Βλάχος Πασχάλης

Βλάχος Πασχάλης

Τομέας Ειδίκευσης: Διοικήση Επιχείρησων

Γνωριμία με τον Συντάκτη:
 Ονομάζομαι Πασχάλης Βλάχος, γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι 36 ετών. Κατοικώ με την σύζυγό μου και τα τρία μου παιδιά στην Αθήνα. Είμαι κάτοχος διπλώματος στην Διοικήση Επιχείρησων με ειδικότητα στο Διεθνές Εμπόριο, κάτοχος διπλώματος  Γαλλικής γλώσσας απο το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών καθώς και κάτοχος αντίστοιχου Αγγλικού Διπλώματος. Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζομαι ανελλιπώς σε μεγάλες Πολυεθνικές σε κύριες οργανικές θέσεις. Στόχος μου είναι να επιδιώξω για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες το δικαίωμα του ονειρεύεσαι...μεσα από την γραφή,μέσα από την καθημερινή τριβή , μέσα από την πράξη.Όλοι μας ανεξαρτήτως ηλικίας, κομματικής ταυτότητας έχουμε δικαίωμα να ονειρευτούμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις φανερές και κρυφές φιλοδοξίες μας. Για εμάς, για τα παιδιά μας για τα εγγόνια μας.....για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Κοινωνία 05/07/2017

Να γιατί…

Να γιατί στην χώρα μας κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω. Ακολουθεί παράθεση πραγματικών γεγονότων.

Κοινωνία 10/05/2017

Γεια σου Άρχοντα Ιβάν

Γεια σου άρχοντα Σαββίδη, άρχοντα που θα μας σώσεις.

Πολιτική 21/04/2017

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αλέξης αγαπητοί Συριζαίοι Δήμαρχοι!!

Να υπενθυμίσω βέβαια, πως το άρθρο γράφει ‘’χωρίς να χρειάζεσαι εκατομμύρια’’ απλά θα υπενθυμίσω πως η Λυρική Σκηνή και η Βιβλιοθήκη κόστισαν σχεδόν 600 εκ ευρώ και για να μην λέμε ανακρίβειες θα ήταν καλύτερα να δούμε με προσοχή το κόστος συντήρησης του Πάρκου μόνο το οποίο ανέρχεται σε κάποια εκατομμύρια το χρόνο.

Πολιτική 17/11/2016

E Κακοιμοίρη άνθρωπε

Ίσως ήσουν πολύ λίγος, πολύ μικρός όπως και παραμένεις λίγος για τον Ελληνικό λαό.
Κοινωνία 09/09/2016

Με ενα σμπάρο δυο τριγώνια

Αναφορικά με την διαδικασία του διαγωνισμού αφού τέλειωσε η διαδικασία γιατί δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα πρακτικά και όλοι οι όροι;.

Εκπαίδευση 20/05/2016

Δωρεάν μαθήματα πολιτικής διαμελισμού

Μπράβο, Μπράβο κ. Φίλη που καταργείτε και την Πληροφορική από τα σχολεία.. διότι τι να την κάνεις την Πληροφορική όταν όλος ο κόσμος αναφέρεται σε ορολογίες και τεχνολογίες όπως, Cloud, Big Data Analytics, Voip , IP telephony, Data Center, 4G, 5G και τόσες άλλες Τεχνολογίες.
Πολιτική 09/03/2016

Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα

Ένα δεύτερο χάσμα στην ταλαιπωρημένη Ελληνική κοινωνία. Αλλά αυτό δεν αγγίζει τα ακριβά κοκτέιλ του Κολωνακίου , ούτε τους Chesterfield καναπέδες του Μεγάρου Μαξίμου.
Πολιτική 14/01/2016

Γιατί με τον Κυριάκο;

Ας βρούμε επιτέλους τα ελάχιστα που μας ενώνουν και αυτά μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τα βρεί και να συνθέσει τα κομμάτια του Πάζλ.
Οικονομία 14/12/2015

Δουλείες του Ποδαρίου

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται πολύ ποιο κάτω των περιστάσεων και αποδεικνύει μάλιστα πως πήγε για άλλη μια φορά ξυπόλητη στα αγκάθια για διαπραγμάτευση με τοιν τροικα.
Διεθνή 04/12/2015

Est ce que nous sommes en guerre? Le debut de la troisieme guerre modiale a commence?

Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν όπου ακόμα και λαοί που σφαγιάζουν το Ισλάμ με όλη την σημασία της λέξεως συντάσσονται μαζί με την Ευρωπαική Πολιτική.
Σελίδα 1 από 3