Καραζήσης Κωνσταντίνος

Καραζήσης Κωνσταντίνος

Τομέας Ειδίκευσης : Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων.

Γνωριμία με τον Συντάκτη : Γεννήθηκε στην πόλη του Βόλου το 84. Τελείωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και συνέχισε τις σπουδές του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο City Univercity of London. Υπήρξε τραπεζικός και αφού παραιτήθηκε, συνεχίζει στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Είναι μεγάλος μπασκετμπολίστας...άλλα τον 'έφαγαν τα κυκλώματα. Στον ελεύθερο χρόνο του πετάει φελλούς σε βαρέλια, καθώς περιμένει το ουίσκι ωριμάσει. Όποτε τα βρίσκει δύσκολα άπαντα με στωικότητα "κάνεις δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτα".

Οικονομία 12/02/2016

The new age old agrotis - Broke is the new rich

Ανέβαινε το “Γελαστό Παιδί” στα τρακτέρ και παρίστανε τον Μαρίνο Αντύπα και υπόσχονταν να διαγράψει “με έναν νόμο” όλα τα μέτρα του κακού Μνημονίου. Να τους επαναφέρει στην πρότερη τάξη και ρέγουλα. Και οι αγρότες τον πίστεψαν και τον ψήφισαν.
Οικονομία 19/07/2015

FIXXXER - Welcome to California

Γιάνη ξεκόλλα και φύγε απ’ την χώρα!!! Είσαι πολύ μπροστά. Μας αδικείς και αδικείσαι…
English Section 06/04/2015

Scour the Web for the best deal? What businesses should know

The literature suggests that satisfaction is related to loyalty. In general, loyalty necessitates satisfaction, but satisfaction does not always lead to loyalty.
Οικονομία 14/03/2015

Εξυπνάδες ΙΙ

Δεν θα έχει Σαμαρά και μαγκιά. Ψευτονταϊλίκι και σοφίες. Γεωργιάδη, Λαζαρίδη, Κρανιδιώτη και λοιπούς. Όχι. Δεν υπάρχει τίποτα το εξελιγμένο στην σκέψη τους.
Οικονομία 05/01/2015

Μεγαλύτερη Πίτα ή Μεγαλύτερο Κομμάτι;

Θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστεί το θέμα της τόσο μεγάλης ανεργίας και μετά το ασφαλιστικό καθώς σύμφωνα με την στατική εικόνα των ασφαλιστικών ταμείων σήμερα έχουμε 20δις εισφορές από τους εργοδότες και τους εργαζόμενους και 10 δις από το κράτος. Εάν το 20 γίνει 30 τότε αλλάζει το πράγμα! Ποιος θα ακούσει όμως;
Οικονομία 24/10/2012

Θίβερι Κορπορέσιον

Τρέμε Τζοχατζόπουλε εάν νόμιζες πως με τους αμυντικούς εξοπλισμούς μπορούσες να βγάλεις λεφτά. Ψιλικατζής ήσουν και τζάμπα η ψειρού!
Εμπόριο 18/09/2012

Πούλα και Μετάνιωνε

Τα ακίνητα των τραπεζών είναι το αύριο της κτηματομεσιτικής στην Ελλάδα και θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της αγοράς ακινήτων τα επόμενα χρόνια.
Σελίδα 1 από 2