Ευγενικού Ματίνα

Ευγενικού Ματίνα

Τομέας Ειδίκευσης: Παιδαγωγικό

Γνωριμία με τον συντάκτη:
Γεννήθηκε το χίλια εννιακόσια ογδόντα κάτι στην Πάτρα. Στην παιδική της ηλικία της άρεσαν τα κόμικς και διάβαζε τα ξενέρωτα βελγικά (τεν-τεν & αστερίξ). Σπούδασε στο Φ.Π.Ψ. στα Γιάννενα παιδαγωγός, ενώ θα 'ταν καλύτερα να έτρωγε σποράκια δίπλα στη λίμνη. Ασχολείται με τα πολιτικά, εξωκομματικά και την εκνευρίζει που δεν παίζει κανείς τα φύλλα, παρά ανακατεύουν μια τράπουλα. Στα χαρτιά δε της αρέσουν οι Ρηγάδες του ΚΚΕ και οι Παπάδες της ακροδεξιάς.
 
Προσωπικό γνωμικό: Τον στηρίζω γιατί όταν τα 'βαλε με το σάπιο σύστημα, διέπονταν από μια "ιδεολογία". Κι όταν λέω ιδεολογία εννοώ ένα βαθύ προσωπικό συμφέρον.
Κοινωνία 09/03/2015

Ημέρα της γυναίκας - ο Kill Bill των εορτών

Ευτυχώς περάσαμε την εποχή που μας δίναν με συνοικέσιο, που μας βγάζαν τα σεντόνια με τα αίματα έξω, που δίναν και ένα σπίτι δώρο μαζί με 15 πρόβατα για να είμαστε καλύτερη προσφορά.
Κοινωνία 16/06/2014

Εσύ γιατί αγωνίστηκες πατέρα

Όπως εγώ λειτουργώ σε ένα ευνομούμενο κράτος και δε βγάζω την σεξουαλικότητα μου βόλτα στο δρόμο μπροστά σε παιδάκια και ανθρώπους, γιατί σέβομαι την δημόσια αιδώ, έτσι θα πρέπει και εσύ/εσείς που "παλεύετε για ελευθερία" να σεβαστείτε τη δική μας!