Όλα Βαίνουν Καλώς, Ακροβατώντας!

Δεν Βαίνουν Όλα Καλώς! ΩΕΩ! (Τα ωμεγα εχουν σημασια... έσχατη!)
Αυτό το καλοκαίρι είναι άκρως επεισοδιακό τελικά!
Ο Ιούνιος σχεδόν παραχωρήθηκε στους εταίρους για να ισορροπήσουν οι καιρικές συνθήκες στο σύνολο της Ευρώπης, αφού δεν ήτο δυνατόν οι Έλληνες να χαίρονται όλα τα καλά ενός υπέροχου καλοκαιριού και εκείνοι να βρέχονται!
Ο Ιούλιος, τσαντισμένος πλέον, εξαιτίας του Δημοψηφίσματος και του Capital Control, διχάστηκε όπως ήτο φυσικό και μια έκανε φοβερές υγρασίες και ζέστη, μια έστελνε μελτέμια και ασταμάτητο αγέρα που θα εκνεύριζε ακόμη και τον κατεψυγμένο Σόιμπλε!!
 
Ευρισκόμενοι ακόμη στον μήνα Ιούλιο, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που γίνεται για να μην μας λείπει η αίσθηση πως εγκλωβισμένοι δεν κάνουμε ένα διάλειμμα, ή διακοπές όσοι θα μπορούσαμε. Η προσπάθεια αυτή, από ότι φαίνεται, είναι συντονισμένη και η μόνη ίσως, τέλεια οργανωμένη, ως σχέδιο, αφού έχουμε ξεχάσει ότι το καλοκαίρι θα βγεί όπως μπήκε – δίχως κανείς να το προσέξει ή να το ζήσει – και τρέχουμε αλλόφρονες και σαστιμένοι να πληρώσουμε όσα καθυστέρησαν λόγω του κλεισίματος των τραπεζών. Μαθαίνουμε δε, πως πρέπει να ξεκινήσουμε εντατικά μαθήματα λογιστικής – τουλάχιστον- αν όχι οικονομικών, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θα πληρώσουμε, όσοι από εμάς τελικά βρουν τον τρόπο να πάνε μέχρι το Ε΄κατηγορίας πανδοχείο, που έχει μια ξαπλώστρα μπροστά σε μια θάλασσα για να παίξουν τα παιδιά με τα κουβαδάκια, που τους έφερε η νονά και να δουν τι είναι η άμμος!

Συνεχίζοντας, να αναφέρω και την πρόσκληση σε πάρτυ από την ΔΕΗ όπου αποφάσισε να τοκίσει τα καθυστερούμενα! Τα οποία καθυστερούμενα αφορούν:
Σε λογαριασμούς νοικοκυριών που δεν είχαν προλάβει να τακτοποιηθουν όταν έκλεισαν οι τράπεζες.
Σε λογαριασμούς νοικοκυριών, που δεν μπορούσαν να τακτοποιήσουν έτσι ή αλλιώς την εκκρεμότητα, διότι οι εργαζόμενοι της οικίας ταύτης είχαν τεθεί σε αναγκαστικές αργίες άνευ αποδοχών, λόγω της ύφεσης στην αγορά!
Σε λογαριασμούς νοικοκυριών πού δεν δύνανται να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες αφού έμειναν άνεργοι προτού συμβεί το σύστριγγλο των διαπραγματεύσεων!

Ολοκληρώνοντας, διοτι με κούρασε η καταγραφή των εξαιρετικών πεπραγμένων των τελευταίων δύο μηνών, να πω πως όλα βαίνουν καλώς! Η Ζωίτσα ( όχι η Λάσκαρη, αυτή ήταν και παραμένει μεγάλη και ουσιαστικά δημιουργική) μαθαίνω ότι άρχισε πάλι τις τρικλοποδιές και τις σκέψεις περί καθυστέρησης της ψηφοφορίας, μεγαλοστομίες, ηρωικούς λόγους και επαναστατικές προτροπές του βραστού μελάτου αυγού! Η σκληρή, αριστερή πλατφόρμα μαγειροτσουκαλίζει για τον λαό το συσσίτιο της ψευδαίσθησης του «Μπορουμε και μόνοι μας, ρε!» ενώ δεν εξηγεί κανείς τους πως θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι και τι είναι τα ΙΟU! Oι μετανάστες, που συνεχίζουν να «λιάζονται» προσπαθουν να επιβιώσουν σε μια χώρα, που φοβούμαι δεν θα μπορεί να επιβιώσει ούτε στο χάρτη και είναι αμφίβολο, αν θα καταφέρει τελικά με τόσα ανοικτά μέτωπα, δίχως ωριμότητα, δίχως φωτεινούς ορίζοντες και δίχως την δυνατότητα να βοηθήσει τους ιθαγενείς κατοίκους της, πρωτίστως, να βοηθήσει και τις χιλιάδες των μεταναστών που συνεχίζουν να εισρέουν στo εσωτερικό της!

Όλα Βαίνουν Καλώς; ΩΕΩ!!
Θα επαναληφθώ, δυστυχώς αναπόφευκτα θα επαναληφθώ!
Ρεμάλια, μαζευτείτε και δουλέψτε γιατί χανόμαστε!!
Δεν Βαίνουν Όλα Καλώς! ΩΕΩ! ( Τα ωμεγα εχουν σημασια... έσχατη!)
Περισσότερα:
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση