Θλίψη, Αβεβαιότητα και Αηδία! - Η Ελλάδα ασφυκτιά και οι Τζιχαντιστές γίνονται Επιδημία!

Η Ελλάδα ασφυκτιά, οι Τζιχαντιστές αλλάζουν την Ιστορία χιλιάδων ετών και κάποιοι απλά τους αφήνουν.
Η Ελλάδα ασφυκτιά, οι Τζιχαντιστές αλλάζουν την Ιστορία χιλιάδων ετών και κάποιοι απλά τους αφήνουν. Γιατί; Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά!
 
Παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στην πορεία των διαβουλεύσεων που γίνονται στην Ρίγα. Δυστυχώς, θλίβομαι που το λέω, ενώ τις προηγούμενες φορές είχα εκφραστεί από την μια με συμπάθεια προς στην κυβέρνηση Τσίπρα και είχα κάθε διάθεση να περιμένω και να υπομένω, σήμερα δεν διαθέτω την ίδια συμπάθεια. Στο μόνο ίσως, που συμφωνώ μαζί τους είναι ότι δεν πρέπει να δεχθούν να μας πάρουν και τα τελευταία ψίχουλα που έχουμε για να ζήσουμε.

Θεωρώ πως κάτι πρέπει να γίνει και να γίνει άμεσα! Εχθές! Αν είναι δυνατόν να υπάρξει συναίνεση σε σημεία που μπορούμε να αντέξουμε και φυσικά δίχως να βρεθούμε μπροστά σε νέες υποχρεώσεις καταβολής φόρων ή νεοσύστατων "έξυπνων εισφορών". Μήτε να υποχρεωθούμε να χάσουμε και νέο ποσοστό απο τους μισθούς και τις συντάξεις. 

Παράλληλα, παρακολουθώ το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και της Ιστορίας από τις ομάδες των Τζιχαντιστών που καταλαμβάνουν κάθε μέρα και περισσότερο έδαφος και διαλύουν, κονιορτοποιούν και εξαφανίζουν πολιτισμούς που υπήρξαν προ του Ισλαμικού. Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση πως αν υπάρχει μια στιγμή κατά την οποία απαιτείται κρίσιμη, οριακή, υπερβατική ίσως, σκέψη και απόφαση για λύση απο τον Παγκόσμιο Μηχανισμό Διατήρησης Ισορροπιών όπως και αν λέγεται αυτός, όποιος και αν είναι και όπου και αν εδρεύει, είναι τώρα!
Αν δεν υπάρξει κάποιος τρόπος να σταματήσει αυτό το ΚΑΚΟ γιατί για κακό με όλη την σημασία της λέξεως πρόκειται, τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης και της ατυχίας μας. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Σε όλον τον κόσμο. Σε όλες τις κυβερνήσεις. Σε κάθε μήκος και πλάτος της γης. Η φρίκη και η αηδία κυριαρχούν κάθε φορά που θα ενημερωθούμε για τα νέα έργα των Τζιχαντιστών. Και εχω μόνο μια ερώτηση:

Οι ισχυροί του κόσμου που είναι;
Που είναι εκείνοι που έκαναν πόλεμο για το τίποτε;
Που είναι εκείνοι που αποφάσιζαν εν μία νυκτί, μια επίθεση και το ξεκίνημα αιματηρών και πολύχρονων πολέμων;  
 
Κάντε κάτι!!!
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση