ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΣΟΚ! Η 19χρονη «συντρόφισσα» του Φίλη!

«Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα.» (Α. Χίτλερ)

Ένας τίτλος που κινεί την περιέργεια και η βασική αρχή του Χίτλερ αποτελούν τους πυλώνες της καθεστωτικής ελληνικής δημοσιογραφίας. Ειδικά αν το θέμα αφορά έναν ευτραφή υπουργό Παιδείας που παράτησε την Νομική για να γίνει δημοσιογράφος. Μόνο το τελευταίο διάστημα υπάρχουν τρία καραμπινάτα περιστατικά κοπτοραπτικής δηλώσεων με σκοπό την κατασκευή αρνητικών ειδήσεων για τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη. Μάλιστα από την ίδια εφημερίδα και την ίδια δημοσιογράφο!

Περίπτωση 1

Πριν 10 χρόνια μερικά ιδιωτικά ΙΕΚ έδιναν πτυχία σε εικονικούς σπουδαστές. Με την αποκάλυψη του σκανδάλου η τότε υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου ψήφισε νόμο με τον οποίο απαιτείται από τους περίπου 2500 αποφοίτους των συγκεκριμένων ΙΕΚ να δώσουν νέες εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί ποιοί είναι όντως γνώστες του αντικειμένου το οποίο σπούδασαν και ποιοί όχι. Ένας σωστός νόμος, μιας και δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα πτυχία από όλους τους αποφοίτους επειδή ένα κομμάτι τους ήταν εικονικοί σπουδαστές! Δυστυχώς ο νόμος αυτός δεν εφαρμόστηκε από τις επόμενες κυβερνήσεις. Όταν όμως ο Φίλης αποφάσισε να τον εφαρμόσει τότε...

26/05/2016, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Ισμήνη Χαραλαμποπούλου, τίτλος: «Συγχωροχάρτι Φίλη σε 2.500 υπαλλήλους με πλαστά πτυχία!»

Περίπτωση 2

Η επιτροπή διαλόγου για την παιδεία στο πόρισμα της αναφέρει: «Το παιδί καθενός είναι μοναδικό και ξεχωριστό για τον ίδιο. Ωστόσο είναι ένα παιδί ανθρώπων όπως κάθε παιδί ανθρώπων: Διαφορετικό αλλά ίσο με τα άλλα, όχι πριγκίπισσα ή βασιλόπουλο».

Κάθε άνθρωπος με IQ ανώτερο της αμοιβάδας κατανοεί το νόημα της παραπάνω πρότασης. Κάποιοι όμως κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και...

31/05/2016, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Ισμήνη Χαραλαμποπούλου, τίτλος: «Στα σχολεία του... Φίλη απαγορεύεται να λες τα παιδιά πριγκίπισσα και βασιλόπουλο»

Περίπτωση 3

Σε εκδήλωση στην Καλλιθέα ο Φίλης κάνει την παρακάτω δήλωση: «Πιστεύει κανείς ότι στην Α’ Γυμνασίου που το παιδί σήμερα τρώει στο κεφάλι τρεις ώρες Αρχαία από πρωτότυπο και δυο ώρες Νέα Ελληνικά είναι παιδαγωγικά σωστό; Προφανώς είναι παρά φύσιν αυτό που συμβαίνει σήμερα, τρεις ώρες Αρχαία και δυο Νέα Ελληνικά στην Α’ Γυμνασίου. Άρα θα πρέπει να ξανασκεφτούμε».

Ένας βάσιμος προβληματισμός σχετικά με την διδασκαλία Νέων και Αρχαίων Ελληνικών γίνεται...

01/06/2016, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Ισμήνη Χαραλαμποπούλου, τίτλος: «Απίστευτη δήλωση Φίλη: «Παρά φύσιν» η διδασκαλία των Αρχαίων»

Είναι σαφές ότι η βοθροφυλάδα του «κομιστή» κατασκευάζει ειδήσεις τις οποίες δυστυχώς χρησιμοποιεί μερίδα της αντιπολίτευσης για δημιουργία κλίματος. Όταν όμως η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με ιστορίες για ψεκασμένους, εθνοπροδότες και πρόδηλα ψεύτικες ειδήσεις, τότε την πληρώνει η κουτσουρεμένη δημοκρατία μας. Την πληρώνουμε όλοι. Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι. Εκτός από τους ξυρισμένους τύπους με τα «αρχεοαιληνικα σημβολα». Οπότε, ας ξανασκεφτούμε σοβαρά όταν αναπαράγουμε ειδήσεις για την 19χρονη φιλενάδα του Φίλη, τα CDS του Αντρίκου Παπανδρέου και λοιπές ανοησίες παρόμοιας αισθητικής. Έχουμε άλλωστε αρκετά πραγματικά προβλήματα να λύσουμε, δεν χρειαζόμαστε και κατασκευή εικονικών.

Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

0 #1 Raskolnick 23-09-2016 22:59
Αυτό είναι το επίπεδο... Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις... http://www.nostimonimar.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-by-raskolnick/
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση