Μπράχος Δημήτρης

Μπράχος Δημήτρης

Τομέας Ειδίκευσης: Φαρμακευτική

Γνωριμία με τον Συντάκτη:
Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης το 1991. Είναι απόφοιτος του Αρσάκειου Λυκείου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος (MPharm) του τμήματος Φαρμακευτικής του Comenius University της Μπρατισλάβας. Αυτό το διάστημα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στον τομέα της κλινικής φαρμακολογίας. Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Σλοβάκικα και έχει κάνει μαθήματα Ρώσικης γλώσσας. Απο μικρός είχε μια τάση βιβλιοφαγίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα θέματα της οικονομίας. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει κεντρώος πολιτικός χώρος. Στη ζωή πρέπει να διαλέγεις πλευρό αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις στάσιμος. Βασική του αρχή είναι ότι δεν μπορούμε να γίνουμε αρεστοί σε όλους. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι αυστηρά δικές του και δεν εκπροσωπεί κάποιο κόμμα, οργάνωση ή φορέα. 
Πολιτική 28/09/2015

Η ΝΔ σε περιδίνηση

Ενδιαφέρον θα έχει να περιμένουμε για να δούμε αν η ΝΔ θα καταλάβει τα λάθη της και θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση. Ειδάλλως, είναι καταδικασμένη σε μια διαρκή συρρίκνωση που θα την καταστήσει γκαρσονιέρα στην κεντροδεξιά πολυκατοικία.
Οικονομία 21/06/2015

Σκοτώστε τον νοικοκυραίο που κρύβετε μέσα σας

Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία δεν έχει βελτιωθεί η ζωή των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων μέσα από συμβούλια σοφών, ''ιστορικούς συμβιβασμούς'', λέσχες ή κάποιο Eurogroup. Είναι οι ίδιοι οι λαοί που με την πάλη τους αλλάζουν το ρου της ιστορίας και επιβάλλουν τους όρους τους, κατακτούν επιμέρους νίκες και πολλές φορές κερδίζουν την ίδια την ζωή τους.
Πολιτική 04/05/2015

Πρώτη φορά τόσο δεξιά αριστερά

Τελικά, μάλλον αυτοί οι 3 μήνες δείχνουν ότι η Ε.Ε δεν αλλάζει αλλά σε αλλάζει και άρα μόνο ανατρέπεται.
Πολιτική 22/03/2015

Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημα τους

Οι πραγματικές τομές όμως, γίνονται με νυστέρι.
Πολιτική 10/03/2015

Ελληνική Σοσιαλδημοκρατία: Ο τελευταίος βγαίνοντας, να κλείσει την πόρτα

Να αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει την θέση που απ’ ότι φαίνεται δικαιωματικά του ανήκει: Αυτή της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.
Δημόσια Υγεία 07/03/2015

Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όπως διαμορφώνεται στην Ελλάδα

Έναν χρόνο μετά την κατεδάφιση της ΠΦΥ στην Ελλάδα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.