Γιάγκος Γιώργος

Γιάγκος Γιώργος

Πολιτική 17/09/2015

Το μαντρί

Δώσαμε γύρω στα σαράντα δις στις τράπεζες με την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση τους και σε αντάλλαγμα πήραμε μετοχές που σήμερα δεν αξίζουν ούτε τρία.
Πολιτική 26/08/2015

Η δημοκρατία των ολίγων

Σ αυτές τις εκλογές όπως και στις προηγούμενες, το σύστημα θα λανσάρει τους δικούς του αριστεροδεξιους οπαδούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης για να επιλέξουμε μεταξύ τους.
Στοχασμοί 13/08/2015

Το Σύνταγμα του Μεταξά

Για να μην καταλήξει όμως όλη η εξουσία σε ένα σώμα, ο Μεταξάς χωρίζει τους αντιπρόσωπους του λάου σε τρία σώματα φορείς των τριών εξουσιών. Οι αντιπρόσωποι δεν μπορεί να μετέχουν σε περισσότερα από ένα συμβούλιο και είναι άμισθοι.
Κοινωνία 02/08/2015

Η συνθήκη του Παλέρμο και η συνθηκολόγηση της δικαιοσύνης

Ωραία συνεργασία θα κάνουν για την πάταξη του εγκλήματος όταν δεν θα μπορούν να συμφωνήσουν ούτε αν υπάρχει έγκλημα και αυτό που είναι έγκλημα σε κάποιες χώρες δεν είναι στις άλλες.
Πολιτική 21/07/2015

Οι μπολσεβίκοι των Βρυξελλών

Οι ιδεολογίες όταν δεν υπάρχει τρόπος λαϊκού ελέγχου επάνω στους ηγέτες είναι μόνο φερετζές για να εκμεταλλεύονται οι πονηροί τους βλάκες.
Πολιτική 17/07/2015

Κρείτων και ήσσων λόγος

Μπορείς να κάνεις τα αντίθετα από ότι θέλει ο λαός, αρκεί να τα κάνεις “δημοκρατικά”.
Πολιτική 13/07/2015

Οι ίδιοι άλλοι

Το ότι υπάρχει η δυνατότητα να μην παλεύεις για να είσαι αφεντικό στον τόπο σου και ταυτόχρονα να είσαι πλούσιος και ελεύθερος, είναι απλώς ψέμα.
Πολιτική 29/06/2015

Το ΝΑΙ της υποτέλειας και το γενικώς και αορίστως ΟΧΙ

Παρόλα αυτά ελπίζω ότι αν και η κυβέρνηση το στηρίξει πραγματικά με τα μέσα που διαθέτει, ο λαός θα αρνηθεί να βάλει επίσημα την υπογραφή του στην μετατροπή της χώρας του σε αποικία και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τελικά τι ακριβώς αποφασίσαμε και όσοι από εμάς θα ψηφίσουμε ΟΧΙ.
Κοινωνία 23/06/2015

Για τον κώδικα ιθαγένειας

Για να πούμε όμως και μια πικρή αλήθεια, ένας λαός που περιμένει να τον ρωτήσουν για να πει αν θέλει να ζήσει, ίσως ήρθε η ώρα να πεθάνει.
Πολιτική 19/06/2015

Αναζητώντας αριστερή ταυτότητα

Αρκεί να μην χρειαστεί να παραδεχτούμε ότι η ομάδα μας δεν τραβάει. Στο 99 λεπτό και με πέναλτι μαϊμού. Αρκεί να “κερδίσουμε”.
Σελίδα 1 από 4