Για την Ελλάδα και για την Ελευθερία

Όταν θες να εξαφανίσεις ένα κράτος ξεκινάς από την Ιστορία του... Θα το επιτρέψουμε; Οι Έλληνες εξαθλιωθήκαμε και άλλοτε. Ζήσαμε πολέμους. Ζήσαμε ανέχεια. Ζήσαμε απώλεια. Ζήσαμε σκλαβωμένοι. Τίποτε ποτέ δεν κατάφερε να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιοι ειμαστε και να παραμείνουμε σκλαβωμένοι. Τώρα; Θα το επιτρέψουμε τώρα;
Αυτή την Κυριακή μπορούμε να τους δυσκολέψουμε; Αυτήν την Κυριακή μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο δύσκολο το ξεπούλημα της χώρας; Μπορούμε!! Αρκεί να σκεφτούμε πως αν δεν είσαι εναντίον τους είσαι μαζί τους! Μαζί τους; Πού; Σε τί; Στην καταστροφή του Ελληνικού Έθνους; Να ξεκαθαρίσω πως δεν επικροτώ κανενός είδους βία. Δεν θέλω κανένας άνθρωπος να καταδιώκεται από έναν άλλον άνθρωπο για κανένα απολύτως λόγο. Είτε αυτός είναι θρησκευτικός, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι φυλετικός. Αναγνωρίζω το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή του κάθε ενός μας. Όμως, θέλω και ο άλλος να πράττει το ίδιο. Θέλω και εγώ να μπορώ να επιλέξω ελεύθερα τι και ποιόν θα ακολουθήσω και όχι να γίνομαι πειραματόζωο στα χέρια τρελών "επιστημόνων" που συνέλαβαν ένα σχέδιο ΥπερΚυβερνήσεως του Πλανήτη. Παγκόσμια διακυβέρνηση και παγκόσμια διακυβέρνηση και τα εθνικά χαρακτηριστικά πάνε περίπατο! Το έχει γράψει και ο Κούντερα στο βιβλίο του Γέλιου και της Λήθης. Όταν θες να εξαφανίσεις ένα κράτος ξεκινάς από την Ιστορία του... Θα το επιτρέψουμε; Οι Έλληνες εξαθλιωθήκαμε και άλλοτε. Ζήσαμε πολέμους. Ζήσαμε ανέχεια. Ζήσαμε απώλεια. Ζήσαμε σκλαβωμένοι. Τίποτε ποτέ δεν κατάφερε να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιοι ειμαστε και να παραμείνουμε σκλαβωμένοι. Τώρα; Θα το επιτρέψουμε τώρα;

Ποιό 1984 και ποιός Όργουελ; Υπάρχει σχέδιο για την Ελλάδα και το λέμε καιρό. Υπάρχει σχέδιο για το πώς θα υπάρχουν τα κράτη από εδώ και εμπρός στον Πλανήτη. Υπάρχουν σχέδια για το πώς θα εξαπλωθεί η μουσουλμανική κυριαρχία παντού και στην χώρα μας. Δεν είναι κρυφό ότι ο μουσουλμανικός ιστός πλέκεται στον παγκόσμιο χάρτη. Δεν είναι κρυφό ότι η ιδέα της παγκοσμιοποίησης απαιτεί να ξεχάσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Απαιτεί να συνεργαστούμε παραδίδοντας την περηφάνεια μας, την εθνική μας ταυτότητα, την ιστορία μας, να απαρνηθούμε το ποιοί είμαστε και να γίνουμε ένα με ό,τι επί χρόνια πολεμούσαμε. Δεν είναι τυχαίο ότι το κίνημα των Ευρωσκεπτικιστών σε αρκετά ευρωπαϊκά κράτη, παρουσιάζει μια ιδιαίτερη άνθιση. Το κίνημα το οποίο επικροτεί αυτό ακριβώς την εθνική ταυτότητα των κρατών μελων της Ευρωπαϊκής ένωσης και όχι το "τσουβάλιασμα" και την κονσερβοποίηση όλων υπό τις επιταγές του πλαισίου της Παγκόσμιας Κυβέρνησης! Ας σκεφτούμε τι θέλουμε για τα παιδιά μας. Ας αναλογιστούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε. Αυτό που θα συμβεί θα είναι μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!

Εγώ θελω να μπορώ να λέω άφοβα πως είμαι απόγονος της Μπουμπουλίνας και ότι οι προγονοί μου πολέμησαν ενάντια στους Τούρκους για να αποτινάξουν το ζυγό τους και τα κατάφεραν ακόμη και 400 χρόνια έπειτα!! Θέλω να μπορώ να έχω δικαίωμα στην πραγματική ιστορία και όχι αυτή που θα κατασκευάσουν. Θέλω να ξέρει το παιδί μου την ιστορία της χώρας του και του τόπου του. Την ιστορία της οικογένειας του και την ιστορία που καθιστά το τόπο του διαφορετικό ίσως από άλλους. Ίσως όχι καλύτερο από άλλους αλλά διαφορετικό! Θέλω να λέω με περηφάνεια ότι ο παππούς μου είχε παρασημοφορηθεί για την ανδρεία του στο πόλεμο του ΄40 οπου έχασε και το δεξί του χέρι από τον ωμο σχεδόν. Θέλω να εορτάζω την 25η Μαρτίου και να παρελαύνω περήφανη με τα παιδιά μου και την σημαία μου να κυματίζει στον ουρανό και την θάλασσα. Θέλω να μην φοβάμαι να πώ πως είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά έχω διαβάσει και εχω αναλύσει και το Κοράνι σε μια προσπαθειά μου να αντιληφθώ τις διαφορές των δύο θρησκειών. Θέλω στην χώρα μου να μην αισθάνομαι ξένη ούτε ανεπιθύμητη. Θέλω να διατηρήσω το δικαίωμα να παλεύω για ότι πρεσβεύω. Θέλω να διατηρήσω την ταυτότητά μου ως έθνος! Γιατί όπως λέμε και στον Εορτασμό της Αρμάτας εδώ στις Σπέτσες, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Εγγραφή στο newsletter του PoliticalDoubts.

YOUR OPINION

Το ΚΑΣ αποφάσισε να μην διατεθεί το μνημείο του Παρθενώνα για εκδήλωση οίκου μόδας:

Συμφωνώ. Η προστασία των μνημείων θα πρέπει να είναι απόλυτη
70.2%
Μάλλον διαφωνώ. Θα μπορούσαν να τεθούν αυστηρότεροι όροι.
8.7%
Διαφωνώ με την απόφαση. Δεν μπορεί να χάνονται ευκαιρίες προβολής της χώρας
14.9%
Συμφωνώ να μην διατεθεί ο Παρθενώνας. Δεν θα είχα αντίρρηση αν επρόκειτο για άλλον αρχαιολογικό χώρο
6.1%
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει

Σχόλια   

+1 #1 Ιωάννης Καμίνης 27-05-2014 14:04
Η ιστορία είναι περίπλοκη και όταν κολυμπήσεις μέσα στη θάλασσα της μπορεί να μπλεχτείς σε διάφορα δίκτυα ερμηνειών είτε εθνικιστικών, είτε μαρξιστικών. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντικειμενική ιστορία, πάντως υπάρχουν μύθοι. Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ένα ελεύθερο κράτος, ήταν ένα κράτος, το οποίο δημιουργήθηκε λόγω της επέμβασης των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, κυρίως των Άγγλων, οι οποίοι ήθελαν ένα κράτος μαριονέτα που θα υποστήριζε τα συμφέροντά τους. Αυτό συμβαίνει και τώρα, το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να επιλέξει αυτό που δεν είναι χειρότερο. Βρισκόμαστε στην τελειωτική παρακμή. Δυστυχώς.
Παράθεση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση