Μηταλίδης Κίμων

Μηταλίδης Κίμων

Τομέας Ειδίκευσης : Οικονομικά / Πολιτικά

Γνωριμία με τον Συντάκτη :
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονικη. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καστοριά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου. Σπούδασε Οικονομικά στο ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακό στην Πληροφορική του ΑΠΘ με αντικείμενο "Διοίκηση και Πληροφορική". Σήμερα έχει δικό του Φορτεχνικό γραφείο ενώ μαζί με τη σύζυγό του διατηρεί ακοολογικό κέντρο με εφαρμογές ακουστικών. Συνδικαλιστής μέχρι και σήμερα καθώς πέρασε από όλες της βαθμίδες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, διατελώντας Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης για δύο χρόνια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Σήμερα είναι για τρίτη θητεία αιρετό μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Προσωπικό γνωμικό :
"Ας ξαναφέρουμε στο επίκεντρο της πολιτικής τα χρόνια της αθωότητάς μας"
Πολιτική 24/03/2016

Αναγκαία η ευρύτερη σύνθεση πολιτικών δυνάμεων σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο

Έχουμε μείνει πολύ πίσω και σίγουρα σε αυτό έχει τον ρόλο του και η οικονομική κρίση. Ήρθε η ώρα όμως, η γενιά της κρίσης να βγει μπροστά.
Πολιτική 27/09/2015

Αλλαγή γενιάς αλλά και νοοτροπίας στη Νέα Δημοκρατία

Η ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι ο μόνος οδηγός για την επόμενη μέρα.
Εκπαίδευση 17/09/2015

Τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια και οι ιδεοληψίες της Αριστεράς

Η λύση στο πρόβλημα είναι η ίδρυση των Μη Κρατικών Πανεπιστημίων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από ΝΠΔΔ. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται πολιτική βούληση αλλά κυρίως αλλαγή του άρθρου 16 του συντάγματος όπου στην παράγραφο 5 αναφέρεται πως και με ποιες προϋποθέσεις παρέχεται η τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Πολιτική 19/03/2015

Τα περήφανα υπερεγώ των κυβερνώντων και η απουσία αντιπολίτευσης

Το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτικούς με εθνική συνείδηση.
Κοινωνία 18/11/2014

Μια γενιά με πεθαμένα ιδανικά

Είμαστε οι επιλογές μας στα πρόσωπα των αντιπροσώπων στις τοπικές μας κοινωνίες αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου καθρεφτίζεται το ποιόν μας σαν κοινωνία.
Σελίδα 1 από 2