Δωρεάν μαθήματα πολιτικής διαμελισμού

Μπράβο, Μπράβο κ. Φίλη που καταργείτε και την Πληροφορική από τα σχολεία.. διότι τι να την κάνεις την Πληροφορική όταν όλος ο κόσμος αναφέρεται σε ορολογίες και τεχνολογίες όπως, Cloud, Big Data Analytics, Voip , IP telephony, Data Center, 4G, 5G και τόσες άλλες Τεχνολογίες.

Δωρεάν μαθήματα, πολιτικής διαμελισμού παραδίδει η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες με αποκορύφωση τις αλλαγές του Υπουργού παιδείας στο νομοσχέδιο της παιδείας. Μαθήματα ανορθολογισμού, σπασμωδικών κινήσεων και αναρχίας και όλοι εκεί που ήλπιζαν πως το αναστάσιμο φώς το οποίο μεταφέρθηκε με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος , θα έφερνε την αναστάσιμη λάμψη στο χοντροκέφαλο Δ-(Τ)έρας επονομαζόμενο Φίλη που δυστυχώς όμως δεν το κατάφερε. 

Αντιθέτως, κατάφερε πως αφού μετά τη συγχώνευση νηπιαγωγείων, κάνει εκπτώσεις στη δημόσια εκπαίδευση, καταργώντας από τον Σεπτέμβριο όλους τους τύπους ολοήμερου σχολείου και Ενιαίου Αναμορφωμένου Προγράμματος (που διαρκούν από τις 2 έως τις 4 μ.μ.).

Με τον τρόπο αυτόν δημιουργεί έναν νέο ενιαίο τύπο ολοήμερου δημοτικού σχολείου, βγάζοντας εκτός προγράμματος επιπλέον μαθήματα, καθώς όλες οι τάξεις θα σχολούν στη 1.15 το μεσημέρι. 

Δε το χειρότερο είναι πως ουσιαστικά, από όλες τις τάξεις «κόβεται» μία ώρα από Γυμναστική, Ευέλικτη Ζώνη και Αγγλικά, ενώ κατά μία ώρα μειώνονται σε Α' και Β' Δημοτικού η διδασκαλία Ελληνικών και Μουσικής, σε Γ' και Δ' η Μελέτη Περιβάλλοντος, σε Ε' και ΣΤ' τα Θρησκευτικά και η Θεατρική Αγωγή, σε Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' η Πληροφορική.

Και να καταλάβω το να μειώσεις όχι να κόψεις την Γυμναστική, άντε και την Μουσική αλλά πόσο ποιο ανίδεος μπορείς να γίνεις όταν κόβεις  την Μελέτη Περιβάλλοντος, τα Θρησκευτικά και τη Πληροφορική.

Έτσι η Αριστερή Κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει την Μελέτη περιβάλλοντος όταν όλος ο πλανήτης μιλάει για Ανακύκλωση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας  και όταν η ανάπτυξη της Ελλάδας βασίζεται και πρέπει να βασίζεται στην Πράσινη Ανάπτυξη και την Οικολογία , με νέες μεθόδους καλλιέργειας νέους τρόπους παραγωγής  ηλεκτρικής ενέργειας αλλά είπαμε..αυτό στις προηγμένες χώρες, εδώ θα πρέπει να παραμείνουμε στην εποχή του Λιγνίτη, την εποχή που είχαμε βόθρους στο σπίτι και στην εποχή που οι είχαμε λάμπα πυρακτώσεως και μόνο.

Η Αριστερή -Άθεη κυβέρνηση βάζει και χέρι στα Θρησκευτικά, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο και πάλι σε ένα καίριο ζήτημα …..και ειδικά σε μια εποχή που η Εκκλησία και η Θρησκεία οφείλει να παίξει σημαντικό ρόλο. Είναι σαφές πως κανείς δεν θέλει να αγγίξει το ζήτημα διαχωρισμού κράτους, εκκλησίας, Θρησκείας ένεκα το ότι είναι μια πολύ καυτή πατάτα που δεν δροσίζεται με τίποτα. Από την άλλη όμως καλό είναι να αναμοχλεύσουμε την μνήμη μας επί άλλων εποχών τον ρόλο που έπαιξε η Θρησκεία και η Εκκλησία στην ενδυνάμωση του Έθνους..αλλά είπαμε όσο ποιο πολύ αποδυναμώνεις ένα Έθνος τόσο ποιο ευάλωτο το κάνεις σε κάθε επεκτατική πολιτική

Μπράβο, Μπράβο κ. Φίλη που καταργείτε και την Πληροφορική από τα σχολεία..διότι τι να την κάνεις την Πληροφορική όταν όλος ο κόσμος αναφέρεται σε ορολογίες και τεχνολογίες όπως, Cloud, Big Data Analytics, Voip , IP telephony, Data Center, 4G, 5G και τόσες άλλες Τεχνολογίες. Δεν χρειάζονται κ Φίλη όλα αυτά καλά κάνετε , δεν υπάρχει λόγος τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την Πληροφορική και την τεχνολογία στα σχόλεια, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης στην αγορά Πολυεθνικών IT, και Telecom. Καλά κάνετε κ. Φίλη , μπράβο καλύτερα να γυρίσουμε στην εποχή του σπάγκου και του κονσερβοκουτιού και θεωρώ πως ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας είναι τα σήματα καπνού. Μπράβο κ. Φίλη, αυτός ο αγύρτης κάποιος …Bill Gates έφτιαξε  το word και το excel, μέγας απατεώνας, το έκανε επίτηδες μόνο και μόνο για να βγάλει χρήματα…εγώ αν ήμουν στην θέση σας θα πήγαινα να  τους ζητήσω το λόγο διότι δεν γίνεται να φύγουμε από την εποχή του Πάπυρου..ε ναι εγώ μαζί σας!

Τέλος όπως καταγγέλλει και η παράταξη εκπαιδευτικών Δημοκρατική Συνεργασία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι αποφάσεις Φίλη σημαίνουν τη διάλυση του ολοήμερου σχολείου, αφού, μεταξύ άλλων, καταργείται η πρωινή ζώνη  (7-8 π.μ.) όπου οι εργαζόμενοι γονείς μπορούσαν να αφήσουν τα παιδιά στο σχολείο.  Αλλά και πάλι κ. Φίλη δεν πειράζει ,διότι η Αριστερή σας κυβέρνηση δεν έχει ιδέα τι πάει να πει να εργάζεσαι  στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ Τομέα και να πρέπει να είσαι στις  8 ή 8:30 στην δουλειά σου..…

Δεν έχετε ιδέα διότι δεν έχετε ούτε ένα ένσημο, παραμένετε αγύρτες της Ελληνικής Κοινωνίας και ότι ποιο άχρηστο, βρώμικο, αηδιαστικό και άνανδρο έχει παράγει η Ελληνική Κοινωνία. Κάθε φορά ο Ελληνικός Λαός αναφέρει πως πιάσαμε πάτο…αλλά τελικά με ευθύνη δική σας πάντα έχει κι άλλο..

Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση