το Σταυρος Νιάρχος φέρνει και έσοδα, με την καφετέρια, με την είσοδο στην Λυρική Σκηνή, τα εισιτήρια, την Βιβλιοθήκη και τις  συνδρομές.

Και ρωτώ, τόσα χρόνια γιατί δεν έγινε ένα αναψυκτήριο στην άκρη του Ασυρμάτου, παρά δόθηκε άδεια σε περίπτερο έξω από τον Ασύρματο και γύρω γύρω είναι γεμάτο με εστιατόρια και φούρνους και αντί τα έσοδα να πηγαίνουν στον Δήμο για αναδιανομή σε κοινωνικές δομές απλά να έχουμε όσο κομμάτι έχουμε του Ασύρματου και να σαπίζει;

Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση