Παππάς Ηλίας

Παππάς Ηλίας

Τομέας Ειδίκευσης : Πολιτικές Επιστήμες

Γνωριμία με τον Συντάκτη : Γεννήθηκε σε ένα παραλιακό χωριό της Θεσπρωτίας, την Πέρδικα. Η γνώση το τράβηξε στο Ρέθυμνο όπου σπούδασε Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η τύχη των καλών δασκάλων τον ώθησαν στην τρέλα για την εποχή να συνεχίσει να σπουδάζει. Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ψώνιο του είναι η πένα, χωρίς να ξέρει αν το κάνει καλά, αλλά το κάνει από την καρδιά του. Πιστεύει ακράδαντα πως αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, απλώς δεν θα το κάνεις καλά, άρα κάνε αυτό που αγαπάς.

Προσωπικό γνωμικό : Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις.
Κοινωνία 08/04/2016

Ας τους τουφεκίσουμε…

Επιπλέον, το ζήτημα που προκύπτει είναι πως ένα όργανο κρίνει μονομερώς και αποδίδει ευθύνες προς την μία πλευρά, ξεχνώντας πως αντίστοιχες δηλώσεις υπήρχαν και προς την υποστήριξη του Όχι, που βέβαια καλώς δεν ποινικοποιήθηκαν κάτι που έγινε με εκείνες του Ναι.
Κοινωνία 15/03/2016

Μην την περνάς τη Γευγελή...

Έχουμε σοβαρή ευθύνη, πρωτίστως στον εαυτό μας, να καταλάβουμε τι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Με τον παρόν σύντομο άρθρο για προσπαθήσω να παρουσιάσω το προφίλ αυτών των ανθρώπων διαλύοντας κάποιους μύθους.
Πολιτική 22/01/2016

Κυριάκος Κατώτερων Προσδοκιών

Έφταναν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα για να διαπιστώσει κάποιος πως οι προσδοκίες διαψεύδονται πολύ εύκολα. Ο Κυριάκος δεν κατάφερε απολύτως τίποτα πέρα από την αλλαγή στο όνομα του προέδρου.
Πολιτική 14/01/2016

Κι όμως δεν κινείται!

Τα τσιτάτα αυτά κέρδιζαν διαδοχικά ποσοστά γύρω στο 40% και χάρισαν την εξουσία στον εκάστοτε αρχηγό.
Κοινωνία 13/08/2015

Ξέχασες πως είναι ιερό το βλέμμα του Ικέτη

Τέλος, είναι πλέον βέβαιο πως ο ξένιος Ζευς έχει οριστικά μετακομίσει. Οι Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν ξεχάσει πως αποτελούσαν για χρόνια χώρα αποστολής μεταναστών ανά τον κόσμο.
Πολιτική 03/07/2015

Γιατί ψηφίζω ΝΑΙ

Λύση τώρα σε Ευρωπαϊκό πλαίσιο πρωθυπουργό και αύριο Αλέξη Τσίπρα. Ας ελπίσουμε ο,τι αυτή θα έχει έρθει πριν το δημοψήφισμα. Η Αριστερά είναι κυβέρνηση και δικαιούται να κάνει και αυτή την προσπάθεια της για την βελτίωση του κράτους.
Πολιτική 23/06/2015

Μέρες του 81. Ένα παράδειγμα για το σήμερα

Το ΠΑΣΟΚ ως γνήσιο σοσιαλιστικό κόμμα απέρριπτε κάθε μορφής συμμετοχή σε δυτικού τύπου οργανισμούς και κατά συνέπεια αναδείχτηκε ως μεγάλο πολέμιο της Ευρωπαϊκής ιδέας και πολιτικής της χώρας. Θεωρούσε πως η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση μόνο κακό μπορούσε να κάνει στην ήδη πολύπαθη ελληνική οικονομία και να την οδηγήσει σε περεταίρω ύφεση και έλλειμμα ανταγωνιστικότητας.
Πολιτική 30/04/2015

Yes, Prime Minister!

Επικοινωνιακά πρέπει να παρουσιάσει την δική τους αλλαγή σαν αλλαγή της Ευρώπης και να την δικαιολογήσει στην Ελληνική κοινή γνώμη. 
Ασία 26/02/2015

Η αντίδραση ως δράση

Δεν πρέπει ποτέ να αφήνει κανείς να συνεχίζεται μια ανωμαλία για να αποφύγει έναν πόλεμο
Σελίδα 1 από 3