Διαφήμιση

Οι χρήστες που τυχόν ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στο politicaldoubts.com έναντι αντιτίμου, παρακαλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο "διαφήμιση" και προκειμένου να λάβουν όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες παρακαλούνται να συμπεριλαμβάνουν στο μήνυμά τους τα εξής στοιχεία:
 
Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Επιχείρησης - Τηλέφωνο - E-mail - URL (Ηλεκτρονική διεύθυνση της προς διαφήμιση ιστοσελίδας).
 
Το site διαθέτει συγκεκριμένους χώρους του για την τοποθέτηση διαφημιστικού/ων banner(s) σε περίοπτες θέσεις, καθώς και κειμένων συνδέσμων για άλλους ιστότοπους ή/και σύνθετες μηχανές αναζήτησης. Προϋπόθεση είναι το διαφημιζόμενο υλικό να μη προσβάλει τη λειτουργία ή τους χρήστες ή/και τους συντάκτες του www.politicaldoubts.com και η κρίση αυτού αναθέτεται στους διαχειριστές του.

Το Political Doubts. δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι του κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες των υπηρεσιών / σελίδων τους.
 
Αμοιβαία (δωρεάν) Διαφήμιση
 
Οι διαχειριστές ιστοσελίδων που προτίθενται να διαφημίσουν και αντίστοιχα να διαφημιστούν από το www.politicaldoubts.com παρακαλούνται να αποστέλλουν τα μηνύματά τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο "αμοιβαία διαφήμιση", συμπεριλαμβάνοντας την περιγραφή του τύπου της αμοιβαίας διαφήμισης (banners, κείμενα, links κ.α.) καθώς και τη φύση του ιστότοπου που διατηρούν.
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει